Парфюмни размисли и страсти - 160

• 52 769
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Днес реших да понося старата Венеция. Обожавам я.  Heart Eyes И в студ,  и в жега, и на климатик... Направо се бях размазала.  Crazy Имам и други любимци, но това е парфюмът, който никога не ме е предавал.

# 196
Пък аз вчера бях с Хирис на Ерме и установих, че съм успяла да изпръскам 40мл това лято от него, а дори не го носих често...  Shocked Направо не знам къпала ли съм се какво ли, но днес ми ухае така приятно на него, след ден носене е още по-прекрасен.

# 197
Днес реших да понося старата Венеция. Обожавам я.  Heart Eyes И в студ,  и в жега, и на климатик... Направо се бях размазала.  Crazy Имам и други любимци, но това е парфюмът, който никога не ме е предавал.

Кой е този парфюм?

# 198
  • Germany
А аз съм разочарована от Iris Ukiyoe  Sad. Пролетта и зимата ми харесваше, като прясно разцъфнал ирис го усещах и някак ми създаваше пролетно настроение. Сега е твърде цветен за моя вкус, като усещам предимно сини зюмбюли Crossing Arms и зелена база. Хич, ама хич не ме радва и май ще се разделяме, а бутилчето му е толкова красиво Tired

# 199
О аз моя го подарих на мама още преди два месеца. На нея ѝ харесва страшно много, поне така каза, надявам се да не е била учтива просто.  Laughing То и на мен много ми харесва, ама ми беше много слабичък и реших, че за нейната работна среда ще пасне идеално, пък и смятам ѝ отиват такива аромати, преди време ѝ подарих Muguet Blanc Van Cleef и почти си го е изпръскала. И в Брюксел никога не става голяма жега- и аз не го харесвам на много топло.

# 200
Ковачева , ти я сподели според теб ветивер тонка само лятос ли може да се носи? Grinning
Два дни карам на Зелен чай LaughingРазмечтала съм се обаче за шоколади, тамяни и прочие красоти Heart Eyes

Последна редакция: нд, 19 авг 2012, 11:57 от raz_nejena

# 201
  • Germany
Ветивер тонка мога да нося целогодишно. Харесва ми хладната му ветиверова красота, лешниковата мекота и сладостта на тонката Heart Eyes Може би зимата се развива рязко, но като цяло е идеален за пролет, лято и есен. Има време да се порадваш на красотата му, ако си решила да го придобиваш Wink За мен е едно от най-красивите творения на Ермес, наред с Еликсира на чудесата и Амбр Наргиле Heart Eyes

# 202
Има време да се порадваш на красотата му, ако си решила да го придобиваш Wink За мен е едно от най-красивите творения на Ермес, наред с Еликсира на чудесата и Амбр Наргиле Heart Eyes
Абе не съм решила още ама ме заинтригува и няма да му се размине WinkМерсаж!

Вижте на какъв флакон попаднах Rolling Eyes Laughing
http://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Audigier/Ed-Hardy-S … or-Her-14603.html

Последна редакция: нд, 19 авг 2012, 13:52 от raz_nejena

# 203
  • София

Кой е този парфюм?
Ето този: http://www.fragrantica.com/perfume/Laura-Biagiotti/Venezia-625.html

Днес пък съм с новата Венеция.  Grinning Ей така да тествам колко се различават. Е, има разлика и това е!  Cry  Поне в началото! Нататък базата е еднаква!

И аз искам Ambre Narguile! На следващата парфюмна среща дано някой се смили и донесе мъничко да пробвам. Praynig Обезателно ще дойда този път!

# 204
  • в голямото село
И аз попаднах в плен на Sensuous Noir толкова мек, топъл, чувствен и в същото време присъствен, но без да е нахален. Прекрасна мека дървесина, но някакси прохладен. Безвъзвратно се влюбих в него.

Осмелих се да тествам на кожа и Агент Провокатор-а. Винаги съм го пробвала само на блотер и той е заминавал моментално в кофата. Е изтърпях началото му стоически и се превърна в прекрасна роза. Някакси ми напомня на Кабарето на Гре, но в пъти по- мощен. Бих го носила, но не знам дали няма да е гловоболен, все пак теста е само на китката Mr. Green

# 205
Май само аз нехаресвам меко казано Sensuous Noir. Толкова да ме дразни този парфюм.

На днешната дата Коко Шанел е имала рожден ден.
 Аз обаче се напръсках с обожаемия Табако ванил и сега не мога да почета Шанел. Нищо утре.

# 206
Тъкмо съм без парфюм , Денси ще цъкна нещо шанелско в чест на Коко вместо теб Wink
От пръскане в магазин на кожа аз също не харесах кой знае колко Sensuous Noir , но може да не му е било времето.

# 207

Кой е този парфюм?
Ето този: http://www.fragrantica.com/perfume/Laura-Biagiotti/Venezia-625.html

Благодаря.
Неоткриваем е, нали? Simple Smile

# 208
Май само аз нехаресвам меко казано Sensuous Noir. Толкова да ме дразни този парфюм.

И аз не го харесвам.   Grinning След многото възторжени отзиви тука правих неколкократно опити да установя на какво аджеба точно мирише и дали има почва на моята кожа. Уви, установих че първоначалният Sensuos ми е достатъчен, а вариацията Noir не е по май вкус.

# 209
  • на североизток от Рая
Е, всички Ноари на Сеншъс мога да ги приютя.

Давам ви време да размислитИ. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт