Мама пере дрешки и простира, че СЕПТЕМВРИйчето все повече напира!

• 23 858
  • 723
  •   1
Отговори
# 690
Честито Мери-Гери!   ura С най-добри пожелания за вашето слънчице!  newsm67
Нека бебенцето ви расте здраво и щастливо и да има много успехи в живота!  lovekiss

# 691
Честито бебче Калина на мама Мери!
Да расте много здрава и да радва мама и тате!

# 692
  • Бургас
Взх, туй снахата!
Meri-Geri, да ти е жива и здрава малката принцеса Калина! Много любов и радост да я съпътстват цял живот!На мама - бързо възстановяване

# 693
ОО поспинках,преди това излязох да пийна една биричка в кварталното кафе.То атракция станах-сигурно 5 непознати ме питаха кога е термина и дали празнувам предварително.
Мери Гери честита Калина:)))) Да ти е много здравичка!

# 694
Мери-Гери честита рожба! Да е здрава и да ви радва много! Когато ти остане време разкажи повече подробности за раждането, как се справяте вкъщи  Simple Smile такива неща

Аз днес измих с бебешко веро всички шишета, биби, помпи и тем подобни. Дрешките са изпрани, изгладени и подредени. Преподредих багажа за родилното. Остава следващата седмица да обиколим с баткото магазините, за да му купя нови дрешки за училище и най-вече тоалет за 15 септември и с него ще бъде и на изписването.
Голям проблем ми остава основното почистване на апартамента. Тези дни ще избърша прозорците, ама иначе почистено и подредено сутринта, вече не личи до вечерта. Задача на мъжо ще остане да пусне прахосмукачка и да забърше прахта и да подреди преди да се върнем.

Чак не мога да повярвам колко малко остана.  Simple Smile

# 695
Mobsi страхотен разказ за раждането  Hug за съжаление аз нямам опит с бебета, дано скоро някоя опитна мама се включи и ти помогне с въпроса  Grinning много се радвам, че сте добре и се кърмите успешно  smile3521

# 696
  • Варна

И за последно ми се иска ако може да ми помогнете с малко съвет относно даването на подсладена вода, тъй като днес изписахме Алекс  с физиологичната жълтеница и по препоръка на педиатърката, трябва поне една седмица да му давам за да я преодолее.Още несъм го направила и много се колебая  Thinking
  baby_neutral
Много се радвам за вас, че сте си в къщи и че всичко е минало!
За водата не се притеснявай, довери се на избрания педиатър и действай. Ако се притесняваш заради кърменето може да даваш подсладената вода с лъжичка. Малко е мъка, но става. Аз съм давала вода с лъжичка.
Много целувки на бебо!

# 697
Каси ... честито ви легълце, много е хубаво  Hug

Лъки ... за копчетата аз мисля, че писах преди време ... Задължително ги проверявайте преди да купите каквото и да било от където и да било! И на Вис Виталиса дават много дефекти  ooooh! Ако пазиш бележката, бягай да им правиш рекламация  Flutter

Стягащи клинове няма да ползвам ... поне не първия месец, два, че не били препоръчителни толкова рано  Peace

Сега разгледах новата брошура на Кауфланд  Mr. Green
Ще имам намалени накакви бебешки хавлийки -7,99 лв. 80/80 и на Бочко разни препарати. Мисля, че и на Сано Максима омекотиля май ще е намален  Heart Eyes

Е хайде вече официално честито на мама Мери Гери Hug

Мобси ... радвам се, че вече сте си вкъщи  HugИ ние предположихме, че таткото пише  Mr. Green

Само да напомня на всички родили момичета!

Можете да задавате въпросите си свързани с кърмено към ЛЛЛ тук в темата.
Само го маркирайте в червен цвят, за да им е по-лесно да се ориентират и да ви отговорят възможно най-бързо!

# 698
Мобси, мерси за изчерпателния разказ. Радвам се, че сте вкъщи и сте добре. Няма какво да те притеснява подсладената вода. Спокойно можеш да я даваш, така, както е препоръчала педиатърката ви. Аз също давах първия път, но не помня в какво съотношение вода-захар. Също така имам спомен, че давахме и глюкоза вместо подсладена вода.

# 699
mobsi 83 аз като ни изписаха с баткото и със жълтеница ,и дойде педиатърката в нас и вика преварена водичка с 1 равна чаена лъжичка захар или 2% глюкоза ..това по спомен от преди 4 години и 8 месеца .Дано съм ти била полезна.Но задължително трябва да я борите с течности

# 700
Здравейте момичета  Hug
Тъй като така и не бях си избрала вестителка да си съобщя сама новината. На 11.08.12г. в 01 и 40 се роди бебе Калина, висока е 47 см и тежи 2430 г. Вече сме си у дома и се гледкаме, а аз тепърва ще има да чета за да вляза в крачка какво се случва с вас  Hug
Целувки на всички и ще се включвам пак  Hug

meri-geri Simple Smile Честита рожба. Нека бебе Калина пълни с любов и радост сърцата Ви.

mobsi83 много хубаво, че се кърмите. Само така и занапред  breastfeeding

Ако е дълго заглавието, може да остане и втората част за вестта Wink

Последна редакция: сб, 18 авг 2012, 18:10 от Ариел

# 701
  • Бургас
Мобси, добре дошла Hug
Фейт, как можа да го плеснеш това тъпо стихче в анкетата!!!Аз само се лиготех.  Crazy Mr. Green
Иначе мога да бъда много романтична, като например:
Скрит текст:
Пристъпва тихо, ранна Есен, сред златен листопад и септемврийски дъжд, с дъх на майчина милувка и приспивна песен
еееее, туй дупе горе,в анкетата може да го смениш с Пупа..поне няма да ни баннат Mr. Green

За стягащите колани и клинове - да, аз започнах да ползвам месец, след ражданео, май пропуснах туй да отбележа newsm78

# 702
Eй, Мама-Гери, честито! Да ви е жива и здрава Калина и много, много да ви радва!

Мобси
, добре завърнали се у дома. Браво на вас двамата. Сега всичко ще се подреди  Wink Хубаво е, че се кърмите. Аз подсладена вода не съм давала и не бих давала и сега. С Лъчезар всеки ден ми носеха в родилно и аз така им я връщах.  Дори сега на отворените врати в АГ (Вн) казаха, че Не дават подсладена вода. Педиатрите си държат на нея, особено ако са от старата школа. Така, че ти си прецени.

Фейтче, права си за копчетата. Аз по принцип уж все оглеждам, но сега какво ми става не знам... А до джъмбо да връщам нещо не бих отишла, веднъж пробвах с една счупена играчка(на една кола й бяха начупени зъбчатите колелета и изпадаха малко по малко) и не ме огря, можело аз да съм си я счупила ... Не са като в Лидъл и Кауфланд да връщат без проблеми...

# 703
Melly.G наистина имаш талант за стихчета  Heart Eyes

на мен ми харесва заглавието с дупето, мисля, че си е ок и няма кой да ни банне  Grinning

# 704
Мобси,  Hug Hug добре дошла! Как си? Как са емоциите и таткото? Радвам се за вас, че сте добре!
Мери-гери, Честита ви принцеса! Да ви е жива и здрава красавицата, да расте щастлива и доволна от живота!
Е, крайно време беше една мома да се появи. Добре свършена работа от таткото.  smile3501 smile3525
Четох, четох и се изкефих максимално  Joy Какъв ти кекс, какъв ти секс! Аз се търкам в моя, той да не сме направили нещо. Ами то сме го направили вече, от това накъде повече  rotfImbo Така ме пере хормона, че горкото ми мило. Любоф ли бе да го опишеш  smile3521 Особено като го гледам сега нашия запотен, по потник с фасаген по тялото, с четка в ръка и разрошен...Аууу, шъ скъсам синджира  newsm53 smile3521
Миленка, честито ти падане на тапата. Сега ще те чакаме. Леко да ти мине и по-малко болезнено.
Melly.G Добружданката е всеизвестна, само дето у Софето не я знаят. А дънкито и Въйййй си е класика, като доматито.  Sunglasses
Лъки, да вече се отрича сладката вода, която се дава на бебетата, макар че много майки я дават.
Много писах май. Връщам се по страниците да чета  Peace

Общи условия

Активация на акаунт