АВГУСТинките половината с кърмене и колики се мъчат, а другите кореми още пъчат

• 34 306
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
  • София - град
Наще тонове са добре.... сега 1ак във вторник пак. Ако събота и неделя не се случи нещо  / Twisted Evil/ Май ще почвам да катеря стълбите  Crazy

Месечинкеееееееееееее е може ли такова нещо  Crossing Arms   Laughing   

Маминки дано бебчетата ви са здрави и послушни  Hug Hug Hug Hug

# 451
  • Враца
А Фери не мисля, че има връзка с това дали си разтеглива. А мен напр. ме рязаха не защото Вик беше гигант- той беше 3100 , но не искаше да слиза и понеже бързаха нещо, писна им от мен, та според мен попрекалиха с шевовете.
Ами дано моите не бързат тогава  Laughing
Блонди, не бях виждала тези килими, не бях и чувала за тях, но е много красиво. Да си изкарате много приятно.  Heart Eyes

# 452
Софи, от втори опит казвам- нииищо не помага-ни стълби, ни секс, ни разходки. А от теб не очаквахме да останеш в края на редицата, но виж как ни изненада. Laughing

# 453
  • София - град
Гунди аз съм сигурна че ще пренося..... Просто всички около мен с такова нетърпение очакват малката, пък тя се оказва трудна девойка, не се дава лесно  Crazy

# 454
  • София
Софи, браво за добрите тонове, не се притеснявай - ти имаш още време  до термин Hug
Фери, и аз много се притеснявам, защото по принцип съм много тясна, секс пък не сме правили през тези 9 мес. Embarassed  Crossing Arms ....и си представям какъв цирк ще е и с едно едро бебе  ooooh!
Васето29, ха дано и ти нямаш нито един шев  Hug А ти как си днес, нещо по-различно? Simple Smile
Гунди, а ти с Вик преносвала ли си?
Блонди, приятно изкарване, килима е чуден  Hug

# 455
Eeee бебоции Simple Smile

Елсън,Месечинке,Марли - да са ви живи и здрави малките,сладки бонбони и много,много да ви радват Grinning А на вас бързо възтановяване  Hug  bouquet

Софи и аз мисля,че ще преносиш...Не ми се сърди  Blush просто обикновено така става...все бързат и накрая няма излизане  Rolling Eyes е,пожелавам си да не съм права и скоро да си гушкаш сладкото бебенце   Heart Eyes Hug

аз тъкмо сготвих,сега сядам да си ям  Blush и да дебелея Simple Smile

# 456
Здравейте момичета минавам само на барзо че нещо не ми остава много време за компютъра
ние сме си вкащи от 13 задържаха ни в болницата 11 дни защото аз хванах някаква инфекция и бях на антибиотици.Но вече сичко е наред и сега се нагласяме вече в режим.
ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА ВСИЧКИ КОЙТО ВЕЧЕ СА РОДИЛИ
стискам палци на тези който още чакат, дано всичко мине леко.
Като имам малко повече време ще разказвам за раждането

# 457
И ние сме шишко, ама не са ни казвали, че е притеснително, за да спирам нощното хранене.

Наистина явно всеки доктор си има своя си философия

# 458

mimiss на нас педиатъра за фонтанелата ни каза, че няма да даваме вит. Д и уж това ще забави затварянето на фонтанелата,за сега само това имам като инфо и няма да давам вит. Д,

# 459
Белведере, амииии... терминът ми беше за 27 число, смениха ми го на 18 (сега е абсолютно същото), после когато родих на 26 ми казаха, че Вик е преносен. Laughing

# 460
  • Враца
Белверде, "нема се пуашиш копеуе", ще мине и замине и ще забравим, то само да доийде момента, май това е по-належащо за сега.  hahaha
Аз понеже нали лекувам някакви гъби в момента и тия глобули дето си ги слагам ме шашкат всеки ден като изтичат все по различно време и само си викам: "Е, тоя път вече водите явно тръгнаха".   Mr. Green

# 461
  • Бургас
Честито бебенца на Марли, Месечинка и Елсън! Дано не забравям някого Embarassed
Аз утре съм на преглед!Ще видим какво ще стане! Признаци за раждане нямам  никакви, чувствам се супер. Когато тогава! Чакам си юначето с нетърпение ама като реши да се ражда ще разбера Mr. Green
Моите рода и приятели явно са много тактични. Никой не ме занимава с глупости от рода на "Ама няма ли вече?"

# 462
Честито бебче на Елсън- да слуша много бати, мама и тати - да расте здраво и усмихнато дете  Hug

# 463
  • Варна
Mесечинка честита ти радост, нека расте здраво и много усмихнато детенце, което да радва тати и мама  bouquet

Елсън честито и на тебе не ви е здрав и щастлив малкия момък
  bouquet

# 464
  • Добрич
Момиченца, привет от нас! Simple Smile
В 19 часа ме раздвижиха (6 часа след секциото) и вече с Матей и мъжа ми сме си в стаята. Друго си е да има кой да и помага да ставам и да ми подава бебчето. Доста по-добре съм отколкото предния път.
Днес докато си чаках часа за операцията ми падна прословутата тапа и последва ръждиво течение. С моя мъж се шегуваме, че е искал да изпревари събитията малкия, но не му се получиха нещата.  Laughing
Инъче е копие на Камен, само дето е по-къс и по-дебел.  Mr. Green

Месечинката как ни изненада, да и е жив и здрав юнака! Simple Smile
Честита радост и на Елсънчето!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт