Проклятието на красивата жена

• 76 116
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 305
Добре да речем по голям процент. Аз например по природа съм със светло кестенява или тъмно руса коса и сиво-сини очии бяла кожа, но пък не се харесвам така и от 13-14 години се боядисвам черна да докарам на средиземноморски тип  Grinning

# 1 306
Коя е тази жена,по точно момиче?Много ми хареса!Прилича малко на Изабел.
Това е Olivia Hussey. Вече е на 61, но пак е хубава:)
Isabel Lucas също е много хубава.

Една от най-красивите според мен обаче е Кейт Босуърт...обожавам я!

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 22:25 от Fashion Residence

# 1 307
Поправка.Всяка харесва своя тип конструкция на тялото.И аз не харесвам пищни,сигурно защото не съм. Simple Smile

# 1 308
Aз никога не съм се задълбочавала особено що се отнася до природните дадености на жените, но в тази тема като гледах най-много ми допадна Грация. Аз съм с тъмна коса, тъмни очи и големи. Може пък да има нещо вярно в това, дето казва Бенджолина, че харесваме наш тип жени.

# 1 309
Интересно какво ли мислят мъжете по този въпрос!!!  newsm78

# 1 310
  • София/Горна Оряховица
Интересно какво ли мислят мъжете по този въпрос!!!  newsm78

Ами със сигурност пак има различия ...
Моя мъж хич не се впечатлява от нещо кльощаво. От нормална, здрава жена, с нормална структура - да, залита към по-пищни и кръшни (за к'во ме е взел, а  Mr. Green ) , но при всички положения има само едно-единствено условие:
дълга коса! Нищо над раменете не се приема за извинение  Naughty .

А за най-красиви аз лично намирам холивудските красавици от 50те и 60те години, въпреки тоталната ми липса на прилика с тях.
Примерно Грейс Кели

Одри Хепбърн
Нарочно сложих снимка не на лицето й, а от сватбата й, защото просто обожавам роклята  Heart Eyes .
И, разбира се, Вивиан Лий

# 1 311
... харесвам високи, слаби жени с малки дупета и бюст...
Какво единомислие...  Sunglasses

# 1 312
  • София
Вивиан Лий , изключителна красавица, любимка ми е, но тя наистина има много сложен живот, даже нещастен.
PS Точно при нея, може да се говори за "проклятието на красивата жена".

# 1 313
Победааа! Joy Joy Joy

# 1 314
Това на 88 страници жени да говорят какви жени харесват. Shocked Shocked Shocked
Мислех си, че темата има друга насоченост освен сравняване на собствените физически качества с другите.

# 1 315
Това на 88 страници жени да говорят какви жени харесват. Shocked Shocked Shocked
Мислех си, че темата има друга насоченост освен сравняване на собствените физически качества с другите.
Защо пък? Че това винаги е било любима тема за женски разговори. Grinning

# 1 316
Всяка харесва своя тип.И аз го забелязах.
Изобщо не. Харесвам и от моя тип и твърде различни от себе си, както в лице, така и във фигурата. Просто намирам,че женската красота варира в широки граници, а не е само един тип. Обаче не така стои въпроса с мъжката, там по сходни ми допадат.  Simple Smile

# 1 317
Аз пък съм ето такъв тип, но това е само заради музиката май и този тип ми е много любим - ледена красота:
1
2

# 1 318
  • София/Горна Оряховица
Аз пък съм ето такъв тип, но това е само заради музиката май и този тип ми е много любим - ледена красота:
1
2

Колко време се сдържам да не я показвам не е истина просто. Обожавам външния й вид и силно завиждам за ледената красота.  Heart Eyes

# 1 319
... харесвам високи, слаби жени с малки дупета и бюст...
Какво единомислие...  Sunglasses

Бюста обаче да не е малък, нали?

Общи условия

Активация на акаунт