Споделете 173

• 32 510
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Споделям, че се натрясках на сватбата на сина ми с Джин Бийн. Но се държах добре. Според мен.
Споделям също  , че поръчах на мама едно голямо Черно Джони. Ебах го, тома езин Делиормавски нощен бакшиш може да си га позволи.
Голямоно вълче и Лосня капка ще отпътуват за Барселова на меден месец.
Така повелява традицията в Телерик

Да се чете Росна капка и Барселона

# 631
 Много щастливи да са Капката и Вълчето:) и сватовете и те:)

# 632
  • Казанлък of all places
Тъкмо те разконспириах , Вълчо. Simple Smile
Много щастие на младежите, да сте живи и здрави и вие!

# 633
Честити щастливи събития, Еовин! Виждам, че имаш и лентичка в подписа. Желая ти всичко най-добро!   bouquet

Вълк, и на теб честита радост! Бъди добър свекър и достоен водач на глутницата. Laughing

Някъде из темите мернах Дуци и в подписа й видях три лентички, не знаех, че е родила трето детенце.  Hug Виждали сме се, когато возеше второто в количка.

Ей, хора...как хвърчи времето...В този форум се логнах през 2005г. Не помня след колко месеца открих тема, за да се похваля от детската градина на децата ми, в която тогава ходеше дъщеря ми. Темата още е жива и в нея продължават да се хвалят, а дъщеря ми ще бъде в пети клас. Невероятна е и е с половин педя по-ниска от мен, а талията й е почти на нивото на моята - очертава се дългокрака, а не трътла като майка си. Синът ми вече е 174 см.висок и е на светлинни години от себе си и от времето, в което ревях из темите, че не желае да учи в 5-6 клас.

Последна асоциация и изблик тази сутрин  Blush Всеки момент очаквам някоя приятелка наборка или полунаборка / аз съм фортиейджърка / да ме уведоми, че се е сдобила с внуче, защото имам такива, чиито деца вече са студенти или живеят с гаджетата си. Няма лошо, напротив прекрасно е...Обаче ще се видя с нея, ще се напием и оттам нататък ще спра да контактувам с нея и както казваше една циганка - ще се самообеся и ще изчезна безкрайно  Joy  в знак на протест срещу полета на времето.

# 634
  • Майничка
Сакри, така сме ние, "на попрището жизнено в средата". Laughing
В парка се срещаме съученички, ситните дечиня на едните си играят със ситните внучета на другите, обаче, майки или баби, все сме си същите луди-млади.

Вълк, честито! С риск да бъда банална, ще ти пожелая тази година булка, догодина - люлка. Сигурна съм, че ще сте прекрасни баба и дядо с Вълчицата, цялото ви ноу-хау трябва да се използва. Wink

# 635
  • Казанлък of all places
Не бе, Сакри, третата е за кучето !:)

# 636
Добре, че тази сутрин една кукувица ми закука на прозореца и ме прати насам.

Ео,  наистина няма да ти трябва коте Heart Eyes Бъдете щастливи и все повече Simple Smile

SAKRI, един човек може да ме накара да мина от тук и това си ти  Heart Eyes

Вълк, честито и да слушаш новото семейство!

Здрасти, Споделете!  Heart Eyes

Много любовно ви се обясних, но вие си знаете  Grinning

# 637
Не бе, Сакри, третата е за кучето !:)

hahaha

Верно ли бре! Ама моля ви се слагайте в лентичките си само човешките роднини.  Joy  Наистина много се обича куче, зная го от опит, но ще вземе някой да отбележи, че се е споминала рибката му Стефка или хамстера Койчо и ще се разстроя. Имам 4-5 годишно съседче момиченце, което ме стресна преди време, че Криси е умряла и докато разбера, че така се казва кучето на баба й откачих, честно...

Споделям, че втори ден съм на бг радио целодневно и пускат супер музика почти без реклами и без никакви бръщолевици.

gargamela , не щъ да съм баба все още, направо не се виждам в тази роля. Наскоро в изблик на нежност и обич и на бъзик дъщеря ми ми каза, че съм любимият й стар човек.  ooooh!

Анджи, ай лав ю форевър.  bouquet Ти си част от младостта ми. Heart Eyes

Ще ти звънна да се набърборим.

# 638
 " Черно джони " ми звучи като джанка, потопена в сладък ром.
Пожелавам им сладък живот и още много, много пътешествия на всички влюбени !

# 639
  • Be realistic - plan for a miracle.
Пиша ви от морето. Хубаво е... Където и да си в комплекса, се чува как шуми, бърбори, вълните спорят една с друга, а после се прегръщат за сдобряване...
Обожавам морето през септември, има една много приятна тъга, която навява, хладни мигове вечер, потръпване и контрастиращите ласки на слънцето отново, на следващия ден. Този път съм за по-дълго тук. Ще се опитам да се накарам да ми писне морето, да ми омръзне, така че да не ми липсва през дългата зима и до следващата година.
Това място лекува. Душата.

Eoвин, пак честито, макар че ти казах и по телефона - много късмет, радост, щастие, je t'aime mon amie   bouquet

# 640
Споделям хубав и изнервен ден едновременно.

Здравей, Анджелина.

# 641
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Здрасти, банда! Хубав ден ми се получи, не се оплаквам. Насам-натам, планини и красоти, приятни срещи, джакузи-макузи, ракийката на финал размекна душата. (спелингът упорито иска да замени "ракийка" с "тракийка" и подобни   Laughing) Малко се притесних, когато майка ми поиска да пробва и сауната, и парната баня, но тя е печена, даже повече от мен.

Сакри, не съм имала честта да те познавам от миналото, но искрено ти завидях на прекрасните приятели, които имаш тук, съдейки по радостта от завръщането ти. Дай Боже повече такива хора във форума.  Hug
Вълчо, честито и тук! Младите да са късметлии, а вие да сте живи и здрави да ги подкрепяте и помагате.

За по едно приятелско палче мога ли да помоля? За късмет и успех.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 642
Did Simple Smile имаш го.

# 643
  И от мен!
Вълк, честито! Нека Капка и Вълчето живеят щастливо и остареят заедно.
Имах чуден ден, пък утре какъв ме чака... Heart Eyes Мидено-рибен фест в Каварна!

# 644
  • Be realistic - plan for a miracle.

angelina.bgk, исках да те питам, важи ли още това предложение? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт