Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е Велаксин и какви са неговите странични ефекти?
Какви са преживяванията на други хора с антидепресанти и какви са техните съвети за справяне със страничните ефекти?
Какви са най-честите странични ефекти от приема на антидепресанти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е Велаксин и какви са неговите странични ефекти?
-
Какви са преживяванията на други хора с антидепресанти и какви са техните съвети за справяне със страничните ефекти?
Много хора съобщават, че първоначално приемането на антидепресанти може да причини различни странични ефекти като напрежение, липса на апетит и умора. Препоръчително е да се консултирате с лекар и да следвате стриктно указанията за прием на лекарството. Някои хора споделят, че постепенно увеличаване на дозата им помогна по-лесно да се адаптират към лекарството.
-
Какви са най-честите странични ефекти от приема на антидепресанти?
-
Какви са най-ефективните методи за справяне с паническо разстройство и какви са препоръките за лечение?
-
Какви са най-ефективните начини за справяне със стреса и тревожността?
Не става така. Да се погледнеш в огледалото и изкуствено да си казваш колко си щастлив и колко е прекрасен денят и целият живот. Това с позитивното мислене насила не мисля, че има някакъв ефект, да не говорим пък когато изживяваш някаква криза. Това е все едно да пломбираш един болен зъб, всичко отвън да му е наред, изрядно, а отвътре да кърви и да гноясва. И в един момент това отвътре да започне да разяжда външната така добре оформена обвивка. Това се получава. Когато душата ти страда, това не минава. Трябва да намериш проблема, причината за проблема си, да работиш върху него, да го отстраниш (разбира се това изисква време) и след това да промениш цялостната си нагласа към положителна насока. Трябва дълбока вътрешна пренастсройка на подсъзнателно ниво. Как ще стане така - душата ти да кърви, да имаш все едно забит нож в нея и в същото време да се правиш, че не го усещаш, не го забелязваш, да потискаш болката, която ти причинява и да заставаш всеки ден пред огледалото и да се залъгваш в очите (да, сам себе си), че всичко ти е наред. Ами, няма как, ще трябва да извадиш първо ножа. То пак ще си излезе рано или късно това притъпеното. Според мен (говоря от личен опит), първо трябва да изживееш драмата си, да я разбереш, да осъзнаеш защо ти се случва, за да може после да я пуснеш да си отиде, след съответно взетите мерки. Няма нищо случайно и трябва да обръщаме внимание на сигналите на душата си, оттам и на тялото си и да видим какво искат да ни кажат те.
Вече бяс ме хваща на самата мен.

Те са се отказали още ,преди да почнат!!