Истанбул на К.о.т.к.и.т.е. - 13

• 69 074
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте,
Поздравления за страхотната тема! До колкото успях да прочета,всички тук сте прекрасни,мили дами,обичащи един от най-невероятните градове в света Simple Smile

Извинявам се,че задавам въпроса си при вас,тъй като темата е основно за Истанбул,
но не намерих тема за Анкара Simple Smile.
Дали можете да ми помогнете в търсенето на автобуси от София до Анкара?
В интернет не ми излиза никакво инфо :O,чак странно ми се струва да няма никакъв превоз.
Малко неудобен ми е вариянта София-Истанбул-Анкара и обратно,а за самолет дума не може да става.
Благодарна съм за всякакво инфо.

# 316
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Привет, Далинда  Simple Smile
Абсолютно права си, няма автобуси София-Анкара. Според мен е така, защото всички фирми, с които работи България (да не абсолютизирам, но по-голямата част) са базирани в Истанбул. Анкара е екзотична за нас.

Единствения вариант е през Истанбул, а ако не искате да разглеждате нищо от Истанбул (ако пристигнете сутринта, можете да хванете нощен автобус за Анкара и да спечелите един ден за разглеждане) има бая варианти за престой от половин час-час-два часа  на автогарата.

Ето и разписанието и цените (дано ти се отваря*):
https://www.biletall.com/Islem.aspx?biletTipi=Kara&kalkis=%C … 1&islemTipi=1

Автобусите от София пристигат на автогара Есенлер в 6:30, така че имаш много варианти. Цените варират, като и по това можеш да избираш. Едната фирма Камил Коч пътува и от София в сътрудничество с Матпу-96 (www.matpu.com). Проверени са и са добри.

*Ако има проблем с линка ми кажи, да го оправям  Peace

# 317
Здравейте,
Поздравления за страхотната тема! До колкото успях да прочета,всички тук сте прекрасни,мили дами,обичащи един от най-невероятните градове в света Simple Smile

Извинявам се,че задавам въпроса си при вас,тъй като темата е основно за Истанбул,
но не намерих тема за Анкара Simple Smile.
Дали можете да ми помогнете в търсенето на автобуси от София до Анкара?
В интернет не ми излиза никакво инфо :O,чак странно ми се струва да няма никакъв превоз.
Малко неудобен ми е вариянта София-Истанбул-Анкара и обратно,а за самолет дума не може да става.
Благодарна съм за всякакво инфо.

Можеш да провериш и в офисите на фирма Метро http://www.metrotourism.net/02/952-51-15/contact.html, а също и във фирма Хас http://www.hasturizmbg.com/Bg/seferler.html.
Те нямат директен транспорт до там, но мисля, че и двете са автобусни фирми от Турция и може да предлагат превоз от Истанбул до Анкара. Предполагам, че можеш да си купиш и билети от тях.  newsm78
Аз съм пътувала до Истанбул с Метро и само на автогарата там, имат поне 4 стоянки, от които тръгват техни автобуси. Имат изградена мрежа от места за спиране в Турция(включващи магазини, места за хапване и тоалетни). С две думи са голяма фирма.  Laughing
Предполагам, че и Хас е такава фирма.
Успех!

ПП сега се порових в сайта на Хас и видях, че имат линии от Истанбул до Адана(предполагам през Анкара) - 3 автобуса на ден.

Последна редакция: сб, 25 авг 2012, 21:39 от мими.ива

# 318
Шебек,благодаря за отговора. Simple Smile
Явно ще разгледам и Истанбул.
Благодаря още веднъж и ще продължа да чета прекрасната ви тема.
Хубава вечер на всички

# 319
Няма защо  Peace
Както мими.ива казва можеш и в тукашните офиси, може и от горния сайт с Виза или Мастер, като има опция за избиране на мястото  Wink

Под секрет - и аз бих избрала да пристигна сутринта и да продължа вечерта, та да има един ден за разходка в Истанбул. но това ако повода ти на пътуване го позволява, ако не направо транзит и друг път разходки.

# 320
  • Egypt
 И аз благодаря за отговорите   bouquet Цялата тая огромна и подробна информация може да се събере и разпечата, и да стане чудесен пътеводител на туриста в Истанбул. Ако не го изгорят туристическите фирми де Mr. Green Аз ще си начертая карта с насоките и транспорта, супер полезно ще е. Още чета...

# 321
Да наистина тук и атмосферата и информацията са на ниво,което едва ли някоя туристическа фирма може да достигне Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Наистина сте невероятни,момичета.
ПОЗДРАВЛЕНИЯ и БЛАГОДАРНОСТИ от мое име   bouquet

# 322
  • София
Не е съвсем по темата, но няма как да подмина подобно нещо:   Mr. Green

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5085211

# 323
 newsm81
Не е съвсем по темата, но няма как да подмина подобно нещо:   Mr. Green

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5085211

# 324
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 325
# 326
Ехх, сигурно е приказно на връх Нова година да гледаш как небето се осветява от безброй фойерверки и да си в любимия град...  Heart Eyes На мен обаче края на април месец ми беше бая студеничко, пък какво ли остава зимата ...  Mr. Green Embarassed

# 327
  • Варна
     Цоп! Върнахме се!... Физически сме тук Wink
     Няма да ви учудя, ако ви кажа, че първото, което направих, включвайки компютъра, бе да проверя за добри оферти... не е разумно да ги гледам, но ако пуснат нещо интересно...
     Ще разкажа къде ходихме и какво видяхме, но ми трябва време да дойда "на мене си". В общи линии много пътувахме насам-натам и гледахме града отвисоко - от три страни. Беше красиво и запомнящо се. Поради някаква причина този път градът ми се стори по-мръсен, но и това не можа да ме разочарова. С фирмата - никакви проблеми, или поне не такива, които да ми направят впечатление. Да не казвам повече сега, да не се повтарям после.
     Благодаря на всички, с чиято помощ и съвети се чувствах в Истанбул като у дома си.  bouquet

Анжи, много подсрекателско от твоя страна! Wink

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 11:35 от beljata

# 328
Здравейте, и аз съм тук вече, но и аз само телом. Спала съм 3 часа само и едва гледам. Изкарахме страхотни дни, повече от доволни сме и от видяното и от Караджъ /може да ви очудя, но е така/. Нямаме никакви забележки. Очаквайте скоро пътепис и снимки, само да се съвзема малко  Tired

# 329
Привет момичета от още една завърнала се и завинаги влюбена в този прекрасен и космополитен град.  Hug Hug От фирмата останах с много добри впечатления въпреки всички негативи за които бях чела , явно всичко е въпрос на късмет ,на какъв водач и хотелско обслужване ще попаднеш...)))
Снимки по-късно Grinning

Общи условия

Активация на акаунт