Проклятието на красивата жена

• 76 408
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 660
Първото дете не ми харесва. Що да лъжа? Двамата възрастни- тоже.

За мен:
1.Не всички деца са красиви, даже и сладки.
2.Не винаги денят си личи по заранта.
3.Всичко е субективно. Когато няма мерки точни и единна мярка нейде закотвена и всепризната.

# 661
Няма никаква зависимост красиво дете- красив възрастен
Но аз не съм срещала малко дете, което да не нарека красиво или хайде, при голяма стриктност- хубаво дете.
Освен ако няма някакво вродено страдание, което се отразява на външността, но и при тях има много чаровни.

# 662
Еххх, защо не оставите децата на мира?
Темата е за жени, женоря такива.  Wink
Ще им казвате сладури на децата, защото те са си такива - красиви, грозни, ама всичките сладури. Понеже са чисти по сърце. После идва постепенно Дориан Грей....

# 663
Наблюдаваната от мен зависимост е красиво дете - грозен възрастен и обратното.  newsm78

BirdsFlu, кой е този?!

# 664
....
Ма к'во ти пречи? То и темата е за друго.

Въпреки това - ще си чакам тема Проклятието на красивите мъже  Wink

Аз споменах няколко истински красиви мъже с "проклета" съдба. Андрей Баташов, Георги Аспарухов - Гунди и разбира се, Елвис Пресли. Защо се е пропил и продрусал този изглеждащ като бог мъж, с глас на ангел и богат по честен и безспорен начин. Жените са си сваляли гащите само като го видят и са искали да се отъркат в потта му. За какво му е на такъв мъж да умира на 42 години? Защо го е напуснала жена му?  Rolling Eyes

Красотата, когато е в повече и силно открояваща се, тежи и е отговорност. Нещо като славата е - не всеки може да я понесе.
И поздрав, разбира се: http://www.youtube.com/watch?v=j6JWdSFGxoE&feature=related

# 665
caffeine, то е като с парите - не на всеки му понася добре голямото количество... всичко извън баланса крие риск Wink

# 666
BirdsFlu - Ама че работа – детето прилича доста на сина ми...дали ще стане такъв като порасне  newsm78

# 667
Аз споменах няколко истински красиви мъже с "проклета" съдба. Андрей Баташов, Георги Аспарухов - Гунди и разбира се, Елвис Пресли.
Бог да ги прости и тримата, но никой от тях не ми е красавец.

# 668
Абе нали царски си живеели красивите. Мигнат с клепки и светът бил в краката им  Wink Та се чудя що така се пропиват, продрусват - мъже, жени без значение. Та така....

Ох, Пипи, Пипи.... Joy

# 669
  • София
И Апостол Карамитев.
Майка ми ми написала любовно писмо и той, моля ви се и отговорил. Не на любовта- на писмото.

# 670
Елвис Пресли пък ми е супер анти мъж...) Абсолютно нищо красиво не намирам в него, и песните му не харесвам.

# 671
Мен частта с отъркването в потта му ми дойде малко в повече... Метафорично ли или буквално са го искали??

# 672
  • Galaxy 13197853088
Не е нужно да си красив, за да си идол.

# 673
Само се вмъквам да споделя личен опит- имам приятелка,която аз намирам за божествено красива...................

А как се е държала с мъжете?

# 674
Не е нужно да си красив за да си идол.
Прав си. Лейди Га(р)га и до днес я недоумявам като несценична външност...

Общи условия

Активация на акаунт