Мама пере дрешки и простира, че СЕПТЕМВРИйчето все повече напира!

• 23 916
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
А ми Мели е даже по-зле от тия кофти акушерките.Тя ще е свекърва на квадрат трябва да е готова от сега hahaha hahaha.Тва миленин хумор,разбрахме се.
Стаси имах,ма малко,цяла ръка не влизаше...апф..извинявам се на всички здравомислещи тука,аз вече не мога.
Още не ,после да е изненадващо Laughing Laughing.Ма как валяк ми е газил таза не знам до колко ше е добре...Ще ти разкажа адаш на тебе с подробности хахахах

# 526
Извиняям се ама нета ме изхвърля и пиша едно и също...айде млъквам :]

# 527
  • Варна
Като се роди голямата и бях изпаднала в ужас. Раждах в Окръжна. Носеха я тогава само за кърмене и я прибираха в съседната стая. Там реват та се дерат. В деня на изписването ми я тупнаха в леглото докато се оправям. Звънят ми по телефона  кога ще излизам , а аз ги питам - А сега какво ще го правя това бебе?????Направо бях като луда докато свикна с мисълта  Crazy

Сентекс и аз съм в сряда на преглед  Simple Smile

Пия си аз усилено магнезия, че да не стане някоя изненада по-рано.

# 528
Боли мама му стара и ше откача вечеее smile3514
Аааааа, кога го прави, не болеше, нали.  Joy Joy Joy Joy

Забавлявайте се сега, че после няма за когааааааа

# 529
Айдеее набрахме скорост  Mr. Green
Честито бебче на Мобси, да е живо и здраво!
Искам и аз пък  Crossing Arms Heart Eyes
Ооох вчера на село и въобще от известно време не съм се спряла, ама на ... нищо, не ще и не ще да тръгва, нямам и никакви индикации за наближаващо раждане, нито контракции нито нищо  Rolling Eyes

# 530
ама сте влезли в ритъм  smile3532

аз досега спах, сънувах, че правя секс с мъжо и се уплаших и събудих  hahaha е няма такова нещо - бременен мозък  Joy

# 531
То самобръсначка лесноо,мен ми казаха ,че искат от ония острите пластинки...

Има, де. В аптеки, доргерии, в магазините по щандовете за тоалетна  хартия,
превръзки и т.н . Питай , ще ти се даде.  Simple Smile

Искат такова ножче, защото наистина не искате да знаете как те мислят да ви
оправят тоалета.  ooooh! Една самобръсначка със сменяемо ножче, закрепена на импровизиран
удължител и санитарката те "бръсне", по-точно .....дере.   Sick
За да си спестите  това преживяване, преди раждане - пълно обезкосмяване + корем.  Peace

# 532

аз досега спах, сънувах, че правя секс с мъжо и се уплаших и събудих  hahaha

Анхелче ... от какво се уплаши душицо  Joy Joy Joy

# 533
  • Бургас
ама сте влезли в ритъм  smile3532

аз досега спах, сънувах, че правя секс с мъжо и се уплаших и събудих  hahaha е няма такова нещо - бременен мозък  Joy
Joy Joy Joy Joy To бива, бива размер, ама чак толкова smile3521

А ми Мели е даже по-зле от тия кофти акушерките.Тя ще е свекърва на квадрат трябва да е готова от сега hahaha hahaha.Тва миленин хумор,разбрахме се.
Стаси имах,ма малко,цяла ръка не влизаше...апф..извинявам се на всички здравомислещи тука,аз вече не мога.
Още не ,после да е изненадващо Laughing Laughing.Ма как валяк ми е газил таза не знам до колко ше е добре...Ще ти разкажа адаш на тебе с подробности хахахах
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Въх, млъквам вече. Три страници само лигня  Joy Joy Joy

# 534
Тъй тъй,купон става,само така момичета,кви са тия болки,айде бе ... Grinning
Припомних си аз какво крещях като имах страшни болки в предродилна"Неискам повечееее" а едно младо докторче ми вика"Сега неискаш,а преди 9 месеца искаше,то това не е като онова" Joy

# 535
Eй, забавлявате се гледам...

Завъртях една бебешка пералня и май започвам от единия край с подготовката, че като ви слушам как ви пристегна една по една...
Канела, Авара, късмет и стискам палци всичко да мине по най- добрия начин.

Последна редакция: пт, 17 авг 2012, 18:11 от Lucky*

# 536
Melly.G на мен в Шейново на ОВ ми отекоха лигите по доктора, който ни разведе   love001 smile3520
Milena_87 в аптеките си мисля, че трябва да имат ножчета на бройка - аз извадих късмет, че у нас имаше неразопаковано на gilette  Laughing
Тя старшата го казва и с думите - знаете ли с какви неща трябва да се справяме  Shocked Shocked - ако е самобръсначка с първото минаване ще се оплете в косми  #Crazy #Crazy #Crazy
Ама си каза жената, че не е никакъв проблем ако успеем, да си направим тоалета преди да тръгнем за болница - аз няма да се пипам - да ме преценят на място - ако не са ми пораснали дотогава, се надявам да не се и бръсна, че не искам.
Avara стискам палци мила  Hug

Канела аз в Понеделник бях на кола маска - тотал  Blush и нищо ми няма. Вчера док каза, че няма да родя тая седмица - тъй че не е от това - кат си му е време, си му е време.

# 537
Хехех,аз щъркела го избрах,ама той нещо ми се гласи да ражда  Mr. Green Mr. Green туку виж ме изпреварил  Mr. Green
Аз ако има интернет в болницата ще кажа на мъжо да донесе лап-топа да разцъквам ,а хем да ви наблюдавам  Wink
Вярно е -един ден на пред на зад-все тая.Абе уж ме приемат във неделя,а да видим дали в неделя или в понеделник ще я извадят мишката  Heart Eyes

В неделя имаме годишнина ,а на 20-ти моята мама има рожден ден  Simple Smile и те уверявам ,че малката мишка ще е мишка - лъв смела и борбена като майка и разбира се

# 538
  • Варна
Барбера, в колко часа? Аз съм в 9.40 сутринта при Рени. С теб да не раждаме заедно или после да сме в една стая  Mr. Green

# 539
Aдаш... luvbed помагаа Mr. Green.Нема болки,нема нищо.Чакаме да се оттапим Mr. Green Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт