Проклятието на красивата жена

• 76 104
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 465

Нахалност виждам! Писах що не!  Crossing Arms
Скръндза! Sneaky От проклятието кат не съм закачила, поне от баенето да сваря.

# 466
....Аз пък за една да напиша, че е ужасна, каква драма настана... Crazy

Цитат на:  link=topic=673982.msg22750399#msg22750399 date=1345123911
Цитат на:  link=topic=673982.msg22750378#msg22750378 date=1345123844

А който употреби думата "грозен" за някой известен персон- седем дни бан от форума!
Еле пък ако е сам той некрасив- поне месец.

Ха сега!  smile3508
Признай си- седем дни или месец!

...................................

Нахалност виждам! Писах що не!  Crossing Arms
Скръндза! Sneaky От проклятието кат не съм закачила, поне от баенето да сваря.

Луне, само ще хАбиш силите на таланта. Кат нямаш проклятие остави ни нас, дето сме с такива тежести, че има без друго големи опашки при моята баячка...От убавица нагоре сме.

# 467
.

Последна редакция: чт, 16 авг 2012, 17:25 от Зилозавър

# 468
  • София
Бояна, Клаудия Шифър не е красива за мен. Странно е доколко този факт те касае, та да ми обясняваш с Пена как изглеждаме, че и дали ще се гръмна или не.
Стига вече, че стана досадно. Хората просто се занасят и забавляват тук.
Аз пък за една да напиша, че е ужасна, каква драма настана... Crazy
Ти каза, че е грозна, това е различно от "на мен не ми харесва". И няма драма, просто също като теб изказах мнение, нищо повече. Предполагам изстрелването на бомбата с мнението ти за шифър не е било, за да останеш незабелязана, та не се оплаквай. Wink Peace

Не, казах, че е голямо недоразумение сред моделите и отвратително същество, като сама се наредих предварително при злобните и завистливите.
Ние с Пена може да не сме красиви колкото Клаудия, ама някои са досадни поне колкото Вилико.
И аз да изкажа просто мнение. Mr. Green

# 469
  • София

Ние с Пена може да не сме красиви колкото Клаудия, ама някои са досадни поне колкото Вилико.
Peace Случва се, права си.

# 470
  • София
Всички в темата, дето не харесваме някоя набедена красавица, изглеждаме така, мир да има само.

Махни, махни. Пък аз даже се включих като възмутена, че се зачеркват половин класации красавици... 4470

# 471
Всички в темата, дето не харесваме някоя набедена красавица, изглеждаме така, мир да има само.

Махни, махни. Пък аз даже се включих като възмутена, че се зачеркват половин класации красавици... 4470

Що бе, виж к'ва съм убава! Mr. Green

# 472
Защо никой не посочи като неземна красавица жена от друга раса  newsm78. Нямаме сетива за тяхната красота или те не са красиви? Wink  Никой дори не помисли в тази категория.....а пък светът е голям.....

# 473
  • Сопот, Пловдив
То досега се посочваха все развенчани красавици.  Grinning  Но аз веднага мога да спомена Гонг Ли, изключително много я харесвам.

# 474
Защо никой не посочи като неземна красавица жена от друга раса  newsm78. Нямаме сетива за тяхната красота или те не са красиви? Wink  Никой дори не помисли в тази категория.....а пък светът е голям.....

Холи Бери?

# 475
  • Варна
Не е вярно. Обсъдихме Холи Бери. Красива е. Някой не хареса Наоми Кембъл. Всичко си имаме в темата, недей така.

# 476

Peace Случва се, права си.

Ами благодаря, поне в едно държа явно първото място.
Само че е доста странно да са ти досадни различните мнения. Тоест не е досадно – ама говори доста за личността...
Всъщност  мога да спра да пиша и да ви оставя да плюете на спокойствие?

Защо никой не посочи като неземна красавица жена от друга раса  newsm78. Нямаме сетива за тяхната красота или те не са красиви? Wink  Никой дори не помисли в тази категория.....а пък светът е голям.....

Ааа, спомена се Холи Бери, помня аз, както и Наоми.

# 477
  • София
А, аз възроптах, че липсва Бери в публикуваната класация за хубавици. На мен ми спира часовника.

# 478
  • Galaxy 13197853088
Кобилкина как я намирате?

# 479
  • Blondeville
След като красотата е качество, и тя като всяко друго качество може да бъде по-скоро предимство, отколкото "проклятие".
И на същия принцип, отново като всяко друго качество, като интелекта или таланта например, би могла да предизвика негативни реакции у хората, на които им се струва, че са ощетени в някакъв аспект.
Не значи обаче, че завиждаш, ако просто кажеш, че някой като Моника Белучи (която за мен е уникално красива) не е твой тип. Друго е да го обявиш за грозен.

Общи условия

Активация на акаунт