Парфюмни размисли и страсти - 160

• 52 545
  • 743
  •   1
Отговори
# 645

Cayenne, на мен ми убягна шегата тогава, нали все бързам, че дребитата ме дърпат, и се направих на Г-жа учителка, надявам се да не си се засегнала. Hug

Чакай, че докато се сетя за кое..  newsm78 Разбира се, че не съм  Hug Ако сме сериозни, си съвсем права. Но е мило, че питаш.  Grinning

На парфюмните бъдещи мами - лека и щастлива бременност!  Hug

# 646
  • в голямото село
Лелеее, Шанелите  какви драми предизвикали ooooh! 3 дни изчезнах и какво изпуснах Joy Аз имам и ползвам 19 на Шанел, изпръскала съм едно бутилче от Коко Едт, все да пробвам и Едп, но не достигам до него. Моадмоазелката не харесвам и не нося - от всякъде ме залива този аромат пък и имитациите му са ужасно задушаващи. Но ще пробвам Коко Ноар ей така от любопитство.

Тествах и Коромандел - в началото ме лъхна влажния мухъл на мазето на баба на село. Но това за кратко, после оо красота  - вкусна сладост и шоколад избиха след около час. Тествах го на 40 градусова жега, но издържа почти до вечерта.Хареса ми, ще го мисля...
Ковачева ме влюби и в Хиноки-то, ей в такава разхлаждаща борова гора ме пренесе в жегата, че се размазах .. Този няма да го мисля много, ще го придобивам. Имаше и фин мек тамян, страхотен. Не зная само зимата как ще се държи, защото аз определено бих / ще го нося лятото, а пък то свършва
Другите красоти, онези минита на Ерме, с които ме запозна Ковачева така и не запомних, но тези двата ми отвъртяха парфмната главица. Мерси  Hug  bouquet

# 647
  • Germany
А аз днес получих 2 красиви парфюма Heart Eyes
http://www.fragrantica.com/perfume/Ramon-Molvizar/Goldskin-5824.html
Гледам като хипнотизирана красивия му флакон и се забавлявам като малко дете Crazy
Получих и http://www.fragrantica.com/perfume/Fifi-Chachnil/Fifi-Chachnil-9285.html
Отдавна парфюм не ме беше изненадвал, обърквал и очаровал едновременно. ММ го одобри на минутата Wink Много женствен, много чувствен и кара фантазията да работи.
Като слезна на земята ще пиша повече.
Сега съм точно като Рени - безпарична  Mr. Green, но мноооого щастлива  Grinning.

# 648
  • в голямото село
Това Фифи изглежда обещаващо, той ли те е очаровал? И шишенцето е едно такова кукленско, въпреки, че този тютюн в пирамидата му не предполага кукленско звучене. Ще чакаме отзиви....

# 649
А аз днес получих 2 красиви парфюма Heart Eyes
http://www.fragrantica.com/perfume/Ramon-Molvizar/Goldskin-5824.html
Гледам като хипнотизирана красивия му флакон и се забавлявам като малко дете Crazy
Получих и http://www.fragrantica.com/perfume/Fifi-Chachnil/Fifi-Chachnil-9285.html
Отдавна парфюм не ме беше изненадвал, обърквал и очаровал едновременно. ММ го одобри на минутата Wink Много женствен, много чувствен и кара фантазията да работи.
Като слезна на земята ще пиша повече.
Сега съм точно като Рени - безпарична  Mr. Green, но мноооого щастлива  Grinning.
Потвърждавам екстра са и двата парфюма. А с този със златото доста си поиграх. Mr. Green Heart Eyes

# 650
Сега се връщам,не издържах и отидох да пробвам Коко Ноар.
Както и очаквах,много ми хареса.За мен началото си точно Коко,после премина леко през Мадмоазел,но със малко мухъл и сега е нещо много красиво,което не мога да определя.Много е хубав парфюма и наистина с голямо развитие.Сигурно в малко по-хладно време ще е по-красив.  bouquet

# 651
Благодаря на момичетата, които се отзоваха Hug
Ще си поръчам мостри на Фантазия и Пинк шугар. Искааше ми се да прескоча до Варна и още сега да ги пробвам, но очакваме ново попълнение в семейството и всички сме на крак, и за пътувания не може и да става на дума Peace

# 652
Благодаря на момичетата, които се отзоваха Hug
Ще си поръчам мостри на Фантазия и Пинк шугар. Искааше ми се да прескоча до Варна и още сега да ги пробвам, но очакваме ново попълнение в семейството и всички сме на крак, и за пътувания не може и да става на дума Peace
Фентъзи според мене ще ти хареса повече. Шугъра е малко синтетичен и "изпърлен" oт сладкият корен (който за мене си е напълно горчив) Grinning

Moмичета, някоя oт вас да знае къде в Щатите продават Comptoir Sud Pacifique? Tоест в какви магазини да се търси Praynig

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 17:35 от Жаки°

# 653
  • USA, Steak State
Минах си на "зимните", направо ми втръснаха свежаците вече. Няколко дни се радвах на по- смръщено време и с кеф си разносвах "по- тежката артилерия".
За съжаление днес пак свети и е топло и ще сложа нещо леко, не рискувам с обонянието си да не станат фалове. Да чукам на дърво имам стабилен и доста стиснат стомах и не дава нищо обратно, което е влязло в него.

Скоро имам ден ден и се чудя да си заръчам ли едно Беж-че като сме на вълна на бранда.  Mr. Green

Понеже вчера много бързах и нямах време да разуча обстойно Черната рокля, стори ми се че надуших вишневи шоколадови бонбони... или хормоните ми правят номера?

За сладък, вкусен парфюм препоръчвам Cashmere на Chopard, много топъл, много вкусен. Благодаря на тя си знае коя, че ме сдоби с доволно количество като подарък с него.  Hug Hug

Бижу, аз вече направо съм си в серията вече, кво е това чудо не разбрах.  Mr. Green

# 654
Понаваксах с четенето този следобед и много се радвам за новите ни тумбачета.

Оленце, много, много прегръдки от мен, а щъркелът, все едно син или розов нека донесе живи и здрави новите попълнения  Hug Hug.

Black widow, и на теб лека и безпроблемна и здраво бебе догодина. За Кашмир, браво! Малко стомаси, дори и небременни го понасят добре, но ти си герой сирополюбител  Hug.

Аз тествам Olene Diptyque, благодарение на една страхотна дама   bouquet Heart Eyes.
Никак, никак не е мой с тия цветя, но поне не ми докарва позивни... Началото е главоболно и ретро (все пак е от 1988!). Много жасмин и нещо сапунено, но като сапун за пране, твърде химично и с дъх на сода каустик. Гледам, отзивите във Фр. съветват да се изчака малко и тогава поутихвал, но аз чакам доста вече без резултат.

Аз съм още на свежаци - редувам Филосикос и Л' Омбре-то на Диптик и си ми е добре.
Коко Ноар много ме интригува, кажете къде в Бургас го има със сигурност  Praynig.

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 22:38 от Анонимен

# 655
Коко Ноар много ме интригува, кажете къде в Бургас го има със сигурност  Praynig.
Парадокс в Трия и Мико.

# 656
  • някъде под слънцето...
Лека бременност на вси4ки които о4акват бебоци
4естити нови придобивки на вси4ки

Паломата също обожавам,до сега не съм го доловила на никого.SL и той ли спада към бабичките?

Според мен не, но според масовото мнение да.
Харесвам, този парфюм, историята му и посланието, което се съдържа в него..За мен той носи духа на жената, която знае какво иска и е готова да го постигне без зна4ение, какво ще и струва това.Самият факт, 4е  Палома Пикасо е успяла да се пребори за формулата на "нейния" парфюм е достатъ4но показателен.Въпреки , 4е борда на директорите се е оказал напълно прав...Некомерсиален парфюм.. Бавна възвращаемост на инвестициите.
Тук последните години се намира много трудно. по магазините.Официално е изтеглен от големитев  вериги тъй като е нерентабилен.Там където все още се намира е на косми4еска цена 100 млл едп е над 150 евро..Консултантка ми е казвала, 4е  в магазина се праодават максимум две или три бройки годишно.
Винаги  се стараям да имам по  мин две  стотици в резерв когато запо4вам поредното нутиил4е..Изпадам в паника, 4е ще из4езне  като останалите парфюми на бранда.А цената му по сайтовете бавно и методи4но се пока4ва.

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 19:41 от sl

# 657
В край на сметка не намерих начин да купя мостра ooooh! Ще тествам след като беба се роди и се надявам да пиша в темата като притежател. Някой да знае къде във Варна го предлагат? Peace

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 20:34 от Harukaze

# 658
Днес нашия любимец Том Форд има рожден ден! Да е жив и здрав и да ни радва с много прекрасни творения! Heart Eyes

# 659
Аз имах щастието да тествам Палома Пикасо, имах отливка - и ужасно много ми хареса. Наистина е трудно откриваем. Към момента за мен неуспешно. Дано някой ден го имам!

Честито на всички за всякакви хубави неща - бебоци и парфюми  Heart Eyes

Паяче, Оле  Hug лека и спокойна бременност Ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт