Проклятието на красивата жена

• 75 982
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Много нюанси има. Един от тях: в бизнеса може да се наложи на всяка красавица да търпи домогванията за секс като разменна монета и/или условие при преговорите (не директно, а дискретно, разбира се)

Аз не знам някоя да не търпи, освен ако не е извън пътя грозна. 

Нямам предвид бизнеса със секс!

# 76
Много нюанси има. Един от тях: в бизнеса може да се наложи на всяка красавица да търпи домогванията за секс като разменна монета и/или условие при преговорите (не директно, а дискретно, разбира се)

Аз не знам някоя да не търпи, освен ако не е извън пътя грозна. 

Нямам предвид бизнеса със секс!

Аз също.  На теб не са ли ти предлагали дискретно? 

# 77
  • София
Трещерица, няма да ме разбереш... Едно е да ти предложат дискретно, друго е сделка да зависи от похотта на единия партньор!

ПП. Нямам предвид разгонен помияр, който опитва при всяка (която не е грозна извън пътя), а мъж с власт, който е впечатален от красавицата

# 78
Трещерица, няма да ме разбереш... Едно е да ти предложат дискретно, друго е сделка да зависи от похотта на единия партньор!

ПП. Нямам предвид разгонен помияр, който опитва при всяка (която не е грозна извън пътя), а мъж с власт, който е впчатален от красавицата

Не, няма да те разбера. Не съм имала отношения с Митьо Пищова.

# 79
  • София

ПП. Нямам предвид разгонен помияр, който опитва при всяка (която не е грозна извън пътя), а мъж с власт, който е впчатален от красавицата

Не, няма да те разбера. Не съм имала отношения с Митьо Пищова.

За теб той ли е олицетворение на мъж с власт? Бизнесмен?

# 80
Този, за когото сделката зависи от това дали красавицата ще му пусне.  Тези, с които аз общувам , са умни.

# 81
Не прочетох мненията в темата.Статията е пълна с наложени клишета.

# 82
  • София
Този, за когото сделката зависи от това дали красавицата ще му пусне.  Тези, с които аз общувам , са умни.

Всеки, който не те желае болезнено, е умен?

# 83
Болезненото желание по някого е едно, а бизнес-сделка, нещо коренно различно.
Човек, който позволява едното да зависи от другото, обикновено не блести с умствен капацитет.

# 84
  • София
Болезненото желание по някого е едно, а бизнес-сделка, нещо коренно различно.
Човек, който позволява едното да зависи от другото, обикновено не блести с умствен капацитет.

Клише.  Wink

# 85

Всеки, който не те желае болезнено, е умен?

Те всички ме желаят болезнено. А тебе? Никой ли не те е пожелал?

# 86
  • Варна
Не се карайте. Мен ме желаят най-много  Mr. Green Ей, на и статия са ми посветили.

# 87
Не се карайте. Мен ме желаят най-много  Mr. Green Ей, на и статия са ми посветили.
Коя? Че тази май е за тези, дето не могат да се сдобият с мъж заради неизмерима красота.

# 88
  • Варна
Луне, заглавието е важно Simple Smile

# 89
Mr. Green  Подменяш темата. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт