АВГУСТинките половината с кърмене и колики се мъчат, а другите кореми още пъчат

• 34 876
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • Добрич
Еее, време беше! Simple Smile
Честита госпожица на Аничка! Чудесно име!  Heart Eyes Да носи много радост и положителни емоции в семейството!   bouquet Heart Eyes

# 76
  • Варна
Честито на Аничка, най-после реши да излезе малката хубавица Heart Eyes Да расте здрава и щастлива!
Тайра,
като нищо може и за парички да е цялото мотане, макар че е направо гадно, ако е така. Потрай още малко, дано утре наистина да сте си всички у дома!
marley__,
много неприятно наистина, бивало да те предупредят, че лекарката я няма, но... Не се ядосвай.

# 77
Честита принцеса Алекса на Ани4ка, да е жива и здрава и бързо възстановяване на мама  Hug

# 78
аничка да ти е жива и здрава малката Алекса  Heart Eyes бързо възтановяване   bouquet

блонди,фери разбрах ви,ама за мен това са си меко казано глупости,затова... Crazy за мен 22ри до 00:00ч си е лъв....стане ли 23 минава в дева...кви са тия часове и минути,а бе шантава работа  Rolling Eyes

тайра това е супер тъпо дето го правят ако е за пари....9ти ден...по 40 лв стаята - са си 360 лв...точно сега ли намират да ръсят хората за пари ебаси... Confused

бе нещо много ме е налегнал глад...ако ям така всеки ден...до датата за секцио ще съм качила 5 кг. отгоре.... Confused постоянно си похапвам нещо - нормално ли е пък такъв глад да ме избие баш сега  Confused

Последна редакция: вт, 14 авг 2012, 14:42 от Ludnica14

# 79
Аничка, честито! Най-накрая се появи малката Алекса! Да е здрава, усмихната и с много късмет!

шехина, големи стиснати палци за утре!

Тайра, много кофти, дано утре да е вашия ден.

# 80
блонди,фери разбрах ви,ама за мен това са си меко казано глупости,затова... Crazy за мен 22ри до 00:00ч си е лъв....стане ли 23 минава в дева...кви са тия часове и минути,а бе шантава работа  Rolling Eyes
Защо тогава се интересуваш от самата задоя, след като не те интересува факта,че вс. не е така както ти казваш?
Аз не виждам нито нищо странни, нито нищо чудни, нито нищо объркващо в това.
А и намен явно все ми се падат шантавите зодии, с Викчо като раждах чак тогава разбрах,че водолей свършва много по- рано от другите зодии. Също така съм чувала ,че 21 юни не спада към никоя зодия и нищо от тия неща не ми е чудно. Grinning

# 81
блонди,фери разбрах ви,ама за мен това са си меко казано глупости,затова... Crazy за мен 22ри до 00:00ч си е лъв....стане ли 23 минава в дева...кви са тия часове и минути,а бе шантава работа  Rolling Eyes

Не са глупости. Просто астрология, сложна наука, но вярна  Peace

# 82

Не са глупости. Просто астрология, сложна наука, но вярна  Peace
Само как и къде да проверим наистина тая година кога свършва зодията, че да знаем до кога да се пънем.

# 83
  • София
Аничка, честита девойка   bouquet Да ви е жива и здрава, на теб- леко възстановяване Hug Малката лъвица още отсега си показва характера, колко те измъчи Flutter
Тайра, не се депресирай и да ревеш, ако е за пари - ще е много тъпо, може би наистина искат да се уверят, че всичко е наред с малката. Пожелавам ви утре най-накрая да ви изпишат. Иначе ти как си?
marley_, да, много тъпо наистина  Confused Не знаят ли, че ти пътуваш все пак по 100км за един преглед, да се обадят - да си отменят часа, да се извинят  Naughty Добре че поне си си спестила излишното ходене в четвъртък ooooh!
Месечинке, значи вече мога ти честитя количката Flutter Добре си направила, че си я платила и запазила, малко по малко отмяташ от списъка Wink а за тези двете лекарства - и аз мисля, че започват да се пият, когато започне раждането, сега си взимай само арниката Hug

# 84
Защо тогава се интересуваш от самата задоя, след като не те интересува факта,че вс. не е така както ти казваш?
Аз не виждам нито нищо странни, нито нищо чудни, нито нищо объркващо в това.
А и намен явно все ми се падат шантавите зодии, с Викчо като раждах чак тогава разбрах,че водолей свършва много по- рано от другите зодии. Също така съм чувала ,че 21 юни не спада към никоя зодия и нищо от тия неща не ми е чудно. Grinning

с малката разлика,че не АЗ се интересувах за зодията  Laughing както и да е де...само си изказах мнението - като не ви харесва - не го четете Crossing Arms

# 85
Само как и къде да проверим наистина тая година кога свършва зодията, че да знаем до кога да се пънем.

Този сайт го препоръчват като един от най-верните, но не знам точно къде има това инфо. Както и сега не мога да намеря къде се правеха наталните карти, да извадя и на Камелия.  Thinking Ако се ориентираш, свиркай  Hug

# 86
Блонди, шехина препоръчва този сайт, ако ти върши работа, че е на руски:

http://astro-online.ru/natal.html

# 87
Да, видях го (аз съм с руска гимназия  Laughing), ама няма толкова инфо, колкото дава другия. Или поне не видях асцедента например  Thinking

# 88
А, намерих наталните карти  Party Лъв с асцедент дева е  Simple Smile Любимата ми дева пак присъства  Blush

# 89
Вториииииии Русенски ЩЪРКЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ!
[/color]
Още един бебок проплака в русенското АГ. ELI4KA 666 днес в 13.20ч е родила нормално своя син Александър. Момъкът е с размери 3 500кг и 50 см. Мама и бебе се чувстват добре.  smile3525 smile3501 newsm44
Ани и Ели лежат в момента легло до легло заедно в реанимация.
Нека Алекса и Александър растът здрави, усмихнати и много щастливи за радост на мама и татко! Пожелавам им бързо възстановяване и скорошно изписване. Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт