Проклятието на красивата жена

• 76 239
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 210
Бихте ли дали пример за грозна жена? Какво влагате в това понятие?

http://mamita-bg.com/2012/03/20/%D0%B3%D1%80%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D … 0%B5%D0%BD%D0%B8/

# 211
За мен примерно ето тази е грозна.

# 212
В подобни теми винаги се стига до това да се отрече масовото разбиране за хубав или грозен.
Няма лошо.

Масовото разбиране за красота в България не включва ли Златка (руса и черна), Камелия, Пепа, Хандрея и другите скучомбри от поп-фолка? Или бъркам  newsm78

# 213
Стигнахме до духовната красота:)

# 214
 Е хубаво де, сигурно е била красива и тъпа, но пак е по -добре, отколкото ако беше и грозна.
По-добре е, да.
Ама една жена ,която си знае, че не блести с Божествена красота, се стреми да го докара на интелект и други "красоти"....Докато една красавица много лесно може да се хлъзне по плоскостта "А, що ми е ум?Нали съм красива?" , особено ако това й е внушавано от родители, роднини, мъже и т.н...  

Какво има да се хлъзга - то умът не зависи от нас самите - искаме го или не го искаме...
Е, то по тая логика дай да не ходим и на училище....   Laughing
Ти що си следвала, като така или иначе ума  и интелекта ти са предопределени още със зачеването ти?
Недей така, дори и тези, които не са генно надарени с ума на гении, пак могат доста да развият умствените си възможности, стига да искат , разбира се.

# 215
Хехе, че Татяна Лолова е била на младини голяма мацка! Без майтап. Не случайно Тодор Колев и посвещава песента: http://www.youtube.com/watch?v=MmaCwTjfTK0    Mr. Green

# 216
  Е хубаво де, сигурно е била красива и тъпа, но пак е по -добре, отколкото ако беше и грозна.
По-добре е, да.
Ама една жена ,която си знае, че не блести с Божествена красота, се стреми да го докара на интелект и други "красоти"....Докато една красавица много лесно може да се хлъзне по плоскостта "А, що ми е ум?Нали съм красива?" , особено ако това й е внушавано от родители, роднини, мъже и т.н... 

Аааа, не е задължително. Някои в стремленията си да блеснат с интелект, потвърждават единствено, че за тъпотата почивен ден няма.

# 217
  • Варна
Забелязала съм, че дори да е неоспорим факт, че има красавици, чиято хубост е призната от почти всички, то почти всяка жена, която не минава за хубавица, за някого е привлекателна. Т.е. - едва ли би се намерила жена, която няма да се хареса на никого.
Аз лично намирам Виктория Бекъм за грозна. Не просто за некрасива, а за грозна. Но си знам, че е само мое мнение. Намирам Анджелина Джоли за много красива, а мъжът ми казва, че му прилича на боксьорче, но не се захваща да убеждава другите, че не е хубава

# 218
Дайте пример за грозна жена около който да се съгласим всички. Моля!

Не съм съгласна за Татяна Лолова  Crossing Arms

За мен грозна жена е например Велислава Дърева. Особено като към чисто физическото ощетение прибавим характерната стойка на пушач, дрезгавия глас, хъшлашката походка и безцеремонното поведение Crazy

# 219
В подобни теми винаги се стига до това да се отрече масовото разбиране за хубав или грозен.
Няма лошо.

Масовото разбиране за красота в България не включва ли Златка (руса и черна), Камелия, Пепа, Хандрея и другите скучомбри от поп-фолка? Или бъркам  newsm78

Какво  й е на една Камелия? Само родните "звезди" са  Sad останалите всички са  Heart Eyes  Stop

# 220
  • Варна
Касита, това са примери, отразяващи поведенчески проблеми. Или крайна мизерност, от всякакъв характер.

# 221
Няма лошо.

Казва се Андреа, не Хандрея  Stop
За определена група може и те да са пример за красота.
Но мисля, че за друго говорехме.

Краси - грозновата, незабележителната, невзрачната - дори и 3 висши да изкара - в очите на околните си остава такава и трябва доста повече да се потруди един вид. Знаеш за какво говоря.
От друг астрана има доста тъпи индивиди също с добро образование. Това не е особен критерии, но пък е задължително условие днес за мен - образованието. но да не навлизаме в тая тема.

Също така доста мъже имат не толкова непривлекателни жени с ясното съзнание за това. Никой неказва, че те нямат семейства или не са ценени и обичани.

# 222
За мен примерно ето тази е грозна.

Стайлинг, добра светлина и грим и дори без фотошоп ще стане симпатична. Или пък да порасне с 4-5 години, щото тийновете и недораслите са грозни поради временна диспропорция.

# 223
  • София
Едва ли някой ще отрече, че Моника Белучи, Изабел Аджани и  Анджелина Джоли са красиви.
Е, как? Ей на, Рокси-то е затрогната на 12-та страница.
Сестра Пит е юбава, ама не е мой тип, няма да й пусна. Crossing Arms

# 224
Касита, това са примери, отразяващи поведенчески проблеми. Или крайна мизерност, от всякакъв характер.

Поведение, което ме потриса има и Кейти Холмс, но това не я прави грозна.

Общи условия

Активация на акаунт