Любители на котки 64

• 45 472
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • на брега на морето
Здраве и здраве пожелавам на Уискас.

# 601
Тедииии Hug , радвам се да те видя с пух и то толкова красив, пък че и женски ( нетипично за теб Simple Smile)) ) Страхотна е, страхотнаааа! Heart Eyes и толкова ми прилича на Молина като малка Simple Smile Само, че на Моли очите й бяха сиво-зеленикави ( ето я като бебешор)
http://prikachi.com/images.php?images/622/5231622d.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/629/5231629v.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/630/5231630I.jpg

ЧРД на Уискаааас! Party   bouquet

Последна редакция: ср, 05 сеп 2012, 18:47 от ros4enka

# 602
* TED CAT* много е красива! Heart Eyes
Делфина фон Ю.Честито на твоето момиче!Жива и здрава да ти е и много послушна! Hug

# 603
ЧРД на Уискас! Много игри, галкане и гушкане!

Росченка, твоята Моли много сладко спи: завита и на възглавница. Като човек Simple Smile И аз нещо напоследък имам проблеми със закачането на снимки, не си само ти. Много ми е досадно.

# 604
Честит Рожден Ден на Уискас!

# 605
  • Пловдив
ЧРД на Уискасчо! newsm59  bigdance2  party023
* TED CAT* много красива таз Суши - какви очи само!

# 606
newsm59 nbirthday  party023 Уискас! Много котешки прегръдки от Цезар.

# 607
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Цял ден не успях да се добера до компютър, а то такива хубави неща са станали! Grinning

Теди честита ти принцеса с уши  Wink , и с мустаци, и с такива красиви очички и разтапящ поглед  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes! Наистина прилича на малко сладко залъче, но по-скоро е пастичка, не суши!  Joy

Делфина, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на този нежен бял облак Уискас!  bdbaloni Да ти е жива и здрава и да се спогодят най-накрая с Баракудата! Grinning Hug Hug

ros4enka , сутрешното котешко езиче на Моли е суперско! Heart Eyes Hug

Бу, котешкото родео ме разби! Joy

# 608
  • София
Честит рожден на Уискас! Още поне 3х8 щастливи котешки години да има!  newsm59

Моли каква малка плюшена играчка беше! Чак ми е чудно колко бързо растат!  Hug

Бу, ще чакаме по-често да ни радваш със снимки на красавицата!  Heart Eyes

А пък аз си имам лично съобщение по скайп от Сушито!  Завиждайте  smile3534 :
Цитат
58882333
  hahaha

Боже, каква клюкарка съм!  ooooh!  Ами сега Суши може да се разсърди, че съм показала на всички личното ѝ съобщение.   Embarassed   ooooh!

Последна редакция: ср, 05 сеп 2012, 22:44 от Тaня67

# 609
Ах това Суши, егати тайните разказва.  Joy Joy Joy

# 610
  • София
Ах това Суши, егати тайните разказва.  Joy Joy Joy

Ти пък! За кодове и шифри не си ли чувала?  Crossing Arms  Знаеш ли колко много казва? Мога да преведа: "Ей, досаднице, да оставиш мама на мира, а тя да се махне от досадния компютър, че искам само на мен да обръща внимание и да ме гали, гали и мачка, мачка, а аз да мъркам, мъркам, мъркам ..."  smile3524

# 611
Теди, честита победа и честито ново коте! Много се радвам за теб  Hug Разкошна е Суши, и тя с очна линия  Wink

Добре дошли на Аксиома и Жабчето! Много готини разплути снимки има в това албумче  Heart Eyes Уцелила си на коте да излъже алергията. Но не е нужно за това да е имало смеска с хипоалергична порода в рода му. Хипоалергични породи няма. Сред котките винаги има нормална вариация, и някои просто имат по-различни концентрации на протеини в слюнката си и проблемният протеин който причинява алергията е или в по-малки количества или изменен. Сред някои породи има повече такива котки, сред други по-малко, но винаги е въпрос на късмет и процент. Сред "обикновените" - също. Най-добре е наистина както ти си направила, да прекараш малко време с конкретната котка и да видиш дали реагираш на нея, отколкото да се изръсиш за порода пък да уцелиш алергенен представител. Предишният ни хазяин имаше много остра алергия към котки, но към Богданка не, и идваше да си играе с нея милият. А тя е напълно безпородна  Wink

Камъче, честита ви Фионка-бонбонка! Все така да ви радва!

Честит рожден ден на Уискас!   party023

Нещо не зацепих тайното съобщение...  Embarassed  Mr. Green

Дидитка беше качвала една снимка от изучаването на новата къща, на която се виждат бутчетата (щип-щип) Богданкини. Hug Също като зебричка е!  Heart Eyes

Ето още малко бутчета  Laughing

А отзад има мацната бяла лентичка дето минава диагонално и през двете кълки:

И разбира се, най-важната част е очертана в жълто  hahaha

# 612
  • До хладилника, който обичам
Богданка има разкошно очертани очи!

Пред блока ни се появи 1:1 Машино копие, ама момченце. Първия ден подред цялата фамилия се стреснахме по различно време, че сме изтървали Маша. Същия цвят, същия ръст, само очите по-зелени. Та, ако някой от Пловдив търси сиво момченце, знам къде има Simple Smile

# 613
  • София
Момичета, извинявам се за нахълтването в красивата ви тема. Във вторник оперираха моята маца ( 12 години)  в Син кръст. Инаше малка бучка отзад на вратлето, пробвахме с антибиотици, но понеже не се повлия я оперираха. Престоя един ден в клиниката и вчера си я взех. В момента е с превръзка на шията ( като шал) и с пластмасов конус. Искам да ви попитам следното: от вчера до момента само си лежи, пие от време на време водичка, но не е яла. Ходила е един път по голяма нужда, и е пишкала ( съдя по тоелетната, сложих чиста след като я прибрах), но е много отпаднала - това от упойката ли е? Кога се очаква да отшуми? Отрязала съм й конуса отпред за да може да пие водичка, иначе й пречеше. С какво мога да я облекча? Утре е на превръзка.... Слагат й антибиотик депо, не дава признаци да я боли...
Извинявам се за обърканяи пост....

Поздрав с една снимка от преди операцията:
http://prikachi.com/images.php?images/785/5233785n.jpg

# 614
  • София
Нещо не зацепих тайното съобщение...  Embarassed  Mr. Green

Докато си пишехме с Теди, Суши се разходи по клавиатурта и ми написа съобщение "58882333", а аз като някоя клюкарка показах личното ѝ съобщение пред всички Embarassed.  После пък я  "обвиниха", че нищо лично не е споделила с мен.  hahaha  Е, разтълкувах написаното.  Laughing

Да нагушкаш шарената Богданка от мен! Ако може и по оранжевкото  hahaha.

Rima, всеки организъм се възстановява различно след операция. Може и да е нормално да е отпаднала, но може и да не е. Пиенето на вода и нормалното ходене до тоалетна е добър знак. Защо не пробваш да ѝ дадеш някакво лакомство, което много обича? Мисля си, че ако имах такова нещо на врата си и аз щях само да лежа и да не смея да тичам. Все пак ако те безпокои нещо - най-добре е да се обърнеш към ветеринаря. Бързо възстановяване!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт