Къде в Пловдив??? - 35

• 63 141
  • 783
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Явно е нещо ново, но пък аз ходя на кино толкова рядко, че изобщо не ме впечатляват

# 46
А как стои въпросът с внасянето на чипс и напитки в Синема сити. Аз си позволявам такива храни когато ходя на кино, но откакто в Синема сити ми забраниха да си внеса чипс, защото трябвало да си купя от техните пуканки / ужасно солени и дребнички / или чипс / ужасен на вкус /, просто им върнахме билетите и повече не стъпих там. И така вече две години. Напитките си ги купихме от тях...... В Арена политиката е същата......но там поне продават пакетирани снаксове и имаш някакъв избор. Не че не мога без чипс в киното, но въпросът е принципен.  Mr. Green Къде е логиката за два лева да изгубиш 40...бяхме 4 човека. Whistling

Вкарваш си каквото искаш като го слагаш в дамската ти чанта или раница.Не проверяват личния багаж,поне в Синема сити.Вкарвали сме сладолед,пуканки,чипс,напитки от вън и всичко за каквото се сетиш

Никой не следи кой какво яде в киното,а до те изгонят заради това е абсурд.Връщат те от входа само,ако носиш нещо видимо от вън.

Проверяват! Влезах с раница, 4 хлапета, 2 пакета от големите пуканки ( купени от киното ) и 3 торби, които повече от очевидно бяха с подаръци и ги отвориха, за да проверят за храна.

# 47
Момичета, много моля да ми помогнете Praynig Побърках се с този ремонт #Crazy Аман от псевдомайстори,които ти съдират кожата Mr. Green Дайте координатите на свестен (и нормален Shocked) майстор, който да може да ми смени касите и вратите ( да ги поръча и монтира.) Писна ми от такива, които гледат на мене като на подвижен банкомат #2gunfire

# 48
Запис,да не ви изпусна!  bouquet

# 49
raz_nejena  ,продавачката в магазинчето ми каза,че според нея в Пловдив нямало Catrice ,но ако искам - в Стара Загора има  Shocked Joy  Но аз все пак се надявам,че все ще се включи някоя мама с инфо къде е мяркала тази козметика. Grinning

# 50
Дами,по случайност да знаете къде мога да открия термолак (за нокти)? Ходих на няколко места,но никъде не намирам Praynig

# 51
  • Балчик
Момичета, много моля да ми помогнете Praynig Побърках се с този ремонт #Crazy Аман от псевдомайстори,които ти съдират кожата Mr. Green Дайте координатите на свестен (и нормален Shocked) майстор, който да може да ми смени касите и вратите ( да ги поръча и монтира.) Писна ми от такива, които гледат на мене като на подвижен банкомат #2gunfire
дай ако е възможно малко инфо , ако искаш на  лични : нова догpама ли ще се слага или стара ще се подменя с нова .

# 52
  • Пловдив
Нали говориш за подмяна на интериорните врати?

# 53
  • Пловдив
С риск да оспамя темата отново, как така ще ти проверяват багажа.  #Crazy  Разрешение за обиск нямат ли само униформени лица. Да, може да внесеш бомба когато си с обемист багаж....ама така да те пребърква всеки.  Rolling Eyes И да си сложат обозначителни табели, че не разрешават да се внасят храни и напитки, незакупени от техния щанд.....а не да ме върнат на пропуска.  Crossing Arms  Така всеки да си прави сметката предварително.  Peace

# 54
  • Пловдив
И аз се сетих това за обиска, ама то всичко може да се очаква. И след като си пазят хляба, да си заредят бара с разнообразни неща

# 55
aз съм доволна от един тапицер срещу църквата св.Иван Рилски. но е знам дали още работи там.

# 56
Спондж, Бенджи     bouquet  Да, става дума за подмяна на стари дървени интериорни врати и каси (от ония гадните, с блажна боя), с нови  Rolling Eyes

# 57
Здравейте момичета,
Трябва ми добър тапицер, който да тапицира на място вкъщи дивана. Ако някой може да ми препоръча, моля да пише!
Също, ако някой е ползвал тапицера на ъгъла на Граф Игнатиев и Борислав, до ДЦ Малкият принц моля да си каже мнението!
Благодаря!

Точно него щях да препоръчам.Зимата прави същата гимнастика при нас но се наложи част от дивана да го тапицира при него,че имаше декоративни шевове.Доволна съм много.
Доколкото знам ушива и калъфи за автомобили,някой питаше в предишната тема.

# 58
  • Пловдив
Проверяват! Влезах с раница, 4 хлапета, 2 пакета от големите пуканки ( купени от киното ) и 3 торби, които повече от очевидно бяха с подаръци и ги отвориха, за да проверят за храна.

От торби до дамска чанта и раница има разлика.

Ние сме вкарвали с моята голяма дамска чанта и раница,която съпруга ми носи на гърба си.НИКОГА не са молили да ни проверят.Посещаваме често киното и не съм виждала някой да го преджобват.
Може би вашите торби са привлекли внимание

# 59
след седмица да не пропищите, че ви ровят и в големите дамски чанти?
Нали знаете бг мамма каква велика сила е и колко хора четат....

Общи условия

Активация на акаунт