Проклятието на красивата жена

• 76 176
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Относно Малена може би единствения и недостатък беше, че нямаше чувство за хумор и не беше социална. Тя е преди всичко порядъчна и горда, както и скромна и целомъдрена по нейните и критерии. Та, ако тя го раздаваше малко актриса и намираше общ език с продавачките на зарзават и се бъзикаше с мераците на мъжете можеше да стане всеобща любимка, а не мразена заради потайността си, защото в тези военни години на мизерия, някои хора може би са изпитвали нужда да гледат и нещо красиво, но да го разбират и да знаят, че тя е човек като тях, а не някаква надута принцеса отнемаща им надеждите за по-добър живот и пазеща тайната на сексапила си само за нея....

Ако беше такава, нямаше да е красива. Истински красивите жени са точно като нея - горди, надменни, студени и изолирани. И предизвикват злоба, завист и омраза.

# 601
  • София
Относно Малена може би единствения и недостатък беше, че нямаше чувство за хумор и не беше социална. Тя е преди всичко порядъчна и горда, както и скромна и целомъдрена по нейните и критерии. Та, ако тя го раздаваше малко актриса и намираше общ език с продавачките на зарзават и се бъзикаше с мераците на мъжете можеше да стане всеобща любимка, а не мразена заради потайността си, защото в тези военни години на мизерия, някои хора може би са изпитвали нужда да гледат и нещо красиво, но да го разбират и да знаят, че тя е човек като тях, а не някаква надута принцеса отнемаща им надеждите за по-добър живот и пазеща тайната на сексапила си само за нея....

Ако беше такава, нямаше да е красива. Истински красивите жени са точно като нея - горди, надменни, студени и изолирани. И предизвикват злоба, завист и омраза.
Ти твърдиш, че има пряка връзка между външният вид и характера? Откъде черпиш тази информация?

# 602
  • София
Ти твърдиш, че има пряка връзка между външният вид и характера? Откъде черпиш тази информация?

Естесвено, че има пряка връзка между външност и характер. Тялото е само външен израз на характера/душата. Не случайно още от древността има цяла наука за разгадаване на характера според чертите на лицето и формата на тялото.

# 603
  • Варна

Е, ако искат злоба и омраза, колко му е да са надменни, студени и изолирани. Ама и грозните, които са с подобен характер, не получават любов и одобрение.

# 604
Горди, надменни и студени хора има и грозни, само че те не предизвикват завист и омраза, а по скоро презрение и смях.
На красивите хора по лесно се прощава, отколкото на грозните. Не е честно, но то и никой не е обещал че живота е честен.

# 605
  • София

Естесвено, че има пряка връзка между външност и характер. Тялото е само външен израз на характера/душата. Не случайно още от древността има цяла наука за разгадаване на характера според чертите на лицето и формата на тялото.
Да, има и опити да се създават съвършени хора, чисти арийци, но нито една такава теория не е потвърдена от науката. Темперамента е по рождение и няма пряка връзка с това дали ще наследиш студения и депресивен характер на единия родител заедно с красотата на другия. Всякакви характери и темпераменти има и това няма връзка с външната красота.

# 606
Вижте сега, напрежението спадна от момента, в който Зилизавър постна линка с нефотошопираните красавици. Много ръце се стиснаха, отдъхнахме си. Добра съфорумка, добра!

bowuu

И на мен ми спадна напрежението. Mr. Green

# 607
Кафеин, "Малена" не съм гледала, чувала съм за него. Чека съм "Албена" - една е съдбата на Албена в селцето, друга би била в София. С Малена е същото.
Някога, много отдавна, красивите и талантливите, освен със злоба, са ги натоварвали и с отговорности - да пеят и разказват, да обслужват ритуалите, да посредничат между обикновените и боговете, дори и това да означава да ги принесат в жертва. Жертвата е била дар, който трябва да донесе благодат/защита на другите. Силните, богатите също са поели отговорностите си, умните - и те.
Красотата, смелостта, моженето, богатството, знанието винаги, от време оно, са били откроявани, натоварени с очакване, защото покрай тях са се случвали събитията.
Кое е странното? 

Peace

# 608
Днес в парка видях девойка с доста симетрични черти, право носле, плътни устни, беше си обула някакви тесни дънки, под които си личеше перфектно оформеното й бразилско дупе. Реално беше в гръб към потока хора, но пък мъжете си изкривиха вратовете, за да я видят в лице. Не подценявайте сексапила, който отново привлича, без да е задължително придружен от умопомрачителна красота.
Извинете вмешателството ми в темата ви, но в този късен час нещо не мога да заспя. Hug Досега само тихомълком четях, но ми стана интересно, тъй като най-добрата ми приятелката предизвиква същия ефект у мъжете ( както със сигурност и много други момичета), дали случайно не сте били в Южния парк и ако помните, какъв цвят бяха дънките на въпросното момиче? Вероятно не става дума за нея, в парка имаше много хора, но би ми било много забавно ако се окаже наистина тя!  Blush

Не, в друго паркче беше, но не се учудвам, у нас по улиците ходят уникални жени.

# 609

Аз пък си мисля, че щеше да е още по-красива, защото щеше да има и вътрешна красота!

Това е само един пример и сигурно не е показателен, но си мисля,че милата ми приятелка е проклета с красота.

Момичета, струва ми се, че твърде буквално сте възприели заглавието на статията с това проклятие!!!  Crazy

# 610
Защо никой мъж не се е оплакал, че е проклет с красота. Само жените си измисляме подобни щуротии да наричаме проклетия нещо, което си е благослов.

# 611
  • Сопот, Пловдив
Истински красивите жени са точно като нея - горди, надменни, студени и изолирани.

Не мога да се съглася с това твърдение, познавам красиви(не само според моя вкус) жени, които са винаги усмихнати и лъчезарни, контактни, заобиколени от много приятели, че някои от тях са и много добродушни и ако си им приятел винаги ще ти подадат ръка. Надменни красиви жени със сигурност съществуват, но е абсурдно да се каже, че всички красиви жени са такива.

# 612
Защо никой мъж не се е оплакал, че е проклет с красота. Само жените си измисляме подобни щуротии да наричаме проклетия нещо, което си е благослов.

Статията цели да покаже, че и красотата си има известни минуси, изразяващи се най-вече в предразсъдъците на околните. / Че красивата жена била кучка, к.рва, тъпа, надменна и т.н. и т.н./
Същото се отнася и за красивите мъже. Като видите красавец на улицата, нима не ви минава през главата известния предразсъдък, че този тип със сигурност е някой абсолютен женкар и не им знае вече бройката?!  Crazy А понякога е възможно тези умозаключения да нямат нищо общо с действителността.  Naughty

# 613

Същото се отнася и за красивите мъже. Като видите красавец на улицата, нима не ви минава през главата известния предразсъдък, че този тип със сигурност е някой абсолютен женкар и не им знае вече бройката?!  Crazy
Дори и да ми мине нещо такова през ума ( което ще е последното което ми минава при вида на красив мъж  Laughing ), със сигурност въпросния красавец няма да се оплаче от това, че съм си го помислила.   Mr. Green

# 614
Хм, аз благородна красавица не познавам. Всъщност, познавам съвсем малко красавици и те до една се движат с поглед търсещ повече Олипм и по-малко отношения с простосмъртните.

Утро, на мен не ми минават такива мисли. Както казах, познавам малко истински красиви и те до един освен леко приповдигнали поглед, са и доста сковани в поведението си. Разбира се, това са лични впечатления. Вашите красавци/ици са сигурно душата на компанията. Моите, уви, не са.

Общи условия

Активация на акаунт