Споделете 173

• 32 498
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Споделям 3 дни на пълна любовна идилия - сами с милото, без телефони, без нет - само прехвърляне от един басейн в друг   Crazy
И се връщам да ви чета, май пак само хубави новини заварвам - сватби, годежи  Heart Eyes

# 676
 Laughing
Ех, да не очаквате сега някакви супер романтични истории.
Най-забавното е, че е имало признаци, но аз блейката...
Отидохме до Банско, той много настояваше на хубава вечеря, да си отпразнуваме "годишнината", пък и искал да си сложи сакото.
И аз какво да го правя, понагласих се уж, да не изглежда той добре, аз - повлекана. Laughing
Препоръчаха ни много симпатично ресторантче от хотела.
Седнахме навън, една хубава гледка, едни планини, едни върхове (и паркинг, ама карай  Mr. Green).
И започна да ми говори как много ме обича и няма да си тръгне, как иска завинаги да е с мен.
Бръкна във вътрешния джоб на прословутото сако и извади кутийката. Аз  Shocked
Защото аз съм свикнала да говори така, понеже само му говоря колко ме е страх да не си тръгне и той все обяснява как няма да си тръгне. Та като извади кутийката и зададе въпроса, аз  Shocked Shocked и казах да, та чак от нетърпение сама си сложих пръстена, на обратно  Joy После го оправихме. И много ме целуна и гушна. А как трепереше милият. Голямо вълнение  Blush
Много беше хубаво  Blush Много го обичам, много.

# 677
Ай, Ео, все едно някакъв филм разказваш, мислех, че такива работи не се случват, само по филмите Heart Eyes Grinning Сватбени и годежни снимки ако има не отказваме Wink Да се заредя с положителни емоции, че ме чакат неприятни срещи от другата седмица. Разказвайте, разказвайте, чете ми се! Sunglasses Wink

# 678
ох, Ео, как хубаво го разказа, и аз се развълнувах  Hug

# 679
  • Казанлък of all places
Радваш ме така, Ео.Simple Smile
Ама какво правиш в темите за имената, а,а? Mr. Green Тука, туууука, ние трябва групово Неродена мома да именуваме!  Simple Smile

# 680
О, аз съм в темите за имената от както го има онзи подфорум.  Crazy

# 681
ох, то момите все на други им се падат Simple Smile

# 682
  • Пазете Гор
Почти се разподсмърчах на историята на Ео, а пък се имам за толкова корав. Изобщо като чета тука напоследък ще взема и на себе си да подаря нещо малко, романтично и безполезно. Някоя кутийка за неща или керамичен бобър, примерно.

Един приятел  вече съвсем се пусна от хорото. Започна безобидно, с книги по правилно хранене и всякаква самопомощ. После взе да да яде само моркови по пет дена, да събира енергията си, като пие много топла вода, не говори с дни и не уважава булката си със седмици. По едно време спря алкохола, ама пак го почна. Сега ме проповядва да прочистя съзнанието си и да се освободя от страха.

Гледам, че тръгнаха прелетните врани, а е рано, мисля си. Оная утрин двайсет минути зяпах едно  кресливо ято, запълнило в разпилян строй небето от хоризонт до хоризонт. Тия врани се наричат посевни, ама какви ти посеви в тая суша. Гледах преди седмица как сеят, нивите сухи като черен пипер, зад тракторите облаци прах.

# 683
Ео  Hug Бъдете много щастливи и завинаги заедно. Чудесна история!

Аз претърпях земетресение в отношенията си с един човек, надявам се това да е ново начало.
Очаква ме седмица изпълнена с бюрокрация и ремонти. Странно как последната дейност изгуби романтичното си очарование   Tired

Успешна седмица, Споделете!  bouquet

# 684
ох, то момите все на други им се падат Simple Smile
И аз така подозирам  Joy

# 685
И платинената си сватба да отпразнувате с толкова обич, Ео ! 1dating
Аз, невинната ,  Hug Няма незаменими хора ( освен родителите и децата разбира се ) .
Хората навън ми изглеждат все по-лъчезарни, сякаш съм живяла в затвор досега.
Успех и късмет и от мен,  на споделящи и несподелящи, на пишещи и четящи, на обвързани и необвързани.

# 686
Много романтично, Ео Hug.
 Завърнах, се, завърнах, но за разлика от unadaptable, у дома не довършен ремонта,  а си е така както си оставих - разхвърляно и мизерно и прашно и ... Иска ми да изкрещя. Или поне да ми бяха останали авоари да остана някъде там, край реката, а тук да става каквото ще.  Grinning

Успешна нова седмица и от мен и много хубави мигове на рожденничката ни Катя!  bouquet

# 687
Отпуската свърши, а се чувствам така, сякаш въобще не съм била в отпуска!

# 688
Трудно е да се настроиш отново на вълна работа, ама се налага. Добре, че поне има работа! А лятото наистина си отиде!

# 689
  • Казанлък of all places
Не мога да си събера главата.
Между мен и клавиатурата лежи един бележник формат А4, записани задачи, само допълвам и нищо не отмятам. Ужас някакъв. А не е като да няма какво да свърша.
Дали да не си сваря кафе?

Общи условия

Активация на акаунт