С какво ни дразнят свекървите?- тема 19

• 51 431
  • 760
  •   1
Отговори
# 690
Смятам, че тук не става въпрос толкова за материалното положение на бъдещите родители, а до зрелостта им, нищо че наближават тридесетте.

Съдейки по коментарите по темата, някои от вас трябва да са  на не повече от 12 години ... Mr. Green

# 691
Толкова жалка история, че дори не си направих труд да я коментирам, не че не ми хрумнаха около 10 неща Wink

е , жалка ,
и какво й е жалкото ?

# 692
Момичета, спрете да ме дъвчете мен вече. Аз си разреших проблема със съпруга ми и ще живеем у дома.

Имаше ли някакъв шанс, завалията. Аз никъде не видях неговото  мнение. Ивка иска и това е.

# 693
  • София

А Бояна да не се спотайва, цяло лято се е тъпкала с диня и ризото и сега е като фиданка Simple Smile

Благодаря, че отразяваш перфектния ми външен вид,  bouquet но формите ми нямат нищо общо със свекърва ми, т.е. с темата.

Моля. Почувствах се като свекърва, която се е опитала да направи комплимент на снаха си.

Laughing Знаех, че ще схванеш шегата. така някои обичат да са любезно агресивни със свекървата или друг човек, когото не харесват и после се чудят защо отношенията им не вървят. Hug

Като ви чета ще си помисля , че всчко ви е наред и всички тънете в богатство и охолство ...
Точно така си е. Wink

# 694
  • Варна
Е какво толкова написах, Troy, че точно моя пост цитираш като пример за гнездо на усойници? Смятам, че имаше къде-къде по-злобни коментари, че и съвети имаше да се разделят младите и предричане на "светлото" им бъдеще заедно. Аз просто напомних, че при излизане в майчинство доходите на майката падат, никъде не съм казвала, че не може да се гледа дете с малко пари.

# 695
  • Има много детски смях.
И моята свекърва една! Знае колко много обичам домашно сладко от вишни и малини, взела, че ми направила по 20- ина буркана от всяко. Сега ще ме кара и да ходя в гадната провинция да си го взимам, по дяволите. Не може ли сама да го донесе, да го остави пред вратата /входната, не на апартамента/ и да си се прибере там, откъдето е дошла? Tired

# 696
Umma, не бъди толкова великодушна - накарай свекито направо да ти оставя сладкото в мазата, а няколко бурканчета да ти подаде от вратата на асансьора Laughing

# 697
  • София
И моята свекърва една! Знае колко много обичам домашно сладко от вишни и малини, взела, че ми направила по 20- ина буркана от всяко. Сега ще ме кара и да ходя в гадната провинция да си го взимам, по дяволите. Не може ли сама да го донесе, да го остави пред вратата /входната, не на апартамента/ и да си се прибере там, откъдето е дошла? Tired
Нямат милост тези хора...А без да съм подстрекател подозирам, че в гадната провинция със сладкото ще гарнират топли домашни палачинки...

# 698
  • Варна
Нямат милост тези хора...А без да съм подстрекател подозирам, че в гадната провинция със сладкото ще гарнират топли домашни палачинки...
Ужасни хора  Twisted Evil

# 699
Смятам, че тук не става въпрос толкова за материалното положение на бъдещите родители, а до зрелостта им, нищо че наближават тридесетте.

Съдейки по коментарите по темата, някои от вас трябва да са  на не повече от 12 години ... Mr. Green

Абеее... Има една приказка "Ти накъдето отиваш, аз оттам се връщам", ама нейсе. Някои уроци трябва да бъдат научени по трудния начин.
Успех на Ивка и съпруга й от мен. Дано им се напаснат нещата.

# 700
  • Има много детски смях.
Сигурна бях, че тук ще срещна така необходимата ми подкрепа и разбиране.  Hug

# 701
  • София
Разчитай на нас винаги. Hug И не се впрягай излишно.  bouquet

# 702
  • Варна
Ако имаш нужда и от реална, а не само от морална подкрепа пак сме насреща.  Laughing Flutter

# 703
Айййй Joy
Направо се разберете със снахата коя да пише тук Grinning

А, никакви такива!  Тя  да си пише на друго място, а аз ще си пиша тук, за да си се хваля сама колко съм добричка и по нищо не приличам на описаните от вас  свекърви.

Последна редакция: ср, 05 сеп 2012, 23:09 от K.A.G.

# 704
Ако имаш нужда и от реална, а не само от морална подкрепа пак сме насреща.  Laughing Flutter

Ако събирате отряд за спасяване на нежните, фини, крехки, невинни и онеправдани снахи от палачинките със сладко на подлата, гадна и коварна свекърва, бройте и мен.   Flutter
Да видите, че не съм чак толкова лоша, пък!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт