Проклятието на красивата жена

• 76 376
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 810
Джени Гарт за мен например винаги е била голяма красавица
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/25/Jennie_Garth_Heart_Truth.jpg

Перфектни пропорции на лицето Peace

# 811
Хм, абе затрудних се нещо с блондинките.
Тези, за които се сещам не мога да ги нарека чак красиви. Симпатични да, но красиви...

Дрю Баримор, Линдзи Лоън, Гуинет Полтроу, Мег Райън, Мелани Грифит, Мишел Пфайфър, Камерън Диас.....

Май везните така или иначе клонят към брюнетките.  newsm78

Джени Гарт също не ми допада. Май и аз самата си падам повече по брюнетки.  Crazy

# 812
  • Бургас
Никол Кидмън, Чарлийз Терон, Скарлет Йохансон. Наталия Водянова, Алена Шишкова, Мишел Пфайфър. Все красиви блондинки, наистина красиви. И една полякиня - уникална красавица с много нежно излъчване Магдалена Мйелцарж: http://bi.gazeta.pl/im/5/345/z345715M.jpg
Джени Гарт и на мен не ми хареса - някак няма излъчване, обикновена ми е.  Rolling Eyes

# 813
  • Варна
Ето ви блондинки
Модел
Актриса
И модел, и актриса

# 814
Полякинята е страхотна,а тая Джени Гард/не я знам коя е/,не бих могла и да я запомня.Оперирани,еднакви,безлични.Голди Хоун има силно излъчване-ведро,весело,дяволито.Гледали ли сте Зловеща семейна история?Джесика Ланг е на около 60,но аз я намирам божествена.

# 815
  • Варна
Джейн Фонда, Бриджит Бардо- блондинки

# 816
Тук има много хубави жени,/и няма как да е иначе/.Много ми хареса аватара на Вселена-русата жена,ама не ми е удобно да я питам тя ли  е или аватар.Напомня ми на някои героини на Ремарк-''фина,нервна красота,черти на лицето,като издялани върху пръстен с камея...''

# 817
За Никол Кидмън и Чарлийз Терон не се бях сетила. Верно са хубави!  Grinning Полякинята е мн красива също - прилича ми на Мишел Пфайфър, но по-облагородена.

# 818
Ето една класация The 100 World's Most Beautiful Blondes

Не бих сложила Хайди Клум на първо място ...........

# 819
Ето една класация The 100 World's Most Beautiful Blondes

Не бих сложила Хайди Клум на първо място ...........

Е, то аз не бих сложила и жени, на които им се виждат черните корени и снимки, на които фотошопът личи отдалеч. Но втората в класацията е редно да бъде първа.

# 820
# 821
  • Варна
Аз бих сложила третата на първо място. И бих разкарала Анистън и Уидърспун... Непонятно е те въобще какво правят в класацията. Все пак е за красавици.

# 822
  • В Космоса
Аз много харесвам ето тази блондинка - Елена Корикова:

Скрит текст:

# 823
Дами, които харесвам. Едната с трагична съдба, за съжаление.

Скрит текст:

# 824
Ех, защо никога няма българки в тези класации! Поне една трябва да стане малко по-известна и да не я забравят като ги подреждат така красавиците.

И още - аз харесвам много червенокосите. Някой да извади класация и за тях. Да няма дискриминирани  Joy

Общи условия

Активация на акаунт