Да, започнала съм ремонта и правя малко по малко всичко - остана ми само да обзаведа спалнята, в която ще спим ние, а тази, в която сме сега, ще отстъпим на майка ми, за да не спи на дивана в хола и да имаме самостоятелност във всяко едно помещение. Ти явно не си отделяла пари от заплата, за да правиш малко по малко всичко сама. Е, аз го правя малко по малко съвсем сама и не разчитам на никого. Фактът, че ремонтирам все още жилището си е породен от събития, които не бих искала да коментирам тук, но щом толкова те вълнува - нямало е възможност да се направи преди това, защото баща ми беше болен и на легло доста дълго време. И да, помагам на майка си с почистването на вилата, защото тя се е заела да ни отглежда екологично чисти зеленчуци в градината, за да ни помага.
Така че, моля те, не прави обобщения, при условие, че не знаеш всички подробности. Най-лесно е да освиркаш някого и да му лепнеш етикет мрънкало или лигла. Само че само аз си знам колко съм се борила последните 6 години, за да си постигна това, което имам сега.