Проклятието на красивата жена

• 76 013
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
Ох, крайно време е да минем на форумки.
Обходихме всичко вече.

# 1 141
  • Колибите
Не съм я гледала много, не бих могла да я разпозная.

Но също - Катрин Деньов, Еманюел Беар и Роми Шнайдер. Също - Коко Шанел, Пенелопе Круз, Фрида Кало, колкото и последната някои да намират ужасяващо грозна. За мен тя е екзотично красива.

# 1 142
  • София

Ох, да. Прелест.

# 1 143
# 1 144
  • София/Горна Оряховица
Фрида Кало, колкото и последната някои да намират ужасяващо грозна. За мен тя е екзотично красива.

Фиу, не съм само аз.

Всички имаме твърде различни възприятия за красотата, била тя проклета или не особено.

# 1 145
Емануел Беар се унищожи от пластични операции ooooh!

# 1 146
много пропуски има статията

върви си тя по пътя и се почва подсвирквания недвусмислени покани снимки следене блъскане скубане терор по телефона имейла праштане на голи снимки ...

по милите не питат ще излезем ли а направо искат да се женят и вече са планирали и децата и то без да и знаят трите имена

а иначе те всички жени са кучки Crazy Crazy #Crazy

# 1 147
  • София
Габриелла, ужасно разочароващи снимки.
Обаче аз мисля, че тя е от онези жени, които не остаряват красиво и възрастта е много жестока към тях.
Същия тип са ми Бриджит Бардо, Ванеса Паради и Кейт Мос.
Всъщност, на колко е години Еманюел Беар?

# 1 148

Всъщност, на колко е години Еманюел Беар?
Около 50.

Обаче тук е направо  Crazy
Скрит текст:

# 1 149
  • Варна
Какви очи само  Crazy

# 1 150
  • София
Както сте го ударили на селебритис, се сетих за една реклама на Уондърбра, май с Еванджелиста, където репликата й беше: Гледайте ме в очите. В очите казах!
Та едно от проклятията на красивите жени е, че почти никой не помни цвета на очите им. Както подобно проклятие имат богатите мъже - всяка срещната иска да им пристане...

Рекламата е с Ева Херцигова...ако за това става дума.

# 1 151
  • # супернатурална #
Да, може би това е проклятието на някои от истински красивите, че се вкопчват в красотата си и си причиняват окарикатуряване  Laughing Дори в живия живот се наблюдава, като не е свързано задължително с пластики, а с буйни и дълги коси, грим и дрехи за тийнеджърки. Дори се сещам, че някои от по-семплите на младини жени, в една по-зряла възраст започват да изглеждат по-добре.

# 1 152
  • София
Мерси, Паси.

Очи, очи, страхотни очи Simple Smile

Последна редакция: нд, 26 авг 2012, 21:15 от Azzy

# 1 153
  • Galaxy 13197853088
какви очи  ...

# 1 154
Една италианка, която ме впечатли преди години (гледах я в някакъв филм). Класическа южняшка физиономия и лице за кино. Според мен има интересно излъчване, мисля че е красива.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт