Отговори
# 525
Мецани,  Hug радвам се, че си си вкъщи вече. Почивай и спокойно.

Sun Smile, мила, мисля, че е ващно сега да си лежиш на д-то, работата и след година и половина пак ще я има...

Бочи, добре дошла, леки три оставащи месеца и пухкаво бебче!

Май момченцата взеха да са повече  Laughing

Другата седмица пак може да измислим нещо като разходка и кафе?!

Known нещо се изгуби  newsm78, дано е на почивка някъде...

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 13:00 от snowflakely

# 526
Здравейте и от нас!Уфффф-в Русе едва се диша вече!Влизам само да кажа,че стискам палци на мамите със здравословни проблеми и да се похваля,че при мен всичко е ОК.Вчера бях на косултация-37см/1500гр.Леко приличам на тюлен вече(работя в магазина за плод-зеленчук на брат ми),но няма отърване-всеки ден съм там по 5-6 часа. Hugза всички!

# 527
mecani  , добре си се завърнала при нас, липсваше ни, повече никакви отсъствия. Hug

hetera, ще се радвам да се разходим с хлапетата и да съчетаем полезното с приятното, може към края на другата седмица, стига да не е такава жега. И другите мами, са добре дошли, стига желание да имат.

bochi, Розелина, Добре дошли при нас!

sun_smile_ , радвам се че с бебчо сте добре!

tara31, не знам за теб, но аз не леко приличам на тюлен, вчера едва си намерих бански в МОЛ-овете. След поредица неуспешни опити и безумните погледи на продавачките " тая ще изплиска басейна и за какво и е бански, не се  ли вижда?" , най - накрая с последни сили, на ръба на отчаянието си намерих това което търся, момичето беше много любезно и с такова търпение ме изчака да пробвам и реша дали да купя. Малко се притеснявам като се опна под чадъра, как ще ме гледат останали гости на хотела, но нямам избор, докато мъж ми и дъщерята се гмуркат на дълбокото аз трябва да джапам до прасците в най-плитката част на басейна с малчо.

# 528
меци добре си си дошла. радвам се, че всичко е наред с беб и с теб  Hug
добре дошли на новите мами и леко бременеене
hetera  Hug радвам се, че всичко е наред при теб.  надявам се да е завинаги така  1dating
аз вчера пак бях на зъболекар и ... ей няма такова дремане. и как никой не ти дава ред. при все, че бях единствената бременна. чакаш си и това е ...
снощи малко ме шашна бебо... мисля, че бяха контракции, но не съм сигурна. болеше ме на моменти ниско долу на около 1 час. уплаших се и пих ношпа. болките не се повториха. дано да не е било нещо сериозно, че съм на консултация на 31.08 чак

хубав ден и се пазете, че мн горещо го дават

# 529
Хетера много се радвам, че сте се разбрали с мъжа ти. Дано да се съобразява за в бъдеще повече.

А за обличането аз много държах да не го навличам Митко. В къщи гледахме стайната температура в никакъв случай да не надвишава 21С. И ако някоя баба го помъкнеше увит в одеало ( че щяло да му е студено на детето) биваше овиквана и изгонвана. И другото ако някой му сложеше шапка направо полудявах.
За навън си имах едно одеало (порт бебе) с едни ципове и копчета и го овивах с него и го слагах в количката беше му добре. Първото му разболяване беше на 1 година на Митко преди това и сополче не съм му виждала. Бабите хитруваха и се опитваха да го завиват с техните жилетки ама аз като видех и  #2gunfire Sick #2gunfire Sick направо се разбеснявах и позеленявах.
И до ден днешен гледам да не го навличам. И на другите хора все им се вижда леко облечен.
Добре че мъжо много държи на мен и им затваряше устите и на двете баби, че много ме критикуваха. Поне тогава имаха обща тема на разговор майка ми и свекървата.

# 530
Привет момичета! Много горещо бреййй, няма край тоя пек.  ooooh!
Меци, радвам се, че всичко е наред, но аз лично бих си сменила АГ-то, то с такива работи човек не трябва да прави компромис.  Peace
Добре дошли и новите майчета! Леко и безпроблемно бременеене до финала.   bouquet

# 531
Добре дошли на новите мами  Hug
Мецо а добре дошла и ти, набоцкаха ли ти дупарата?  Hug
Юлето на мен посредник ми е една мацка, ако искаш на лични ще ти дам скайпа й. Лирата ми я смята на 2.60 и 5% за нея  Peace Не знам как ще е по изгодно, не ми се смята сега
Аз днес съм с ужасно главоболие, пийнах едно аналгинче, но и нервите ме тряскат яко, досега крещах като луда - по мъж, по деца  Tired, чак гърлото ме заболя и главата наново  ooooh!.
По някой път ми се иска да избягам от живота си и най-вече от самата себе си Confused

# 532
  • софия
Здравейте мами и добре дошли на новите Hug
Ужасна горещина е навън.Няма да мърдам от климатика в офиса Naughty
И ние бяхме на преглед.Бебко е добре към 1.400кг е и 38-40см.Аз много им нямам вяра на тези измервания,че предния път много се разминаха с реалността.Важното е ,че плацентата ми се е вдигнала Grinning
Момичета лекаря ми каза сега да не ходя на ФМ.Вие ще ходите ли около 30 седмица?
Май сега се правеше последната,той защо ми казва да не ходя? newsm78

# 533
Здравейте,момичета!Не пиша често,но ви чета всеки ден.Надявам се като изляза в болничен да имам повече време за форумчето.Имам си и едно гобленче,което си ме чака... Simple Smile
Меци,радвам се,че вече си добре! Hug
Аера,и на теб много късмет ти желая,дано на другия преглед всичко да е наред! Praynig
За навличането на бебето- ooooh!,аз освен с бабите трябва да водя и битка с мъжа ми,защото той е по-зле и от тях в това отношение Whistling.Има ли лек ветрец навън-детето да не се извежда в никакъв случай!Все ми се кара,че не ги обличам достатъчно-задължително с шапка,одеало и поне 2 чифта чорапи... ooooh! ooooh! ooooh!Не знам как ще се оправям с този човек... newsm78
Unoraya,браво за хубавите новини!Аз ще ходя на ФМ в 31-ва седмица,понеже откриха разширени бъбречни легенчета на предната и сега да ги проследим дали са се променили.

# 534
Аз се пробвах да си запиша час за ФМ , но уви докторката я няма до средата на септември и може би ще пропусна.

# 535
Пак досаждам, ама сега си редих гардероба и намерих една рокличка от Ларедут, която бях купувала миналата година - 38ми размер. Дори и сега ми е голяма и няма да я нося. Подарявам я. Ето и снимка:

Скрит текст:
Много приятно синя на цветенца и пеперудки, отдолу има хастар, който я държи бухнала и да не залепва, с висока талия и връзка с която се пристяга на гърба. Много я харесвам, но няма смисъл да я държа в гардероба. По-добре някой друг да й се порадва. На снимката не е изгладена  Embarassed

Ако някой проявява интерес само да ми пише ЛС

# 536
  • В къщурката на хълма на феите
Мецо а добре дошла и ти, набоцкаха ли ти дупарата?  Hug

тцЪ, имах си абокат Mr. Green

# 537
  • софия
Благодаря Луничка_77 ,дано донесеш хубави вести от твоя преглед Hug
Момичета я кажете,че не мога да реша МД или ТК за секцио?И дали някой знае колко струва по мед.показания?Гледам в сайтовете ама там има цени по желание. Thinking

# 538
Благодаря ти Луничка и ти да се върнеш с хубави новини от следващия преглед.  Hug
Унорая, аз лично гласувам по-голямо доверие на МД. По другия въпрос не съм компетентна.  Peace

# 539
Здравейте тумбачета! Направо не мога да ви изчета. Уж бързо чета, ама на, нешо се разсейва. Започвам по ред на номерата Simple Smile

sun_smile_ Дано всичко да е наред, след като си оставаш вкъщи. И аз не исках да оставам, но реших, че бебчо и аз сме най-важни в момента и работата може да почака. Така че не го мисли, ще си намериш какво да правиш и няма да ти е тъжно.

С тези болежки май всички вече нещо ни боли! Ужасно направо! И в тези жеги, направо ужас!

За розовото – аз съм голям фен на розовото, много си го обичам, обаче и аз мисля бебка да не я обличам само в розово. Поне се надявам да устискам Simple Smile Това с кравите искам да го видя Simple Smile Звучи много бебешко сладко Simple Smile

llama – точно така, какво му е на синьото Simple Smile И без това по мой наблюдения всички приятели подаряват или синьо или розово, то поне нека ние да купуваме нещо различно.

Yani_4ka май нашите бебоци са готови всеки момент да излязат и мислят, че не си заслужава да се катерят нагоре, като още малко и ще се наложи отново да слизат надолу Simple Smile

tilivanili много добре те разбирам. И при нас мъжа много работи и на мен ми е мъчно, защото няма никакво време за себе си, камо ли за мен и бебчо. Но няма как – за съжаление без парички не може Simple Smile (И аз много обичам Мечо Пух Simple Smile)

Monsy аз да ти кажа моите наблюдения за движенията на бебка са точно обратното – когато се движа или ходя – тя си спинка и много млако я усещам, обаче когато легна, да я видиш тогава. Започва едно ритане та място не мога да си намеря. Не че се оплаквам, обаче си мисля, че нещо я притискам и започвам да се въртя, докато се успокои, но тя не – и аз си се въртя ли въртя Simple Smile

hetera столчето е прекрасно Simple Smile

nedabi, hetera аз съм за – да отидем до цеха. Тамън ще се запознаем Simple Smile

mecani мила, стискам палчета всичко да е наред, пък ако по-рано се роди бебчо – толкова по-рано ще можеш да му се радваш – гледай само от положителната страна Simple Smile хаха това с интернет клуба е яко, аз да ти кажа си мисля, как от болницата да разкажа как е минало, но това с клуба не ми беше хрумвало Simple Smile Това за смяната на АГ-то си е сложна работа, ако си си харесала някой действай, но лошото е, че повечето добри имат много пациенти и не е сигурно колко внимание ще могат да ти отделят.

Розелина привет! И моя термин е тогава Simple Smile Ориентирала ли се вече къде ще раждаш?

*Цветенце* какви са тези черни мисли? Я по-бодро Simple Smile Всички минаваме през разни черни дупки, но само горе главата Simple Smile

unoraya и аз съм пред дилемата ТК или МД и не мога да ти дам съвет.

sinapovaaya много ме кефи как си се справила с бабите Simple Smile те винаги искат да помагат, но все по техните си начини.

Мили дами, аз да ви попитам подготвяте ли си зърната? Питам защото се видях с една приятелка, която има детенце и ми каза, че от 7ми месец се е мазала с гермастан и си е обтривала зърната с хавлиена кърпа. Та затова да питам дали правите нещо по въпроса?

Леле колко изпитисах! Аз едва го изчетох, та камо ли вие. Извинете ме, моля!

Общи условия

Активация на акаунт