Парфюмни размисли и страсти - 160

• 52 544
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Не, разбира се.
По кои сайтове? Разглеждала съм само БГ такива.
http://www.enzo.bg/parfyumi/?f=1-1-1-114
примерно, може и другаде да го има сега не съм разглеждала , но тук вчера го мернах Simple Smile
В гет също го има, но само голяма разфасовка

Хъм, има го тук Simple Smile
Аз от два месеца не съм влизала в enzo и parfumi - shop - тъкмо си бях наумила септемврийският ми парфюм да е Marry me  Rolling Eyes

# 691
  • София
Мимси, бееее  rotfImao rotfImao rotfImao
точно разказвах на една дама как наскоро ходих на изложение за коне - и как въпреки наличието на толкова красиви животни и добре сложени коняри, някак след втората торта, в която едвам не стъпих, цялата обстановка (и най-вече ароматната част от нея  Sick) някак не ме напъна към други размисли и страсти. Та, викаш, минАла съм се, имАло било романтика и в обора  Joy Joy Joy

# 692
  • Варна
Ели,  Simple Smile

Без да се шегувам ни най-малко, наистина ми мирише на това Руската кожа. И да, знам как мирише такова седло, дядо ми имаше коне и въпреки че не беше каубой, мисля че този незначителен детайл не променя ароматното ми впечатление.

# 693
  • Пловдив
Този Уизал и мен ме привлича по описание  Crazy , направо се размечтах с описанията, които спретнахте за тези арабски чудеса  Embarassed . И както ми се хапва някое кексче или крем карамелче  Laughing . Като цяло приказките ви ми отвориха апетита   chef

Ara_bella  , щом така го усещаш този парфюм си щастливка, голямо въобръжение имаш, но за съжаление май си една от малцината и въпреки примамливото описание ако ми се отдаде възможност да го тествам предполагам ще прескоча, защото изпитвам панически страх от кожа в парфюми . Лично за себе си мисля, че ако нещо ме прищрака и реша все пак да тествам ще потвърдя думите на Мимси (доверявам и се напълно на трезвата преценка, въпреки че дядо и не е бил каубой Wink)) и няма да мога да открия красотата, която ти си описала.

Последна редакция: вт, 28 авг 2012, 11:07 от aH~

# 694
  • Козлодуй
Ели,точно мастикс се нарича Peace Обожавам го!Остатъчният аромат на последната ми нова придобивка-Armani Prive Bois d'Encens-е точно такъв върху мен.Султанът ще си го изровя,помня,че и на мен ми беше пратила Heart Eyes Не съм посягала към него в тия жеги,но вече разхлади и ще подпукам с нови сили тамянените ми любови.

Не познавам Руската кожа.Но миризмата на кон/изпотено магаре,че дори на оборска тор/ са мил спомен от детството ми.Дядо ми е обожавал коне,последният-прекрасен черен жребец на име Арап,си отиде,след като за малко щеше да ме убие,когато бях на 7-8 години.Макар да не съм имала отдавна досег с тези миризми,мился,че и сега в реално съприкосновение не биха подразнили нежното ми носле,даже напротив.Но в парфюм-не,благодаря съм Grinning

# 695
Извинявам се за глупавият въпрос Blush, но може ли някой да ми каже как това голямо шише влиза в тази малка кутийка? Наистина ли това са кутиите на тестерите?
Скрит текст:
чакам тестер на Alien и вече ме хванаха лудите от притеснение

# 696
Влиза по диагонал. Наистина са в такава кутия тестерите на Ейлиън. Peace Сечението на дъното на шишето е триъгълник и заема точно 1/2 от кутията.

# 697
Влиза по диагонал. Наистина са в такава кутия тестерите на Ейлиън. Peace
Hug Hug много ти благодаря  bouquet

# 698
  • София
О, Сънче, покрай всички проверки на място, на които ми се е налагало да ходя вече не знам дали някаква миризма би ме уплашила  Rolling Eyes Laughing При първото влизане в обор щях да припадна - буквално.. Но сега вече съм гърмян заек и ми е все тая - крави, коне, смрадливо сирене  Whistling Но, както каза, да се парфюмирам с такъв аромат - нЕма нужда  Stop

обаче се сетих сега за Absolue Pour Le Soir на мосю Кюркджиян и всички цветущи описания, които получи този парфюм през годините  Joy Joy

Последна редакция: вт, 28 авг 2012, 11:52 от Elitsa_z

# 699
Вчера помирисах блотера от петък на Коко Ноар. Това което е останало поразително напомня на Алюр Сеншуъл.
И моя блотер завчера преди да го хвърля точно на това ми замириса Grinningпомислих че може да съм се объркала.
Определено не си и това е търсено нарочно според мен. Трябва да спечелят и феновете на точно този парфюм. Не всички са фенове на КМ все пак. Mr. Green

Никога няма да забравя определението за Руската кожа дадено тук, че мирише на "пълен памперс". Joy Joy Joy

# 700
densi сигурно е така   bouquetМожеше поне цената  му да е като на останалите аромати, или тук са имали предвид че ни дават 3 в 1  Grinning

# 701
  • Germany
Ковачева, честити ти съкровища  bouquet
И един конкретен въпрос към теб, понеже помня, че преди няколко дни носи Еликсира. Колко фъс?
Годес, аз имам отработено стандартно движение за пръскане, правя го за секунди - по едно пръс зад ушите, две в косата, две в деколтето и едно зад тила. Понякога, ако ми е много мил парфюма си слагам и едно от мен за разкош  Mr. Green. Еликсира не прави изключение. Но не ми и пречи, да си го нося в жегите  Mr. Green. Имам обаче парфюми, които не мога да нося с директно пръскане. Тогава правя номер, видян в една немска парфюмерия - пръскам 2-3 пъти във въздуха и минавам бързо през облака. Обикновено по този начин нося парфюмите, съдържащи жасмин, които много харесвам, но ми докарват главоболие. Това е единствения начин.
Сега ще се опитам да опиша Fifi Chachnil EDT.
Написах, че е объркващ за мен, и продължавам да стоя зад това мнение. Помирисан от бутилката е мощен  аромат на суров тютюн и добавена медена сладост.
Напръсках се и получих буквално ритник в корема Crazy Много мощно мъжко начало - много кориандър, който ми изкарва една бръснарска нотка, смесена с натрапчиво сладък сок от мандарина, от тези тъмнооранжевите и много сладки и много, много тютюн. Тютюнът е суров, представям си даже капчиците никотин по него. Тъкмо си казвам, че никога, никога повече няма да купувам парфюм на сляпо, когато вълненията в стомаха ми изведнъж стихват и ароматът започва да се променя в съвсем различна посока. Тютюневата нотка омекна до неуднаваемост, появи се сладостта и мекотата на амбрата, лека дървесина, поела тютюневата миризма. Усещам ароматът на село, на приготвяне на зимнина, на подправки и огън. Ароматът ухае на жена в разцвета на силите си, знаеща стойността си. Нестандартен  и труден. Жената, която го носи не се притеснява от трудности и не дели работата на мъжка и женска, а запрята ръкави и я върши. По някакъв начин ми напомня и много на Герленските бази от ексклузивната им линия. Прилика с Адикт не откривам.
Базата му след часове мирише отново на селска вечер, когато кучетата лаят, щурците свирят, из въздуха мирише на смес от трева, изгорели огнища и подправки. Много ми харесва, само не знам как ще понасям плашещото му начало. Ще бъде предизвикателство за мен.

# 702
Влиза по диагонал. Наистина са в такава кутия тестерите на Ейлиън. Peace Сечението на дъното на шишето е триъгълник и заема точно 1/2 от кутията.
Да така е, и аз имам тестер на Ейлиън.

Бижу, пробвай Коко ноар, имам спомен, че харесваш Алюр сенсуел едт, и този може да ти хареса.
Аз в скоро ще пътувам за Гърция и обмислям от фришопа да си го взема  Grinning

# 703
Бижу, пробвай Коко ноар, имам спомен, че харесваш Алюр сенсуел едт, и този може да ти хареса.
Имам си Allure Sensuelle. Той ми е достатъчен! Hug Аз не съм и голям фен на бранда. Освен това от Натали имам подарък Heart Eyes , този парфюм, който е копие на Коко едп и това пък вече ми е предостатъчно.

# 704
Днес тествах Коко ноар, след като буквално на пътя ми се изпречи парфюмерия. Очакванията ми се припокриха, толкова не мой, че и да ми го подарят няма да го нося. Алюр сеншуал едп около 70% и 30% Коко мадмоазел. След като преди време бързо се сдобих с почти всички вариации на Алюр и също толкова бързо ги разкарах, Коко ноар ми развали удоволствието в някаква степен от Пралин де сантал. Вероятно, ако бяха създали една по-топла или вкусна вариация на КМ бих могла да го нося, ако ми го подарят, но при този коктейл, не, благодаря. Към бутилката също имам забележка. Добра идея е да е черна, но на живо на това черно му липсва дълбочината и изглежда, като пластмасова.

Ковачева, ако се задържи такова времето, непременно ще си го разнося.
Между другото на теб дължа завръщането на парфюмния ми апетит, макар и не така безразсъден, както преди.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт