Проклятието на красивата жена

• 76 313
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 225
Дайте пример за грозна жена около който да се съгласим всички. Моля!

Не съм съгласна за Татяна Лолова  Crossing Arms

За мен грозна жена е например Велислава Дърева. Особено като към чисто физическото ощетение прибавим характерната стойка на пушач, дрезгавия глас, хъшлашката походка и безцеремонното поведение Crazy

Велислава Дърева е по-скоро занемарена жена.Иначе няма лоши черти, особено в по-млади години, когато беше с дълга коса.

# 226
Красивата жена е и поддържана, това е неоспорим факт.
Също така подходящ грим и облекло. Фигурата също е от значение, както и килограмите.
То не е само до един показател...Може у едни - да изпъкват едни предимства, други да имат съвсем различни, дори противоположни, но като цяло гледаме, нали  Wink

А Парис Хилтън?

# 227
Ето ви една /от многото/ класацийка: http://www.dirjournal.com/info/most-beautiful-women-in-the-world/

Ако зависеше от мен половината щях да ги задраскам!  Twisted Evil

# 228
За мен няма грозна жена, а само такава с неблагоприятно битие.

В основата си истинската красота е излъчване, чар, дух най-вече, които пластики и коафьори не могат никога дори да доближат в работата си.

Не съм съгласна с това, че мъжете ги е страх от красавиците. Не мисля...

Но това за женската злоба и завист е факт и е ужасно. Щастлива съм, че не завиждам, ами искрено се радвам като видя естествено красива жена. Ценя женската красота и умея да й се възхищавам. За съжаление почти не познавам такива като мен.

Като цяло статията засяга проблема със завистта. А тя е навсякъде. За да избягате от нея един съвет от мен - стремете се да не бъдете в "масовката", избягвайте клиширани хора (ако вие робувате на клишета - разкарайте ги), излекувайте стереотипите и предразсъдъците.

# 229
  • София
Ето ви една /от многото/ класацийка: http://www.dirjournal.com/info/most-beautiful-women-in-the-world/

Айде стига, де! Чак половината... Stop

# 230
Да, лейди Гага бяга от масовката.
Често срещам разни пародии по улиците, бягащи от масовката...

# 231
Набедена за невероятна красавица на мен Жизел Бюндхен ми е неприятна.

# 232
Е, ти избра кофти снимка - има и по-добри  Wink

# 233
  • София
Лайза Минели.
Изключително грозна.
Но кой би казал, че не е привлекателна?

# 234
От класацията на Жаве е, Вилико. С фотошоп съм може да мина и за по-хубава от нея. Убедена съм ти също.

# 235
Ако човек седне и 24ч. гледа фешън канала, със сигурност ще види много грозни жени.

# 236
На тази снимка верно мяза на немска селянка.  Grinning Ама туй не е проклятие де, най-вероятно просто ген.

# 237

А аз още повече...   Mr. Green
Оставям само Моника Белучи, Ana Hickmann, Катрин Зита Джоунс, София Лорен, Aishwarya Paradise.
Ама щом и вещерка като В. Бекъм е влязла в класацията, какво да говорим...    Joy

# 238
  • София
Жизел може да се конкурира с Йохансон за най-краварски вид. Mr. Green

# 239
От класацията на Жаве е, Вилико. С фотошоп съм може да мина и за по-хубава от нея. Убедена съм ти също.

Аре не се обиждаме, аз и без фотошоп минавам бе  Joy

Виж, тук не е толкова зле  Wink

Общи условия

Активация на акаунт