Проклятието на красивата жена

• 76 053
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 320
  • София
е, ако си сложи силикон... Само дето малките дупета вървят в комплект с малък бюст. Любителите на големите натурални бюстове ще трябва да приемат и големия задник като бонус. Ама, то, обикновено нямат проблем с това, те обичат да им е голямо.

# 1 321
  • София/Горна Оряховица
Намесвам ви се на разговора, но не се стърпях:
не мисля, че на дребни, ефирни жени, им ходи голям бюст. То си е гротескно  Confused . Представете си Кийра Найтли с голям бюст? Хъ, кофти.
А сега си представете Салма Хайек без пълнежа на сутиена... и пак не става.

То си е нещо като Виктория Бекъм без токовете - абсурд!

# 1 322
Не казвам огромни вимета. А само не малък бюст тип момче. Нима не сте виждали...

# 1 323
  • Варна
... харесвам високи, слаби жени с малки дупета и бюст...
Какво единомислие...  Sunglasses

Бюста обаче да не е малък, нали?
Нека да е такъв, събиращ се в мъжка длан. Peace

# 1 324
Таря is the best! Sunglasses А това маце е вокалистката на the agonist http://prikachi.com/images/491/5194491j.jpg

# 1 325
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хич не ми харесва Таря, толкова грубо лице и фигура на щангист...

# 1 326
  • Варна
Peace Много точно.

# 1 327
  • София/Горна Оряховица

Възможно е. Аз намирам и Койна Русева за красива, макар покрай мен 5 мъже да ми обясниха как за тях има конска физиономия и груб глас. Само собствения ми мъж каза, че има красиви очи и магнетичен глас.
Глен Клоуз също е красива, в моите очи.

Въобще, много странен поглед имам  Laughing .

# 1 328
Аз пък съм ето такъв тип, но това е само заради музиката май и този тип ми е много любим - ледена красота:
1
2

Колко време се сдържам да не я показвам не е истина просто. Обожавам външния й вид и силно завиждам за ледената красота.  Heart Eyes

Обаче има ужасни тънки устни!  Crazy Никак не харесвам жени с подобни устни. ..

# 1 329
Таря е много груба,да,и тя прилича малко на човекоядка,ама има нещо в нея суперско. Sunglasses

# 1 330
Богиня и Боряна – вече започвам да ви бъркам – едната трябва да смени оперението...

А относно обсъжданите жени - мисля, трябва да се уточни - аз намирам за секси съвсем различен тип, за красива - различен, за "има нещо в нея" трети и тн - тоест какво точно се търси в задачката...Също така често секси са ми жени - които никога няма да определя за красиви, дори обратното...

# 1 331
  • София/Горна Оряховица
Много моля, аз съм покорна простосмъртна  Naughty .

Виж, Богиня си има даже паж - едно мишле е награбила. Бяло при това. Това е символ - ако бяхме в приказка, Богиня щеше да е омагьосана да изглежда като сова, а придворните й - като бели мишки. И като се появи феята-орисница Богиня ще разцъфне, а белите мишки мигом ще се превърнат в мускулести мъжаги, които я носят на ръце и я хранят с черен хайвер.

Аз, от своя страна, съм проста сова, живея сред горите и листата  Mr. Green .

Скрит текст:
П.П. Нищо в този пост не е казано с враждебен характер  Hug .

viliko - аз наистина намирам Койна Русева и Глен Клоуз, и двете бъдейки жени, които не са известни с неизмеримата си красота, за красиви. Не секси, сладки, симпатични, привлекателни. Привлекателна ми е Меган Фокс, сладка ми е Тейлър Суифт, тези са ми красиви. За Глен Клоуз благоверния ми поне 10 пъти попита сигурна ли съм какво говоря ...

# 1 332
...
Нека да е такъв, събиращ се в мъжка длан. Peace
Богинята е започнала да чете мисли...  Wink

# 1 333
А аз добавям – като легне и протегне ръце нагоре – все пак да остане бюст, а не само зърно.

И все пак - какво толкова намирате в совите...те не са това, което бяха, вярно, ама...

# 1 334
  • Варна
Модерни са  Peace
Аз като теб харесвам пепруди обаче, направила съм си и една за винаги  Wink
абе "малък" бюст е относително понятие, както размера при мъжете...

Общи условия

Активация на акаунт