Паническо разстройство-част 10

• 80 294
  • 694
  •   1
Отговори
# 615
  • София-в сърцата на моите деца
Мили момичета, вчера ходих на холотропно дишане. Смятам да продължа. Мисля, че това е единственото спасение от ПР. Много е драстично, много е страшно, нямам думи да го опиша, нито пък да разкажа това, което изживях. Но след сесията, буквално чувстваш, че си свалил планина от себе си.
А -а-а,оказахме се прави,че делото на давещият е в неговите ръце PeaceИ колкото по-рано,толкова по-добре!! Както е написано:"Помогни си сам,за да ти помогне и Господ"!! PeaceТова е добре, въпреки чувствителността и мрънкането  ти,че все пак си започнала с малки крачки да ходиш напред без патерици!! Hug

# 616
Пък и още една мотивация!  Rolling Eyes Тази година преди месец и нещо реших да се опитам сама да си произведа вино, ама от много качествено грозде и много качествени билкииииииииииии. И сега просто със хиляди страхове, понеже не бива реших да си налея 100 грама, ама ей така само за проба. Божеееееееееееееееееее каква майсторица съм се оказала. Направо чак ми се прирева, че пия АД. Требе бързо да ги спирам, че разкошното ми розе ще стане на оцет , или ще се изпари  Joy Слава Богу, че половинката ми го раздава мноооооооооу духовно и будистки, та не близва алкохол  и месце:mrgreen: Иначе и изпарения нямаше да близна.

# 617
Есента дойде и аз пак съм тук с настъпването и идват пак гадните симптоми на ПР.Постоянно напрежение,съсредоточено в носа и имам чувството че всеки момент ще ми шурне кръв,един страх и аз не знам от какво.Всичко ми е до болка познато ама ето че пак ме смущава Sad
И при мен е така.  #Cussing out
Преди 4 дни спрях Серопрам-а, точно 6 месеца след като го започнах, но днес си взех нова опаковка, защото явно сега е най неподходящия момент да го спра, с тази промяна на времето  Tired.
Взех си и витамини на Допелхерц, дано се посъвзема малко, че последните 3 дни се чувствам като парцал направо  ooooh!

# 618
alinnna При кой ходи на холотропно дишане? Rolling Eyes Защото и аз ги пия шлемника и солите Grinning

# 619
Естествено, че при Мариян. Това е единствения психотерапевт на , който бих се доверила,особено за такава сериозна терапия.  Simple Smile

# 620
Хи хи хи и аз съм там.Ама малко ме депресира къщата в която се намира може би защото си представях по друг начин да изглежда. Laughing.Другата седмица пак съм там Laughing

# 621
Къщата умишлено е такава , за да не чуват хората,емоциите,които се освобождават. А моите бяха ужасни. Просто устисках да дишам почти до  релаксацията.......

# 622
Офффффффффффффф, аман от психиатриииииииииии. Отивам тази сутрин при псито, нали ми се полага вторичен, и почвам да мрънкам само както аз си знам  и обяснявам ситуацията и с безсъние и т.н. и тя взе, че ме награди с Ривотрил. До тук добре. Обаче аз надавам вой, че съм станала за смях с тези 2 антидепресанта, защото все пак и с други лекари се консултирах, тя ми вика ами добре тогава ще спрем валдоксана пък ще увеличим тефаксина, пий докато имаш валдоксан....................еми думи нямам. Между другото през деня като пия тифаксин се мобилизирам, като, че ли няма странични ефекти, обаче ми е много непознат като антидепресант. Някой пил ли го е, поне да чуя мнение. Защото аз до сега, докато пиех и двете не можах реално да разбера, елементарния ефект, който ми намали ПА от кое лекарство се случи  newsm78

# 623
моми4ета някои да е вдигал кръвно от серопрам???

# 624
  • софия
Аз не съм.Според мен не би трябвало.

# 625
И аз не съм. Може да е от ПА, или пък от рязката промяна на климата тези дни.  Peace

# 626
  • София
От серопрам.. кръвно...не би трябвало. Може да е за момента, то не е постоянно, а и колко са ти стойностите, ако искаш ни кажи.

# 627
ами става въпрос за маика ми днес беше на психиатър и пи за първи път серопрам и по късно ми се оплака че и е станало лошо мерила си е кръвното и е било 160

# 628
  • София
160/....на колко? Може и да е от нервно напрежение...ходила е на лекар. Утре сутрин пак го измерете, а после чак вечерта. Така в продължение на няколко дни, ще добиеш правилна представа .Нормалното кръвно е 120/70-80. На колко е години, това също е от значение и стойностите се променят с възрастта. /също и килограмите ако са в +/.

# 629
Аз пък се наспах, че и махнах валдоксана. Аман от АД. Сега си пия солите и шлемниците  Hug

Общи условия

Активация на акаунт