Истанбул на К.о.т.к.и.т.е. - 13

• 68 985
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
  • на земята
Турците са много гостоприемни и отзивчиви хора..))))Винаги ми се иска да се връщам там,никога няма да ми омръзне,зареждам се с енергия,често пътувам до там и винаги тръгвам с голямо нетърпение....)))

# 721

Аз като една тъпа и упорита туристка съобщих на всички къде отивам, като по този начин ангажирах автобуса да ме ориентира за спирката. Като стигнахме на спирка Зейнеб камил всички започнаха да ръкомахат и докато не слязохме не се успокоиха. На десет крачки в обратна посока е входа на тази джамия.

Joy, това е правилната стратегия! А  снимките кога ще ги видим?

# 722
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Една позната гледала на нейна позната снимки от Истанбул и ме пита къде е тоя фонтан. Туристката не помнела.  А де де  newsm78

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 16:54 от Шебек

# 723
Този фонтан според мен е в Одрин, но не съм 100% сигурна...

# 724
100% Одрин! Simple Smile

# 725
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Оки, пращам - "в Одрин е" и трия снимката  Peace

Благодаря ви много  Hug

# 726
  • София
За Женската джамия - много ми харесаха думите на нашия приятел, когото заведохме през август: "Само жена може да създаде такова изящество!"  Може би по къснините ще направя албумче с няколко снимки от джамията. А за нетърпеливите - потърсете снимките на Сладка хапка. Невероятни са!

Последна редакция: сб, 15 сеп 2012, 00:07 от Тaня67

# 727
  • Казанлък of all places
Ето го блогът на Сладка Хапка с въпросните снимки:
http://sladkahapka.blogspot.com/2011/08/blog-post.html

# 728
  • Варна
Да кача и аз малко снимки от джамията.
Ажуреният купол над входа

Красивият фонтан във вътрешния двор

Поглед към михраба

и към тавана

# 729
  • на морския бряг
Здравейте, планирам пътуване към Истанбул през м.октомври и искам да разбера, дали през октомври  в Турция имат национален празник или Байрям.

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 19:37 от aden

# 730
  • Казанлък of all places
Имат. 29.10. е Националният празник на Републиката.Мисля,че и последната седмица на байрама се пада в последната седмица на октомври тази година.

# 731
  • на морския бряг
Имат. 29.10. е Националният празник на Републиката.Мисля,че и последната седмица на байрама се пада в последната седмица на октомври тази година.
   Благодаря   bouquet

# 732
  • София
Вижте на какво попаднах - сцена от сериал с нощна гледка от Пиер Лоти:

http://www.vbox7.com/play:f0d52df563&start=2499

Как да не му се приходи на човек?   Embarassed

# 733
Ммм, дам, хубава гледка, хубава музика и хубав мъж! Как да не му се приходи на човек  Simple Smile

Кали, благодаря за снимките!

# 734
Здравейте! И аз се завърнах от Истанбул! Преди да ви разкажа хубавите неща, искам да помоля човека който отговаря за темата да сложи съобщение на първата страница "НИКОГА, НИКОГА, НИКОГА, АМА НИКОГА НЕ ПЪТУВАЙНЕ С БУТИК ТРАВЕЛ!!!!!!!!"
  Трябваше да сме с автобус три звезди, а се возихме с нещо което май нямаше и една звезда мръсно, старооооо най-вече и ужасно тясно просто нямаше къде да се мръдне истински нощен кошмар! Същият автобус му се запалил съединителя и изтекли спирачките по време на нотната разходка и хората бяха преживяли ужасна вечер! За връщането трябваше да пътуваме с друг по-хубав автобус, но увия новия ни автобус беше само малко по-широк и иначе същата бракма! Малко преди Одрин стояхме 3 часа в някакви покрайнини на Лале ли бургас да сменяме гуми защото не издържаха на прехода (бяха без никакви грайфери и се скъсаха)! Някак си стигнахме в София(в 4 часа през нощта) и в Младост спряхме да слезе част от групата и автобуса угасна и всички трябваше да слезем и да го бутаме за да запали! А пък хората на задните седалки бяха като в сауна, защото седя ли върху двигателя , а пък той бил се натоварил максимално и затова били толкова горещи и седалките и пода, което пък било нормално и нямало страшно! А пък за топлите и студените напитки в неограничени количества в автобуса нямаше и смисъл да се пита! На тръгване ни сипаха по чаша минерална ода и това си и остана!

Момичета помагайте, направих резервация до Истанбул чрез Астрал Холидейз, но ми казаха, че работят съвместно с Бутик травел. Трябва да преведа сумата в понеделник, но се натъкнах на този отзив за тях.   Rolling Eyes Ако има някой да сподели впечатленията си от Бутик травел много ще съм благодарна!

Общи условия

Активация на акаунт