Отговори
# 120
Gaja радвам се,че е било готино на концерта,но не терзай..........относно оглушаването няма как да стане..не се притеснявай............те не чуват така както ние........имам в предвид звуковете не са толкова ясни за тях.Аз с първата бременност до последно си ходех на дискотека............ее тогава си бях и по-млада и издържах на напрежението по дискотеките  Grinning Grinning Grinning
Първият път перех с Тео бебе,сега мисля перзил сенситив да пробвам.
За гладенето и аз мисля да гладя,че така или иначе в къщи гладя често,няма да ми пречи още няколко парцалчета да изгладя  Mr. Green
stefitato не се притеснявай от резултатите.
Скрит текст:
На мен преди 2 месеца ми откриха белтък,но след изследване на стерилна урина се оказа,че имам стафилокок и пих АБ,но сега всичко е ок.Ще видиш,че всичко ще е наред както и да се лекуваш........имам в предвид,не е нещо,което да не може да се овладее,особено ако се следи редовно.Все пак ние се следим,че има и такива,които не им пука и я си направят изследвания,я не.........

# 121
Ева на сцена, на мен столчето за кола ми го даде една позната и каза, че го е изпрала...обикновено на кошчетата и столчетата дамаските се махат лесно...а активанта гимнастика е едно килимче с две дъги, които се разглобяват...аз моята сама си я правих, ще ви я покажа някой път...и този път мисля сама да я спретна...Simple Smile

и честит празник на всички адашки...бъдете много здрави, щастливи и обичани Simple Smile

# 122
Честит Празник на всички, които носят името Мария и Марияна!!!  newsm51 smile3525 newsm51
Богородица е и закрилница на бременните и родилките, така че е хубаво днес да почетем празника!!!

# 123
аз докато се запиша и вие сте на 10 стр  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smileвчера бях на лекар бебо е вече 1500гр

# 124
Честит имен ден на няколкото Марии, които имаме тук! Пожелавам ви да сте все така чаровни жени, много да сте обгрижвани, глезени и обичани от мъжете ви, а децата ви да ви даряват с мноооого любов!

# 125
  • Пловдив
Честит празник на всички празнуващи мами днес...да си носите имената със здраве ...и да родите здрави и прекрасни бебета... smile3525 smile3525 smile3525 Весело изкарване на празника !

# 126
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи! Да ви е живо и здраво името!   bouquet

Момичета, как сте с бръсненето долу? На мен вече ми е доста трудно, карам горе-долу на интуиция и опипване, ама много ми се схвъща вратът след това  Tired

Лорини, чак сега се замислих над твоя пост  Embarassed Защо кърмените бебета не трябва да се оригват? Те не поемат ли въздух като хранените от шише?  newsm78

# 127

Момичета, как сте с бръсненето долу? На мен вече ми е доста трудно, карам горе-долу на интуиция и опипване, ама много ми се схвъща вратът след това  Tired

И аз съм така,старая се най-вече като ходя на преглед да съм добре изчистена,иначе отгоре отгоре както се казва.  newsm03

Честит празник и от мен.

# 128
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи! Да ви е живо и здраво името!   bouquet

Момичета, как сте с бръсненето долу? На мен вече ми е доста трудно, карам горе-долу на интуиция и опипване, ама много ми се схвъща вратът след това  Tired

Охх много е трудно. И аз на интуиция го давам и май добре се справям ама е тегаво.....

Честит Имен Ден и от мен на всички празнуващи!!!!

# 129
Честит празник на всички, които празнуват днес, много хубав и позитивен ден ви желая.

Деси, трудна работа Simple Smile. И аз така по интуиция, но се нарязах последния път, а не можем и да се изоставим, още повече, че е и лято Sad

Един въпрос - кога би трябвало най-късно да се появи някаква коластра? Аз съм вече 34 седмица, а виждам, че на много от вас им изтича по-малко...

# 130
Ха ха, Деси, и аз карам наслуки, защото нищо не виждам там долу Simple Smile И понякога резултатът е много смешен. Имаше една реклама на Фанта едно време, за една много наръфана прическа, която стана хит и всички я правиха, ако се сещате. Та, нещо подобно се получава  Laughing  Laughing  Laughing
Но ползвам огледало на стойка, да оправя положението след това.
А по този повод и аз да попитам нещо:
Скрит текст:
Струва ли ви се, че външните ви полови органи са променени? Аз направо не мога да се позная. Станало е едно по-меко и пухкаво. Различно ми е.

# 131
Lorini честит имен ден и на теб и на всички Марии и Марияни! Да ви е живо и здраво името и да сте много-много обичани. Hug
Аз много искам да присъствам на лекция за кърмене, независимо на коя организация, но тъй като още работя, а когато не работя ремонтираме, ми е изключително трудно да се организирам. Надявам се септември, вече като съм отпуска да сколасам да дойда на някоя от лекциите ти - много ще се радвам. Намирам съветите ти тук във форума за изключително ценни.
Помпа за кърма не смятам да взимам, на ръка съм се доизцеждала, хич не е трудно.
Хълцането го усещам като съвсем леко ритмично почукване или лек ритмичен ритник. Рядко хълца бебо, но една нощ ме притесни особено, защото се събудих от хълцането му, което продължи няколко минути, та се разхождах напред-назад, пък после не можах и да заспя.
stefitato  - и аз доста се притеснявам дали терминът ми не е тотално сгрешен и да не е всъщност на 11 септември, а не на 11 октомври. Но засега докторите, които са ме гледали казват, че бебо си отговаря на октомврийче. Та ще видим. Дано е така, защото до 15 септември  докторката, която ще ме изражда е в отпуска.
Зарежете бръсненето - да ме видите каква съм картинка като си режа ноктите на краката. Няма такава комедия. Те са едни мъки и все ги изрязвам накриво.
В общи линии още веднъж се убеждавам, че не е добре измислено от еволюцията. Имам чувството, че негативите са много повече от позитивите в сравнение с влечугите и пилците и всякакви други, които снасят яйца. А вчера четох и за лигнини и лохии, та се сетих какво ще изтича от мен месец, че и повече след раждането. Как са оцелявали първобитните хора, хич не ми е ясно.
stefitato - изобщо и не поглеждам  Joy, че ще взема да се отчая. Ще си спестя тоя шок за преди родилния дом, ако имам време.  Shocked

# 132
Честит празник на всички именници!  smile3525 smile3525 smile3525
За хълцането на бебчо, на мен ми е много неприятно, тези ритмични подскоци на корема продължават около 10 мин и се повтарят по 3-4 пъти на ден.
За праха за пране - в началото като забременях и ми ставаше лошо от всичко перях с Персил, от тогава като ми замирише на персил и... Sick Абсолютно не ми понася тази миризма. Тео бебе нещо не ме кефи и аз не знам защо, но перилния на Бочко ми мирише много на хубаво така че смятам с него да пера.
За интимната прическа - аз никога не съм успявала да я докарам, затова ходя на кола маска. Козметичката ми ме лъсва и всичко е ОК. Даже съм решила като влезна в 9тия да ходя всяка седмица за да съм сигурна че няма да ми направят тоалет като ме приемат в болницата  Mr. Green

# 133
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН !!!  НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ МОМИЧЕТА СВЕТЪЛ ПРАЗНИК И МНОГО УСМИВКИ!!!
Едва изчетох всичко, доста бях изостанала...
Щастлива жена - за цветоулавящите кърпички, аз съм много доволна от тях и на всяка пералня с цветно пране слагам по една и винаги е хванала различни цветове, и така дрехите не променят цвета си.
Бебешките дрехи ще пера с Сано, като начало без омекотител. Мъжа ми ми донесе от Франция един течен перилен препарат, бебешки и ще го пробвам и него...
За гладенето- и преди и сега всичко гладя. Просто така съм си свикнала, дори сега имам една голяма камара за гладене, всички дрехи от почивката минаха през пералнята и започвам....
За личния лекар на бебето- аз попитах нашата лична, която е и на каката и на нас дали ще приеме още един пациент и тя се съгласи...до 24 часа след изписването то болницата трябва да и се обадя и  ще дойде вкъщи да го види.
Още нещо си мислех да пиша...после пак.

# 134
  • София
Честит празник на всички, които празнуват днес, много хубав и позитивен ден ви желая.

Деси, трудна работа Simple Smile. И аз така по интуиция, но се нарязах последния път, а не можем и да се изоставим, още повече, че е и лято Sad

Един въпрос - кога би трябвало най-късно да се появи някаква коластра? Аз съм вече 34 седмица, а виждам, че на много от вас им изтича по-малко...

и аз нямам никаква коластра, но май както всичко останало, и това си е строго индивидуално и не е предпоставка за имането или нямането на кърма в последствие........

Общи условия

Активация на акаунт