АВГУСТинките половината с кърмене и колики се мъчат, а другите кореми още пъчат

• 34 308
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте мамита! Днес са се появили много бебчета- да са ви живи и здрави момичета!!!( няма да изброявам поименно за да не пропусна някоя мама).
Относно фонтанелите Новамбър гърл ние също почти нямаме фонтанела, притеснено ми е, все още не съм говорила с педиатърката. Баткото беше с много малка и до 5-я месец се затвори. Знам, че не е хубаво, но защо... ако нямой може да отговори на този въпрос!!! Моята госпожица добре се храни, всеки път след хранене е с наакан памперс, кърма имам за още 2 бебета, та ако някой иска  Wink. Цедя се преди да й дам, че толкова се препълват гърдите и тя започва да се дави. Не знам дали са колики или не, но понякога започва да се свива, да пръцка и след това да плаче. Давам й Инфакол и се успокоява.
Другото, което ме интересува какви храни трябваше да се избягват, за да се избегнат коликите. Аз се сещам за бобови, цитрусови плодове, кафе...имаше доста дълъг списък. Това за сега от мен! лек ден на всички!

# 436
Честити рожбички на новите мами! Ние още сме 2 в 1 и чакаме!
Нищо не мога да споделя относно  кърменето и коликите, но ви чета с интерес. Ще ми бъде полезно в близко бъдеще!

# 437
Вивиен, сетих се,че оня ден те сдухаха за големината на бебето- само да ти кажа,че на Елси й бяха казали на 15 август,че бебенцето вече било 3200, а виж сега каква стройна дама се показа. Hug

# 438
  • София
Честито на Месечинка, Марли и Елси   bouquet Да са им живи и здрави дечицата и да имат много щастие и късмет в живота си  Hug
И мен Месечинка много ме изненада - да, тя не искаше да ражда днес, защото дъщерята на мъжа й е рожденничка днес и да може нейния сладур да си има собствена дата, но той явно е бил на друго мнение Crazy Все пак 17 е много хубаво число  Flutter
Гунди, и мен все ме плашат, че е едричък, но с точни мерки не се ангажират...та ще видим като се роди  Rolling Eyes
Фери, виждам че никой не ти е отговорил, но и на мен ми е интересно  Thinking

Последна редакция: пт, 17 авг 2012, 17:56 от belverde

# 439
Ей, аз никой ли съм  Crossing Arms  Laughing

# 440
  • София

Сори, Блонди  Hug
Ама ти не ми отговори на мен на допълнителния въпрос за девичките Crossing Arms  Hug

# 441
Не знам дали са педанти. Мъжът ми понякога, но понеже са добрички, не дразнят. Синът ми не е  Simple Smile

# 442
  • Враца

hahaha Не се карайте де  Hug

И моя момък бил едричък, ще го видим колко ще се роди. Преди седмица беше 3500, сега в понеделник очаквам да е 3,7 - 3,8 , ако устиска в мен до тогава.  Wink
Белверде, представяш ли си как ще ни разпорят минките ако е вярно.  hahaha И после ще си играят докторите на шев и кройка.  Laughing

# 443
  • София
Офф Фери, не ми се мисли  ooooh!
Блонди, мерси  Hug Hug

# 444
  • София
Елсън честита ти мома  Hug

Абе за днес доста народ беше с насрочено секцио пък до тук само Марли и Елсън се отчетоха  Naughty

Фери, според моя доктор всичко може  Peace

# 445
Що пък трябва да ви разпарят, може да сте разтегливи ... Blush Пожелавам ви да нямате нито едно шевче!!!  Hug

# 446
Здравейте,сладурки:)
Честити мъжленца на Марли и на Месечинката и честита принцеса на Елсън Heart Eyes Да са здрави и послушни:)
Екзо, и на нас така ни казаха.Пъпчиците са от чистенето и те съветвам да не ги пипате..малко е гадно, но най-добрия вариант е да не мажеш с нищо..нашите се махат вече, а ми изписаха толкова мазила и то с кортикостероиди, ама аз не ги взех,няма смисъл. Относно качването на килата..Завеждам го аз нашия младеж на преглед, нали нямах кърма (впрочем тя се завърна Joy)и го дохранвах даже с малко АМ и какво мислите..Лекарката направо се оцъкли..каза,че е качил 700 гр за 10 дена(вече е 4300) и така не можело. Изтощавал се организма, изчерпвал му се калция,калия и т.н, увеличиха му Вит Д,да не хване рахит, от бързото качване бил така шугав,бързо се стряска и е хиперактивен. И мен посъветваха да махна нощното хранене, ама той е толкова лаком..засега си карам както си знам..просто спрях да гледам часа нощем..когато се събуди и добре върви така. Няма да му слагат ваксини до 6 месец, заради кръвопреливането, та сега на 31-ви сме на контролен отново, да видим колко ще е .
Софи Praynig
Целувам ви всички:)

# 447
Пъпчиците са от чистенето и те съветвам да не ги пипате..малко е гадно, но най-добрия вариант е да не мажеш с нищо..

Точно така  Peace

Ама Екзо има гаден доктор с идиотски съвети  Twisted Evil И Луничка с тоя рязан пъп, шантава работа  ooooh!

В понеделник ще ходя да премеря малката на бебешка везна, че не знам колко точна съм била с мен и големия кантар.

Ние отиваме до Брюксел да видим тазгодишния килим от цветенца на рози  Simple Smile

# 448
  • Враца
Що пък трябва да ви разпарят, може да сте разтегливи ... Blush Пожелавам ви да нямате нито едно шевче!!!  Hug
Разтегливи, разтегливиии.... Имайки предвид, че всеки път като правим секс с мъжа ми (откакто съм бременна е рядко) се чувствам като девственица, представям си колко ще съм разтеглива.  hahaha

# 449
А Фери не мисля, че има връзка с това дали си разтеглива. А мен напр. ме рязаха не защото Вик беше гигант- той беше 3100 , но не искаше да слиза и понеже бързаха нещо, писна им от мен, та според мен попрекалиха с шевовете.

Общи условия

Активация на акаунт