Проклятието на красивата жена

• 76 283
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 645
вилико, кога успя да видиш няколко хиляди души? Crazy

# 646

Доста за теб няколко хиляди ли значи?

# 647
Аз не съм виждала дете, което да не е красиво.Децата имат винаги един особен овал на лицето, който се променя с времето, но точно в детска възраст всички са красиви, според мен.
За съжаление, в една пред пубертетна възраст и в пубертет, много истински красиви деца се променят в негативна посока- рязко ранно напълняване, самодейно оскубване на вежди "на конец", неумело и неподходящо силно изрусяване и др.

По други поводи съм споменавала дете, вече почти девойка- на 1-2 годинки беше като кукленце- изящно дете, огромни, живи очи.Днес е силно затлъстяла, в резултат -очевидно няма желание и за малко съобразяване на прическа, дрехите и са от типа "да прикриват", а е все още в основно училище.Т.е. пак е дете, но който не я е виждал на 1-2 години не би повярвал, че е било невероятно  красиво дете, просто чертите на това дете някак потънаха и се замазаха в излишните кг.

Като казвам, че всички деца за мен са красиви, имам пред вид деца до 6-7г. възраст, между тях не съм срещала някое, което да не намирам за красиво.

П.С. И синът ми намирам за много красив, знам че не прозвуча много добре.Но наистина бих се изненадала искрено, ако някой фалшиво каже, че е красив, а всъщност не го мисли сериозно.

# 648

Зависи, доста на фона на няколко хиляди е наистина "доста".

# 649
Малко деца намирам за красиви, макар че повечето са сладки, а някои дори грозновати, но никога не бих го казала. Не виждам защо да го правя. На сладките казвам, че са такива, както и ми се е случвало дори да снимам сина си с едно непознато момиченце, само защото въпросното много ми хареса. Разбира се, с позволението на родителите.

Но от дете до възрастен нещата с красотата могат да се сменят двупосочно.

# 650
Ако постоиш тук достатъчно дълго време, можеш да видиш немалко снимки на потребителки. Има истински красиви, има симпатични, има и....просто обикновени. )

Светкавица, деца дори на 3-4г. вече може да се каже дали са красиви, или не чак толкова. Под тази възраст е малко трудно все пак.

# 651

Зависи, доста на фона на няколко хиляди е наистина "доста".

Спорим ли за нещо? Не съм ги броила - но съм виждала доста от най-често срещаните от мен из темите, като се има предвид, че пиша основно в СО. Някои са ми приятели и във фейсбука. Както и да е...

Но от дете до възрастен нещата с красотата могат да се сменят двупосочно.

Аз, ако трябва да съм честна - намирам сина си като по-малък за по-хубав, та може и да си права  Embarassed

# 652
  А според мен още в една градинска група си личи кои са красавичките. При момченцата метаморфозата може и по-голяма да е с възрастта, не знам. Но ако в детската градина са те слагали в ролята на принцесата по сценките, обикновено така си остава за дълго.
  Не мога да си изкривя устата, да кажа, че всички деца са красиви. Милички са, защото са деца, но за красиви... ами не, не са всичките.
  Най красивото дете, което съм виждала, подтичваше след майка си на един селски площад, докато тя въртеше метлата, явно за помощи - светлорусо, с коса до задничето, изящно и съразмерно, като картинка от приказките, около шестгодишно.
 Няма човек на света, който веднага да не види бъдещата красавица.

# 653
Не знам защо намесихте и децата. Това, че детето е сладко, не означава, че като възрастен ще е красиво.
Пример_1, пример_2, пример_3, пример_4.

# 654
  • n/a
Между сладко и красиво дете има огроооомна разлика.
Всички са сладки, малко са красивите.

# 655
Не знам защо намесихте и децата. Това, че детето е сладко, не означава, че като възрастен ще е красиво.
Пример_1, пример_2, пример_3, пример_4.
Това, което казваш е напълно вярно, само дето примерите според мен не го подкрепят. Хлапето от Малкълм с големите уши не е красиво дори като малък, докато Маколи Кълкин си е красиво дете и като възрастен също чертите са му красиви, но се вижда, че е много слаб и сякаш има проблеми ( наркотици може би ).

# 656
Ето още едно доказателство, че красотата е супер субективно понятие. За мен тези двамата, като деца, са прекрасни сладурчовци и красавци, но като големи са ми грозници.

# 657
  Пипи, примерите са ти направо противоположни на тезата Laughing

# 658
За мен не са. Както казах вече - всичко е въпрос на вкус.

# 659
Припомнихте ми голямото ми разочарование:

Общи условия

Активация на акаунт