Проклятието на красивата жена

• 76 294
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Бургас
Аз след като прочетох тук, че Чарлийз била с груб врат, вече нищо няма да ме учуди. "Адвокат на дявола" не е ли гледала съфорумката - не помня вече кой го сподели.  Peace Там Ал Пачино коментира точно прелестта на линията на шията на Терон, след което тя скъсява косата си точно за да се види тази линия, да подчертае женствеността и. Чарлийз е класическа красавица - всичко и е симетрично, красиво, тялото е перфектно, да не говорим, че съчетано с изключителния талант на актриса жената си е пърфект.
Орнела Мути е любимката на мъжа ми - харесва я дори повече от Моника. Аз обаче не си я давам Моника - като я съзерцавам на снимка, се отпускам направо, става ми едно леко, топло и тихо. Мога да гледам "Малена" хиляди пъти.

# 1 231
 В предна подобна тема се стигна до извод, че Белучи е рядко тъпа, така че явно е застигната от проклятието Grinning

# 1 232
  • София
Аз след като прочетох тук, че Чарлийз била с груб врат, вече нищо няма да ме учуди. "Адвокат на дявола" не е ли гледала съфорумката - не помня вече кой го сподели.  Peace Там Ал Пачино коментира точно прелестта на линията на шията на Терон, след което тя скъсява косата си точно за да се види тази линия, да подчертае женствеността и. Чарлийз е класическа красавица - всичко и е симетрично, красиво, тялото е перфектно, да не говорим, че съчетано с изключителния талант на актриса жената си е пърфект.

Коментарът бил направен от половинката й, доколкото разбрах. По повод на Чарлийз, имаме семеен приятел от Южна Африка, млад мъж. Коментарът му за нея е следния: "Много е красива, но има недостатъка на много жени у нас- прекалено широки, мъжки рамене...". На вкус и цвет...

# 1 233
  • София
В предна подобна тема се стигна до извод, че Белучи е рядко тъпа, така че явно е застигната от проклятието Grinning

И кой гений е стигнал до тоя извод? Според мен голяма част от очарованието на Белучи се дължи точно на това, че е интелигентна и има не само форма, но и съдържание. За разлика от много други кухи красавици.

# 1 234
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Може да е тъпа, но пък е уникално красива Heart Eyes
както и тя

и тя

А Мишел пък ми е абсолютният идеал за красота Heart Eyes

# 1 235
  • Варна
Откакто видях една нейна папарашка снимка (от някакво събитие), на която тя бе с чернилка под ноктите, възхищението ми към нея значително понамаля.

А Мишел Пфайфър според мен, е най- красивото русо създание, което съм виждала.

# 1 236

И кой гений е стигнал до тоя извод?
Е, кой хейтва красивите жени във всяка тема?

# 1 237
  • Варна
всичките са хубави, не спорете  Laughing
аз харесвам по женствен тип мадами, независимо руси или черни, но това е моя вкус.
Т.е. има мъже които си падат по по клъощав тип жени без  цици, дупета и т н. Това със сигурност.

# 1 238
  • в 1001-та нощ
и аз съм фен на Мишел  Peace

# 1 239
Та едно от проклятията на красивите жени е, че почти никой не помни цвета на очите им.

Според едно друго твърдение, когато в една жена няма нищо забележително обикновено й правят комплименти за "красивите" очи.  Wink
А аз си мислех, че събирам такова огромно количество комплименти за очите, понеже са наистина красиви, а то ето какво било Joy. Да си знам вече, и направо да слагам торба на главата Embarassed Или по-добре направо бурка Mr. Green
Joy
И аз съм в кюпа, само тях ми забелязват.
Ето каква била работата.

# 1 240
То веждите да са и проблема. )))) При тези гърди....)  Laughing
За гърдите на Кучинота си има много хубава българска дума, малко вулгарна ама пасва най-добре в случая, а именно цомби. И въпреки това мъжете много си падат по такива, защото се тресат, мятат се, подскачат и тн. Все неща които събуждат мъжкото въображение. И гледам веднага са се появили мераклии да и ги подържат  Laughing

# 1 241
  • Blondeville
не бих казала за такива гърди, че са тресящи се подмятащи се "цомби"  Wink

http://www.blablablog.it/wp-content/uploads/2010/06/Schermata-20 … 17-a-19.49.00.png

# 1 242
Абе тая Кучинота вярно много хубава. Намерих и сега снимки от 2012г. Пу пу, че хубавица. Връщам си думите назад и за колибкините вежди и за цомбите.
Ето:
http://prikachi.com/images/243/5191243W.jpg
http://prikachi.com/images/255/5191255p.jpg

# 1 243
Стига сте ръфали Кучинота вече.

Понеже виждам, че средиземноморската хубост ви се нрави, ви показвам един микс от Мис Ливан (от различни години). Много отдавна ми е направило впечатление, че в Ливан има красиви и интересни жени. И да внеса малко екзотика в темата.

Скрит текст:

# 1 244
  • в 1001-та нощ
номер 1 и номер 3 много ми харесаха

това типична ливанска хубост ли е  Rolling Eyes newsm78

Общи условия

Активация на акаунт