Къде в Пловдив??? - 35

• 63 192
  • 783
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, помагайте, моля. Трябва ми майстор за ушиване по поръчка на калъфи за седалки. Става въпрос за 9 местна кола - тип малко бусче, така че готовите решения по магазините не ме устройват. Три реда по три седалки са, като някои са по две, а други са самостоятелни. Ама обяснение дадох и аз. Мисълта ми беше, че и няколко готови комплекта да купя, няма да паснат. Препоръчаха ми майстор на площад Шазбазян, но вече не е там, а в Асеновград.

ivka03 , aко все още не си решила проблема с калъфите за авомобил, 0886066868 Желязкова
- това  е т. на фирмата, дето имаха магазин на пл. Шахбазян и го преместиха в Асеновград.
Готовите им калуфи са само универсални или за по-масовите авомобили, така, че едва ли ще се наложи да ходиш до Асеновград, до магазина. Като се обадиш и обясниш за какъв автомобил искаш калъфи, ще те изпратят директно в цеха/ който беше в с.Скутаре или с. Рогош, не помня вече/. Там ще ти вземат размерите, ще си избереш дамаска и на следващия ден ще ги имаш.
Поне така беше преди 3 години.
Тези тапицери, които шият калъфи за холови гарнитури, не се занимават с автотапицерии, защото са много различни като материали и се шият на различни машини.  Peace

# 61
Имам спешна нужда от педикюр.
Препоръчайте ми добре педикюристка, която пили краката и по възможност да не е мн скъпа. Praynig

# 62
аз се нагледах на интернационално сгъване по чантите - на закуска немци, румънци, сърби яко правиха сандвичи и мушкаха докато не ги гледа никой уж, защото хотела беше само закуска/вечеря, вие за една водичка в киното се притеснявате....

# 63
Бенджи, за авочасти втра употреба виж в карс.бг или мобиле. бг.  В магазина срешу ц. Св. Неделя предлагат само нови части, не особено оригинални и цените не са им ниски. По-добри оферти можеш да получиш /за нови/ на бул."М. ЛУиза" вляво от Папараци.

# 64
# 65
  • Пловдив
Момичета, благодаря!
Намерихме.

Люба, специални благодарности и тук!   bouquet

# 66
  • на село
малее колко сте бързи  Hug

# 67
  • Пловдив
след седмица да не пропищите, че ви ровят и в големите дамски чанти?
Нали знаете бг мамма каква велика сила е и колко хора четат....

А,мислиш ли че знаят какво има в тях  Laughing Но пък да бъркат по тях ми се струва нарушаване на личното пространство
Но и така да стане пак ще му намерим цаката.Имам едно култово вкарване на сладолед ......... под мишницата.Беше хладно и така под якенцето

аз се нагледах на интернационално сгъване по чантите - на закуска немци, румънци, сърби яко правиха сандвичи и мушкаха докато не ги гледа никой уж, защото хотела беше само закуска/вечеря, вие за една водичка в киното се притеснявате....

И с три пъти храна да е пак го има.Особено на закуска.Аз също правя един сандвич сутрин за дребната,не се крия.Нищо не са ми казвали,въпреки че е забранено

# 68
  • Пловдив
aз съм доволна от един тапицер срещу църквата св.Иван Рилски. но е знам дали още работи там.

Там къде има тапицер?

# 69
след седмица да не пропищите, че ви ровят и в големите дамски чанти?
Нали знаете бг мамма каква велика сила е и колко хора четат....

е ти пък, ние за едни водички тука....
но твойто е парен каша духа, а?
майтап сега, да не се засегнеш, нали имаш чувство за хумор Simple Smile

# 70
И аз съм си вкарвала, но само водичка в киното. Винаги съм била с голяма чанта, но никой не ме е проверявал.

# 71
Проверяват! Влезах с раница, 4 хлапета, 2 пакета от големите пуканки ( купени от киното ) и 3 торби, които повече от очевидно бяха с подаръци и ги отвориха, за да проверят за храна.

От торби до дамска чанта и раница има разлика.

Ние сме вкарвали с моята голяма дамска чанта и раница,която съпруга ми носи на гърба си.НИКОГА не са молили да ни проверят.Посещаваме често киното и не съм виждала някой да го преджобват.
Може би вашите торби са привлекли внимание
Мислех да не пиша повече , защото все пак темата е съвсем друга и я оспамихме, но ми стана смешно... Мдааа много бях подозрителна с 4 хлапета и 3 подаръчни торби.  Laughing  И не са ме пребърквали, а помолиха да ги отворя, за да видят дали няма храна...което също е достатъчно идиотско... А и да има какво от това? До такава степен сме свикнали със всякакъв род малоумни забрани, че дори не виждам колко са абсурдни Tired

# 72
  • Пловдив
Мдааа много бях подозрителна с 4 хлапета и 3 подаръчни торби.  Laughing 

Щом са проверявали само вас,явно има причина някаква.

Забраната и на мен ми се струва безмислена,но факт че на входа спират с храна от вън.И вече или я спазваме,или я нарушаваме истимарската.

# 73
  • Пловдив
Стига с тия води бе момичета! Да поговорим за бира  cheers

# 74
Мдааа много бях подозрителна с 4 хлапета и 3 подаръчни торби.  Laughing 

Щом са проверявали само вас,явно има причина някаква.

Забраната и на мен ми се струва безмислена,но факт че на входа спират с храна от вън.И вече или я спазваме,или я нарушаваме истимарската.

Ами да, това ще да е! Само ние бяхме в салона Wink

Общи условия

Активация на акаунт