Къде в Пловдив??? - 35

• 63 315
  • 783
  •   1
Отговори
# 480
  • Балчик
Пункт за изкупуване на хартия има в близост до комплекс Каназирски-на улицата,която води до училище "Антон Страшимиров".Не я знам как се казва.
ул. " Георги Кондолов "

# 481
Не,не е Георги Кондолов,а тази,която излиза на гърба на Антон Страшимиров,има някакъв хотел,също и една книжарница Дядовата ръкавичка,която не знам дали още съществува.На тази улица е пункта.

# 482
  • Балчик
Не,не е Георги Кондолов,а тази,която излиза на гърба на Антон Страшимиров,има някакъв хотел,също и една книжарница Дядовата ръкавичка,която не знам дали още съществува.На тази улица е пункта.
на ул. "Георги Кондолов " се намира х-л "ИнтелКооп" в края на улицата точно до комплекс Каназирски , както си писала се намира този пункт  Peace

# 483
Е,значи аз съм в грешка.Мислех,че Г.Кондолов е улицата на която се намират медицинският център и гимназия В.Коларов.Извинявам се Simple Smile

# 484
  • Балчик
Е,значи аз съм в грешка.Мислех,че Г.Кондолов е улицата на която се намират медицинският център и гимназия В.Коларов.Извинявам се Simple Smile
не, ти си права за местонахождението на улицата , а аз и обърках името , хотела и пункта се намират на ул. " Константин Нунков " извинявай  Peace

# 485
  • до най-прекрасния мъж
Не се извинявай, точно тази улица е Георги Кондолов Simple Smile

# 486
Е,няма нищо,разбрахме се Simple Smile Аз понеже съм малко зле с ориентацията и си помислих,че може да съм в грешка Simple Smile

# 487
  • Пловдив
Момичета, знаете ли къде в Кичука има пункт за изкупуване на стара хартия? А каква ли е изкупната цена?

Цената е 0.07 лева за килограм. Попитах от любопитство, защото аз събирам хартията отделно и като напълня торба или кашон я оставям до контейнерите за боклук. Не ми се разправя да ходя да връщам. Човекът в пункта ми каза да не се занимавам с хартия, ами желязо да му нося...... hahaha

# 488
  • Пловдив
  bouquetБлагодаря за бързите отговори!

# 489
Привет дами, имам 2 въпроса Simple Smile.

1 - къде в Пловдив мога да си купя насипен ориз басмати?
2- къде в Пловдив мога да и купя червена боя за сладкиши?

Благодаря!

# 490
  • Пловдив
Къде има волейбол за деца-8/9год.?

# 491
Аз пак да попитам

Бихте ли могли да ми препоръчате професионален масажист за цялостен масаж, за подарък, за човек с плексит и епикондулит....т.е.  масажистът да си разбира от работата.
Също искам да попитам дали някоя от вас е била наскоро на иглотерапия и ако може да споделите за цени и терапевт, от когото сте доволни.
Благодаря ви предварително!

# 492
Здравейте!

Къде в Пловдив мога да намеря чанти  Tory Burch?

# 493
Mомичета, къде в Пловдив мога да намеря богат асортимент от подови плочки - гранитогрес или теракота?  newsm78

# 494
Момичета, къде в Пловдив мога да си намеря хубав куфар на колелца?
В Джуска миришат на гадната миризма китайската Stop

Общи условия

Активация на акаунт