С какво ни дразнят свекървите?- тема 19

• 51 431
  • 760
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Бабилия  Cry Flowers Rose

# 676
И аз за нея се сещам от вчера, покрай тази тема- не съм писала отдавна.
Смее се на небето сега, Бабилия  Flowers Rose Flowers Rose

# 677
  • София
Ах, с тези любеници, този свекър, ти да видиш Simple Smile
Сега си се вкарала в приключение, ще ядеш дини до откат. Зимата- ще ги поръчва от чужбина. Изобщо, аз съм сигурна, че у вас вече динята ще бъде вечено жива Simple Smile

А Бояна да не се спотайва, цяло лято се е тъпкала с диня и ризото и сега е като фиданка Simple Smile

Ах, Бабче, почивай в мир! Октомври, мисля, ще стане година.

# 678
  • София

А Бояна да не се спотайва, цяло лято се е тъпкала с диня и ризото и сега е като фиданка Simple Smile

Благодаря, че отразяваш перфектния ми външен вид,  bouquet но формите ми нямат нищо общо със свекърва ми, т.е. с темата.

Бабчето   Flowers Rose Заради нея четях тази тема...

# 679
  • Варна
А аз си направих извод, че децата ми трябва да се отделят да живеят сами на прага на университета. Стоенето до мама до 30 години е много вредно.

Точно същото си помислих и аз след като изчетох драмата на ivka Laughing. Аз само не разбрах едно нещо - Ивка са я повишили и ще използват повишението за квартира, ами мъжът каква роля има в семейния бюджет, той прави ли нещо по въпроса? Щото нали в един момент, ако се роди нероден Петко, покрай майчинството доходите ще спаднат значително, ако не първата година, то втората със сигурност...

Аз да се оплача, че напоследък няма от какво да се оплача от свекървата. Сигурно защото не сме се виждали повече от месец Twisted Evil.

# 680
# 681
Аз пък наистина не разбирам " драмата " ,развила се в последните страници на темата  Rolling Eyes
Ивка прекалено плануваш напред бъдещето , но не винаги плановете ни се оказват след време реалност.
Да , сега са те повишили / което ми се струва че го сподели , просто за да затвориш устата на тетките  Grinning /, но ако след един месец се окажеш бременна , какво следва след това ?
Няма да може да си позволиш квартира мила , освен ако милото ти не се бъхти на две места , или не ти постави ултиматум че трябва да живееш в " кочината " . тогава щеш - нещеш , ще си принудена да си вземеш седмица за "уборка " , което с напреднал корем е мисия тежка . Peace
Освен това , не може да си на 100 % сигурна , че твоето мило , е във възторг от навиците и хигиената на твоята майка . Може да говори пред теб едно / само за да не те обиди / , но всъщност да си мисли съвсем друго.
Чуждото си е чуждо , не забравяй това . Както ти не може да приемеш свекърва си за част от твоето сем- во и ежедневие , така е възможно и съпругът ти да изпитва същото като теб  Peace

# 682
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, спрете да ме дъвчете мен вече. Аз си разреших проблема със съпруга ми и ще живеем у дома. В крайна сметка моята драма приключи благополучно или по-скоро аз с вечното си нетърпение не изчаках естествения ход на събитията. Квартира засега няма да търсим, а детето е божа работа - когато му е отредено да се появи, ще се появи.
С навиците на майка ми няма какво да свиква, защото тя не е вкъщи доста голяма част от годината. И имайки предвид това, което е у тях - нали знаеш онази приказка - Никой не бяга от меда. В интерес на истината той беше готов да дойде у нас още преди 9 месеца, но ролята на майка му в убеждаването да останем у тях е била съществена. Относно парите - не се безпокойте, аз съм свикнала и с две и с двеста, а така също и да се оправям сама, така че ще се справяме.
Така че драмата приключи - дерзайте!

Последна редакция: ср, 05 сеп 2012, 07:37 от blue_angel

# 683
  • София

Благодаря, че отразяваш перфектния ми външен вид,  bouquet но формите ми нямат нищо общо със свекърва ми, т.е. с темата.

Моля. Почувствах се като свекърва, която се е опитала да направи комплимент на снаха си.

Ивка, това не беше ли годеник?  Както и да е, не е важно. Успех!

# 684
  • до най-прекрасния мъж
За мен годеник, съпруг е все едно - подписът не прави семейството. В крайна сметка по-важно е, че сме заедно и имаме общи планове за бъдещето и за това как ще се развиват отношенията ни.

# 685
  • София
Разбирам. Е, дано всичко се развие добре за вас.

# 686
Бабилия...

Ох, за Бабилия се сещам от последните постове...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=574958.msg18324803#msg18324803
 Flowers Rose

...помня точно този пост...

А иначе, помня, че когато прочетох нейни постове за първи път (беше още със стария си ник), си пожелах да стана "бабче" като нея... даже й го написах на лични, а тя ми го пожела също. Дано ми се сбъдне! А тя дано е добре там, където е! baby_neutral

# 687
А аз си направих извод, че децата ми трябва да се отделят да живеят сами на прага на университета. Стоенето до мама до 30 години е много вредно.

Точно същото си помислих и аз след като изчетох драмата на ivka Laughing. Аз само не разбрах едно нещо - Ивка са я повишили и ще използват повишението за квартира, ами мъжът каква роля има в семейния бюджет, той прави ли нещо по въпроса? Щото нали в един момент, ако се роди нероден Петко, покрай майчинството доходите ще спаднат значително, ако не първата година, то втората със сигурност...

Аз да се оплача, че напоследък няма от какво да се оплача от свекървата. Сигурно защото не сме се виждали повече от месец Twisted Evil.

Оле тук е по зле и от гнездо на усойници  Mr. Green Като ви чета ще си помисля , че всчко ви е наред и всички тънете в богатство и охолство ... Има  доста теми в които момичета питат дали ще се справят защото материално не били добре и гледам всички се юрват да ги успокояват и да им казват, че никога няма да са напълно готови за бебе , а тук всички сте ревнали срещу момичето! Толкова злоба на едно място не бях виждала ...

# 688
Смятам, че тук не става въпрос толкова за материалното положение на бъдещите родители, а до зрелостта им, нищо че наближават тридесетте.

# 689
Смятам, че тук не става въпрос толкова за материалното положение на бъдещите родители, а до зрелостта им, нищо че наближават тридесетте.

Peace

Толкова жалка история, че дори не си направих труд да я коментирам, не че не ми хрумнаха около 10 неща Wink

Общи условия

Активация на акаунт