Проклятието на красивата жена

• 76 398
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 795
  • Варна
Има общовалидни принципи за измерване на красивото. Има си формули. http://19min.bg/news/4/31423.html

И да не забравяме златното сечение. http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%BD%D0%B … D0%BD%D0%B8%D0%B5

# 796
  • Варна

Май само за грозните сме повечко единодушни. Предположих след последния пост на Богиня. Mr. Green
За мен тази е сладурана, абсолютна.  На по-голямата снимка.
Искаше да кажеш ПрекрасТница  Mr. Green

# 797
Красотата е относителна и ефимерна.Моят мъж казва за женската красота нещо,което ми допада-че след 25 години на жените почва да им личи какви са отвътре,живота и вътрешният им живот започват да пишат по лицата и телата им и след 35 вече изглеждат точно такива,каквито са отвътре.
Интересно съждение, но противоречи на моите наблюдения.
Но съм съгласна с Коко Шанел, че жената на 35 години изглежда точно така както заслужава.

# 798
  • В Космоса
Богиня, а формула за лицевите пропорции ще изкараш ли? Че нещо обезглавените красавици не ми 'фащат дикиш. Laughing

# 799
  • Варна
Акаша, а за златното сечение прочете ли?

# 800
  • В Космоса
Ох, гледам вече с едно око по нощите. ooooh!

Леонардовото златно - мдааа...

# 801
Ох, докато си изчисля красотата от толкоз много математика ше погрознея  Crossing Arms

# 802
  • В Космоса
Ох, докато си изчисля красотата от толкоз много математика ше погрознея  Crossing Arms

Ще брадясаш, нали. Joy

# 803
  • Канада
Аз се чудех защо с годините ставам все по-красива, то си имало обяснение:)

# 804
Богиня, много интересно ми беше да прочета за златното сечение! Благодаря! Както и другият материал, междувпрочем.

Ей ви определението за думата "грозен" от тълковния речник :

Значение на думата грозен

грозна, грозно, мн. грозни, прил.
1. Който е с лош, неприятен външен вид. Грозен човек. Грозно животно. Грозна вещ. Грозно лице.
2. Който предизвиква отрицателни емоции, страх; страшен. Грозни викове. Грозно престъпление.
3. Жесток, мъчителен. Грозна участ. Грозна кашлица.
нареч. грозно. Крещя грозно.
същ. грозота, ж.

# 805
Глупава статия.Седнали учени да мислят,да правят проучване и...открили това,дето знаел още ученият кроманьонец,че ''  идеал за красота е: жена с дълги крака, тънка талия, среден бюст и пропорционални бедра.'' Joy

# 806
  • Варна
Кроманьонецът нещо за лицето споменава ли или каквото дойде ?  Laughing

# 807
Но краката трябва да са красиви, не само дълги като щеки. За мен идеалът е такива дето танцуват много и тичат от време на време.  Wink

# 808

Не съм съгласна че Кейт Хъдсън е сладка, но некрасива. Може ли като давате примери за красавици да изключите тогава брюнетките и да подкрепите малко повече блондитата. Щото като гледам Анджелина, Моника, Софи Марсо и Меган Фокс са що годе един и същи тип жени, кво ся, умопомрачителни блндинки нема ли???Ако може да изключим клишето Шерън Стоун и копието Ким Катрал, която на актуалните ежедневни снимки си е леля.Дайте нещо свежо.

Какво стана със сладката ама обикновена жена, която не била нищо особено.Няма никакъв напредък, не броя леля Голди, която не е сладка, ама никак.

# 809
Ми просто брюнетките са по-.... големи красавици!!!  Crazy

Шегувам се. Отивам да търся блондинки!

Общи условия

Активация на акаунт