Споделете 173

• 32 502
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
  Ходих днес на 4 места - и четирите разкошни, по мой вкус. Само последното беше как да кажа деликатно...олайнянено. Сори. Морето, скалите, простора, гледки отвисоко са моите места да се заредя на макс, да се почувствам щастлива и волна. Нино, много арт табуретката. Имам едно чудно скринче заплюто да стане хоби скринче, ама и аз чакам да си замине засрамен мързелът и да дойде ентусиазирана музата  Mr. Green
Аз усещам как не ми стига времето за навсякъде. Искам, ама изтървам мотива в някои теми, чувствам се някак отстрани на нещата и си отивам.

# 661
Ели  Heart Eyes арт, я. Любов и рози, рози и любов, туй трябва да е животя и тук таме л..а, та да оцениме розите, нали  Mr. Green Гони мързела и се запрятай!

# 662
  Става ли да ти снимам дъртото чудовище от дърво да дадеш идея, пък и път на музата? Simple Smile  Hug

# 663
  • UK
Много ти е хубава табуретката, Нино. Simple Smile Аз днес правя пръстени. Simple Smile

# 664
Това е много хубаво казано, че сърцето ти се състои от хиляди малки сърца  Hug

# 665
Ох, я по-добре в темата за преправянето, Ели  Blush иначе с удоволствие бих си казала мнението, ама за технологията по-добре там.

Ео, Мърморанке  Hug

# 666
Много сте ми любими.
И тръгнах да ви лайквам Simple Smile

Росе, ще цитирам: "Една зависимост най-успешно се лекува с друга зависимост"  Laughing
(четете Естер)
Но аз наминавам, де. Не е без хич, нали сте ми любими  Heart Eyes

# 667
  • Бу-у-урга-а-ас
Само надникнах за малко и що да видя ... Сакрииии! Къде се губиш хубавице? Как са милите ти дечиня?
Пък Ео имала пръстен и какво ли още ... бягам да чета.

# 668
Здрасти, Лого5ка   bouquet  Ще ти пиша утре моя Александър докъде се е надскочил. За протокола : Лого5ка е една от първите учителки на сина ми по английски в детската градина. Той вече е на 17г.

тити  Heart Eyes, не се връзвай, моля те...

По повод фейсбук - лично за себе си нямам обяснение защо не ме привлича, а изобщо не съм назадничава. Време не намирам на първо място. Опасявам се да не се вманиача също, както преди време живеех тук. Иначе имам фейсбук, за който не си помня паролата, а и копчалъка му не познавам. Единствено във фейса на сина ми висим заедно с него с часове и разглеждаме света в пряк и преносен смисъл. Hug Повечето ми близки приятели се чудят и се сърдят на протеста ми да нямам фейс, а само бук, както каза Естер и обявиха, че живея в архаичния минал век.

Може ли да помрънкам в 3,04 ч.? Хора, в ремонт съм и вече имам мускулна треска и на косата сигурно. Дала съм дъщеря ми за временно ползване и се надявам да се справя до началото на учебната година, като по ред причини не ползвам и отпуска  ooooh! Вижда му се края обаче. Утре трябва да намеря време да си проведа личен санитарен полуден /боя на коса, маникюр, педикюр, вежди и тва-онова/ , че на нищо не приличам особено в момента. smile3537

Анджи, обясни на мен архаичната и НЕанглоговорящата какво е "лайквам". Лайк - харесвам и съм до тук.

Последна редакция: нд, 09 сеп 2012, 03:19 от SAKRI

# 669
Да, именно, Сакри, във фейсбук можеш да харесваш постовете на хората  Grinning

# 670
Споделям "ебре курорте", до скоро другари и другарки!

# 671
То и за съм родом от предбалканско село, дето има и гора с уханни билки, гъби, плодове и кози пътеки, а до нея реката, Стара река, буна с вирове, беше де, и заспивах и събуждах с ромона й. Но както с всяко нещо, особено при децата, не трябва да се прекалява. Дядо, Бог да го прости, много ме водеше в гората, веднъж окапала от умора и глад си мислех, че когато спра да съм зависима от някой няма стъпя в страшната и гъста гора. И така реката си остана моето място. Ах,  реката....

И аз ги чета мебелистите от темата и само наум им се възхищавам.

# 672
от Балкана съм, живяла съм и край голяма река, и край море, и навсякъде е хубаво, само природа да има. пустинята и тя е природа, де Simple Smile Най-гадно ми е малко градче в равнината, създадено кой знае защо, кога и защо там.

# 673
Прибрах се най-после вкъщи, ремонтът- приключил. Обичам така-някой ремонтира, аз се прибирам наготово, само инспектирам и си казвам мнението. Даже е почистено, но имах забелажки, които не успях да си спестя. Ще се върна сега да чета кой какво е преживял тия дни Simple Smile

# 674
  • Be realistic - plan for a miracle.
Споделям, че още чакам обещания разказ на Еовин за питането и отговарянето  Laughing Сещаш се  Mr. Green Няма да се отървеш толкова лесно! Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт