Целуване и натискане на публично място

• 24 015
  • 201
  •   1
Отговори
# 105
Абе тия дето недолюбват подобни прояви на привързаност, просто завиждат на влюбената двойка Joy

# 106
Ако са непознати, естетствено не им обръщам внимание, но ако сме принудени да седнем на една маса не мога да не ги поглеждам от време на време.

Особено ако описаното в първото мнение на piny става в моята къща пред детето, бих си позволила да направя тактична забележка, шеговито да подметна нещо от рода на да въздържат страстите си и да не ги демонстрират пред детето...
Това на прима виста, връщам се да чета.

# 107
Oх, като прочетох първия пост и то в частта с осмукването на пръстите се сетих нещо старо, което бях забравила. Преди поне 15 години ще да е било. Действието се развива в градския транспорт.
Един неприятен мъж, който имаше вид на такъв, дето е обречен цял живот да не види секс, облизваше пръстите с дълги, лакирани в червено нокти, на една твърде странна птица. После се целуваха по много противен начин. И до днес не знам защо хората си ближат пръстите, че и ушите, все едно са някакви помияри.
В днешни дни се случва да виждам по пейките в кварталните градинки разни смесени компании от мангали и бели, кикотещи се момичета. Мангалите погват момичетата, те пищят и уж бягат. Ако някоя бъде застигната от мангал, веднага бива сграбчвана за цицките и се започва интензивен масаж и симулация на сношение. Гледам бързо да ги подминаваме, няма какво да кажа, не смея да правя забележки на мангали.

# 108
  • Tам през Атлантическия океан
Oх, като прочетох първия пост и то в частта с осмукването на пръстите се сетих нещо старо, което бях забравила. Преди поне 15 години ще да е било. Действието се развива в градския транспорт.
Един неприятен мъж, който имаше вид на такъв, дето е обречен цял живот да не види секс, облизваше пръстите с дълги, лакирани в червено нокти, на една твърде странна птица. После се целуваха по много противен начин. И до днес не знам защо хората си ближат пръстите, че и ушите, все едно са някакви помияри.
В днешни дни се случва да виждам по пейките в кварталните градинки разни смесени компании от мангали и бели, кикотещи се момичета. Мангалите погват момичетата, те пищят и уж бягат. Ако някоя бъде застигната от мангал, веднага бива сграбчвана за цицките и се започва интензивен масаж и симулация на сношение. Гледам бързо да ги подминаваме, няма какво да кажа, не смея да правя забележки на мангали.

Toва което описваш го имаше и по мое време, викаха му 'цомбене'  Crazy била съм свидетел в училище  Mr. Green Обокновенно момчетата го правеха на по-развитите момичта.

# 109
  • В Космоса

Toва което описваш го имаше и по мое време, викаха му 'цомбене'  Crazy била съм свидетел в училище  Mr. Green Обокновенно момчетата го правеха на по-развитите момичта.

http://vbox7.com/play:5943fe30  Laughing

# 110
И аз съм се целувала и прегръщала с гадже по пейките,но винаги на тъмно и без свидетели.Какво остава да е пред близки родини или деца ooooh!
По басейни и морета сме си се гушкали,но не сме правили секс или бърканици тук и там.
Честно казано или не съм попадала на такива двойки или просто не ми е правило впечатление.
На маса в заведение или на семейо събиране не е имало такива изцепки.
А много ми е чудно след като детето на авторката е казало "много грозно си смъчете езиците"как реагира двойката?Какво отговори?Поведението след това същото ли беше?
п.с. на мен пусто що никой не ми е смукал пръстите.Ш'поставя ребром въпроса на мъжа си довечера и на следващия семеен празник да си евзел поука и да действа как си му е реда bowuu

# 111
Що не почнете смученето от тока на обувката, подходящо е и за маса Crazy

# 112
  • Бургас
Неприятно ми е, затова и не гледам. Ако е невинна целувка, прегръдка - да, дори ми става едно хубаво и мило да гледам влюбени. Но от секс-прелюдиите ми става много неудобно и се старая да не гледам.
Към авторката - просто не ги гледай, като го правят. Щом нямате проблеми и са хубави хора, не си ги създавай зорлем.

# 113
Е как да не ги гледа? Да се обърне с гръб на масата, докато приключат с прелюдията ли? Да си запуши ушите, щото то не е само картина, и звук има...

# 114
  • Бургас
Ами би могла да си намери повод да стане, да се стреми да седне на място, което да е по-далеч от загорелите, да отвръща поглед - да. Звукът ще го преглътне, не е чак толкова фрапиращ, предполагам. А и повечко си приказвайте - да са заети с мисъл, че да не се сещат за натискането. Доколкото знам Piny е в Австрия, явно там се приема спокойно и нормално това, щом и на семейството му не му прави впечатление.

# 115
Е как да не ги гледа? Да се обърне с гръб на масата, докато приключат с прелюдията ли? Да си запуши ушите, щото то не е само картина, и звук има...

На мен не ми е трудно да игнорирам някого, дори стоящ срещу мен. Има неприятни хора, с които съм обядвала или стояла на маса или била някъде – просто не ги забелязвам  Wink

# 116
Евала Вилико, ама не всеки може да е като теб, перде..... На мен ми е трудно да изключа звуковите си приемници и да си насочвам погледа у тавана... А масата едва ли е за 10 души, та да иде в другия край и да се отдаде на сладка вечеря, вместо на еротика Crazy

Говоря така, защото напълно разбирам за какво говори авторката Peace

# 117
Е, тогава остава варианта – спираш да се виждаш с хората, дето те дразнят.
Аз никога не съм очаквала другите да се променят според моите критерии.

# 118

Peace Съгласна съм.
Но дори и това бих `изтраяла`, защото поне ще е временно, дори съм склонна да изляза за кратко  Crazy,  но има и по-зле ситуации, повярвайте ми и `мириз` Mr. Green Sunglasses носа и устата няма как да си запуша обаче и да спра да дишам./ вж.тема "Смрадливец в офиса..."/ Там изборът е още по-стеснен.... Whistling

# 119
Ами за мен това, което описва Пини е гнусно. Има си място и време за любовни ласки и не са длъжни всички да се "наслаждават" на любовната им прелюдия. Защо не опиташ в прав текст да им кажеш, че не ти е приятно да се държат така особено пред детето и да ги помолиш да бъдат по-съобразителни?

Общи условия

Активация на акаунт