Проклятието на красивата жена

• 76 134
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 275
caffeine, "твоята" красавица направо ме стресна. То бива, бива, ама това вече на нищщщо не прилича!

# 1 276
  • София/Горна Оряховица
Харесвам красотата на източните народи. Само китайките не ги долюбвам. Японките обаче са ми много красиви.

А пред арабската хубост само мълча  Wink . Тежка, наситена, ориенталска, непривична за поевропейченото ни облекло. Приковаващи погледа хубавици. Понякога си мисля, че затова мъжете им ги крият под забрадките  Crossing Arms .

По темата, намирам eй тази за красива:

Не секси, не еротична, красива. С този поглед  Crazy . Долният й също не е за пренебрегване.

За повечето хора видът й по-скоро е пошъл, но за мен си е хубавица, красавица.

Обожавам и Кейт Бланшет, макар красотата й да не е набиваща се на очи.

# 1 277
Аз се напрягам да се сетя за още две красавици, които ще допаднат тук на форума, но нещо не мога да си спомня как се казваха. Едната е гъркиня, певица с голям хит от 90-те (световен хит, не просто балкански). Клипът е с един кон, а тя с красиво украшение на главата.
Другата е пак италианка, висока, слаба, с огромни сини очи и дълга кестенява коса. Беше рекламно лице на Indesit и казваше "Oh, yeah Indesit!"
Помагайте ако се сещате за тези двете.
Деспина Ванди?

# 1 278
Юличка,моя мъж беше се изказал за врата на Чарлийз. JoyЛеле,туркинята ужасна,прилича ми на човекоядка! Mr. Green Joy

# 1 279
 Мен ме е страх от арабки,туркини и здрави жени с тежки кости.Имам чувството,че искат да ме набият.В Диаболично играеше една французойка с дълбоки сини очи.Тя как се казва?

# 1 280
Юличка,моя мъж беше се изказал за врата на Чарлийз. JoyЛеле,туркинята ужасна,прилича ми на човекоядка! Mr. Green Joy
Коя туркиня е ужасна, че бяха показани няколко .

# 1 281
  • Варна
Мен ме е страх от арабки,туркини и здрави жени с тежки кости.Имам чувството,че искат да ме набият.В Диаболично играеше една французойка с дълбоки сини очи.Тя как се казва?
ю
Изабел Аджани.

# 1 282
О,да ,Изабел Аджани!Изпитвам лека женска завист към нея,признавам си,ама бяла завист,без злобица. LaughingТуркинята от поста на инфантилна.Иначе е нормално да имаме различен вкус и да мислим различно.Обратното щеше да е много скучно.

# 1 283
Аз се напрягам да се сетя за още две красавици, които ще допаднат тук на форума, но нещо не мога да си спомня как се казваха. Едната е гъркиня, певица с голям хит от 90-те (световен хит, не просто балкански). Клипът е с един кон, а тя с красиво украшение на главата.
Другата е пак италианка, висока, слаба, с огромни сини очи и дълга кестенява коса. Беше рекламно лице на Indesit и казваше "Oh, yeah Indesit!"
Деспина Ванди?

Точно тя. Много силно излъчване има. Можеш ли да намериш клипа за който говоря, че аз и песента не мога да се сетя, пък не беше лоша.  Peace

# 1 284
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Изабел Аджани е с арабски корени, време е да почнеш да се страхуваш Laughing
сега сериозно- Изабел е самото съвършенство!

# 1 285
  • София
Деспина Ванди?

Точно тя. Много силно излъчване има. Можеш ли да намериш клипа за който говоря, че аз и песента не мога да се сетя, пък не беше лоша.  Peace

# 1 286
Да, това е клипът и мацката.  Peace

Деспина Ванди. Яка:

# 1 287
  • София
Деспина е много анорексична.
От гъркините ми харесва Пенки Зина:

# 1 288
Продължаваме ли със Средиземноморието?  Simple Smile Колко много има още....дайте хърватки, черногорки, словенки, босненки, албанки, малтийки (ако изобщо е възможно да се намери една красива там  Joy), израелки, сирийки и т.н.

# 1 289
Аз предпочитам по-нежна красота. Горещата средиземноморска не ми е по вкуса.

Общи условия

Активация на акаунт