Разделно хранене 52

• 44 910
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро и от мен .
Макар, че Госпожата няма да ни посети ,аз пак ще я поздравя, защото ми е много скъпа.
Госпожо, да си ми жива и здрава и много, много щастлива!
Хепи, какво съвпадение - и на мен много ми се спи.
От известно време не се наспивам, едно ми е напрегнато такова, а снощи сънувах много гаден сън.
Събудих се направо като пребита.
Видях пак едни снимки - изглеждаш страхотно, а роклето много ми се понрави.
Кой беше майсторът на тези вкуснотийки?
keti_4c , в повечето теми хората са дружелюбни и мили, но внимавай ,защото има и такива които хапят. Peace
Относно закуската - най- добре и най -сигурно е да е плодова.
Murka, благодаря, нали нашите гарджета са най -хубави  Laughing.
Днес няма да шетам, защото правим 40 дена на свекър ми,мир на праха му Flowers Rose.
На вас желая хубав и прохладен ден.

# 61
  • София
Алексче, всичко беше сготвено от една приятелка и сестра й(изненадаха ни доста с организацията) Simple Smile. Вижда се и част от терасата и мебелите, аз по-ясни снимки май не съм направила Joy.
И аз съм нервна и сънувам глупости, сигурно защото се сменят сезоните Crazy.
Трябва и подаръци да мисля, приятелят ми става на 30, а баба на 80. Идеи?

# 62
Хепинце, това с подаръците ми е много трудно и на мен, не искам да го правя, за да се отчета, а да бъде специален за конкретния човек .
За баба ти се сещам - може би една красива рамка, с хубава семейна снимка и красива кашпа с живо цвете в нея ....
За приятеля ти - зависи от много неща. Може сребърно бижу с някакво послание и хубав парфюм, ако познаваш предпочитанията му, разбира се. За него ти си най-хубавия подарък - опаковай се подходящо Wink Laughing Mr. Green Heart Eyes..........................
При мен не е от смяна на сезоните, много неща ми се струпаха наведнъж, предстоят изключително важни моменти, от които зависи много, напрегнато ежедневие - такива ми ти работи. Едно минава ,друго идва, да му се.............. няма да продължавам. Иска ми се поне да се редуват лошите и хубавите моменти, че да си отдъхваме от време на време....
И аз стягам подаръци. Гостенчето ми си заминава след два дена и ще пращам армагани .Аля си тръгва на 5 септември и също стягаме подаръци на приятели .

# 63
Наистина е така.В доста форуми и други сайтове,където съм търсила информация,съвет или помощ за даден въпрос винаги са ме нахоквали с думи от сорта "виж в гугъл".Тук се чувствам страхотно! Сутрин като стана веднага проверявам какво ново се случва. Simple Smile  Laughing

# 64
  • София

Добро утро!
Къде се загубихте всички Hug.
Алексче - добра идея Laughing, само се чудя розова панделка ли да си вържа или синя Mr. Green Joy. Стискам палци всичко да ти се нареди Hug, най - вече важните неща Peace.
Какви подаръци ще пращате, сувенири ли Flutter?
keti_4c - не помня, тебе разпитах ли те Joy(щото съм клюкарката на темата)? С какво се занимаваш, какво обичаш, ей такива подробности Mr. Green. Как върви разделното?
blaithy  - дойде в БГ и се загуби! Ма, моля ти се, девойко, и тука си имаме интернет, влез, драсни някой ред Crossing Arms Crazy Mr. Green Heart Eyes.
Мурка - напиши ни кратко резюме на тема -  как изкарах лятната ваканция Mr. Green Heart Eyes.
Нервакова, като се завърне от море и при мама, и тя ще пише hahaha.
А уж щях да съм кратка, ама на Crazy.
Хубав ден  bouquet.

# 65
  • България
ох за трети път почвам да пиша
 Praynigдано сега не се загуби отново
ставам и първо поглеждам тук как сте и какви ги вършите
алексче опитай да се справиш със стреса,филми,разходки,любими хора....при мен не се получи и от една седмица пия хапчета колкото и да не ми се искаше и още от втория ден се чувствам по-спокойна,съня ми се нормализира,не реагирам на неща които преди са ме вбесявали..добре ми е
хепи много хубави снимки,хубавица си
за подаръците не мога да ти помогна,мъжете винаги ми са много трудни
за баба ти може би цвята,ако обича и отглежда
нервакова хайде идвай и разказвай Hug
мурка как са девойките,очакват ли училището
снощи бях на рожден ден на шефа и си изкарах много добре,колегите работят аз на маса...коментари,коментари...едно голямо май....
все по-вече се замислям за училището  на Мики,ще отскочим следващата седмица до центъра за деца за да избере извън класни занимания-може би народни танци,английски,иска да свири на тамбора
разделна съм до колкото мога,кантара е в не милост да не ми разваля деня-хха

надявам се да не се загуби писаното пак...
хубав ден момичета Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 29 авг 2012, 11:41 от rositoooo

# 66
Здравейте момичета!   bouquet
happysmile още не си ме разпитвала тъй като и аз от скоро се включих,както в темата така и в самия сайт.  Simple Smile От този септември ще започвам работа в детската градина в квартала,а иначе съм маникюристка. Simple Smile Ти с какво се занимаваш? Simple Smile

# 67
Добро утро .
Току що си изпратих гостенката и вече ми липсва Sad.
Какво нещо е човешкото сърце, а .............
Хепи, панделката може да е комбинирана, после да не си кажеш- май трябваше да е синя, а не розова или обратно Laughing.
Подаръците не са точно сувенири - момичето, което ни беше на гости, обожава българската роза и затова и купиме комплект парфюм и луксозен сапун, крем- с натурално розово масло,за майка и също, такива неща... Освен това и пратих абсИлютно селски армаган, на който много се зарадва Laughing. Тя обожава моята лютеница  hahaha и като видя бурканчетата, скочи до тавана. От Бачковския манастир бях купила разни неща,бутилка класна българска ракия за баща и. А за другите подаръчета тепърва ще обикаляме с Аля.
Роси, какви лекарства пиеш, ако не е тайна?
Аз съм скарана с всякакви хапчета ,не ми се иска да се тъпча с отрова и все си мисля, че ще се справя ,но знае ли човек...
Невракова сега си пече д----о на златния пясък и изобщо не и е до нас  Laughing.
blaithy по всяка вероятност се занимава със същото Wink...
Ами това е засега при мен, ще чакам госпожичките да ми се обадят, че са пристигнали в София и започвам да шетам .
Хубав ден на всички, айде мятам по кафе.

# 68
  • София
Здравейте  bouquet.
Алекс - мерси за кафенцето  bouquet.
Такива подаръци за чужди гости най-харесвам - хем практични, хем чисто български. Другите събират прах(кукли, магнити и т.н.) Peace.
keti_4c   - аз тествам софтуер Simple Smile. В темичката ни има и счетоводители, студенти и какво ли още не Mr. Green.
Оставям ви сега, после пак  bouquet.

# 69
Здравейте, момичета!
Чета ви , но нещо не ми се пише.
Алекс, честит имен ден на щерката ти.Жива и здрава да е.
Честито на всички именици.
 Hug на всички.

# 70
Галенце, благодаря ти Hug.
Винаги съм се чудила кога всъщност е имения ден на Алексчетата?!
Нали и на 23 ноември пак има нещо такова Thinking......
Няма значение, ще ви черпя  Laughing

# 71
  • София
Ами, честит имен ден на Алексче тогава  bouquet. Името й да и носи само здраве и  късмет, много щастие и либоффф Crazy Mr. Green Heart Eyes.  Бе, това невероятно убаво девойче, пък и умно, има ли си гадже Rolling Eyes Hug.

# 72
  • TX
Алексче да е здрава те радва както досега   bouquet пък и ноември пак ще се наредим на хубавите пожелания

Роси на девойките от училище им липсват само игрите, децата и госпожите ние сме от тези, които ходят на училище заради междучасията  Mr. Green

Смайле лятото в резюме беше вълнуващо, диво и красиво в очакване на следващото  Laughing абеее лято...само дето бая служебни задачки си бях запланувала, които явносе отлагат за ...
Кети, добре си дошла   bouquet
Днес с наближаващото пълнолудие съм сливово-гроздова

# 73
Честит имен ден на Алексbouquet Hug
Момичета, как ме разконсперирахте само. Laughing Mr. Green Огромниии благодарности за поздравленията и пожеланията!! newsm51 smile3525  love001
Като бях в родилното се сещах за вас, но ми беше трудно да влизам от телефона си в сайта. Аз се майтапех там, понеже Нийка не иска да яде Ам, че е на разделно хранене, но пък знае ли човек може и да си го избере след време като начин на хранене, от мен каквото зависи аз ще се постарая максимално поне да я науча да се храни правилно. Hug Party Crazy

# 74
Честит имен ден и от мен на aleks !   bouquet На тази почерпка никоя от нас предполагам не би отказала..хаха... Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт