Разделно хранене 52

• 44 903
  • 756
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро Hug.
Вчерашната разходка беше много приятна.
Доста се разочаровах от Бачковския манастир, превърнали са го в туристическа атракция с единствена цел- печелбарство. И нямам предвид сергиите пред манастира ,а самия манастир .
Скоро няма да го посетя, но пък Араповския си заслужава да се види, да поседнеш сред тишината и спокойствието ,да останеш насаме със себе си, без някой да ти крещи да правиш място на по- висшестоящ от теб Rolling Eyes -прекрасно и вълшебно място!
Гале, питките са невероятно вкусни, тестото може да стои в хладилника .
Пълнежът е със сирене, кашкавал и чушки, но може да сложиш каквото си искаш- резултатът е страхотен.
Не можах да ги снимам  Laughing.
3/4 чч прясно мляко
1/4 чч кисело мляко с 1 каф. л сода за хляб
1 пакетче мая-7гр
1чл сол 1пълна суп, л захар
1/4 чч олио
1 яйце и 1 жълтък - за мазане
3-31/4 до твърдичко тесто
масло за намазване
Всичко се слага в машината за хляб .
След като втаса, тестото може да се съхранява в хладилник .
Аз оформям питките от вечерта и сутринта ги мятам във фурната.
Оформят се кръгове, поставя се плънката и се захлупва на полумесеци .
Намазвам ги с разбит жълтък, без нищо друго .
След като се изпекат, се мажат с масло .
Не се надуват много и въпреки това се топят в устата.
Стига толкова ,че ще ме линчувате Mr. Green.
Днес ме чака доста домакинска работа.
На вас пожелавам хубава неделя Hug
Малко снимчици
http://media.snimka.bg/s1/0989/028222570.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/0989/028222568.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/0989/028222565.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/0989/028222557.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/0989/028222554.jpg?r=0

# 46
  • България
ГУНДИ, ЧЕСТИТА ТИ ДЪЩЕРИЧКА !!!!!
aleks както винаги изглеждаш страхотно,дъщеря ти е прелестна
 щерките  отидоха на бесейн,милото е на работа ...а мен ме чакат куп задачки у дома ама ме мързиии и ми е горещоооооо Rolling Eyesтова чистене и мазане се проточва много,но свободното ни време е  кът... стаята на децата е замазана и с нови мебели и е едно новичко и различно...
за храната какво да кажа Embarassedотпуснах му края но от утре,ех от утре строго разделно и никаквоооо сладко ooooh!обещавам Simple Smile
обяда е готов,пералнята чака да изкарам прането.......... Whistlingставам .......хм да пия кафе
хубав ден момичета  bouquet

# 47
Здравейте момичета!
Алексче, благодаря за рецептата.Ще ги опитам тези питки.Страхотни снимки.Изглеждаш перфектно,а дъщеря ти е голяма сладурана.
Днес малката Ади има рожден и имен ден!Жива и здрава да е.
Черпя ви с питката от оня ден, че днескашната още се пече.А тортата ще я вземем следобяд.

# 48
  • Sofia
Честито на малката Ади. Хубаво е да си кръстен на светеца за който е този ден. Нека бди над нея и я пази.

# 49
  • София
Честит рожден ден на Ади  bouquet. Много здраве и весели игри!

Чакаме снимки от тържеството Hug.
Ха, здравейте!
Алекс - еми, прекрасни сте, какво друго да кажа Heart Eyes.
Мерси за рецептите, само че ги видях късно Mr. Green. Боли ме кръста, ама съм доволна - лютеницата е направена, кучето настискано, котето погалено, тати видян и поглезен Joy.
Лека нощ, милички  bouquet.

# 50
Дами и аз се записвам за темата и с майка ми започваме разделно хранене. В последно време напълно се убедихме, че ще бъде доста полезно за нас и организма ни.  Simple Smile Изчетох всичко от първата страница, свалих си табличките,които ще ми вършат доста добра работа, само остана да започнем  Simple Smile

# 51
  • София
Добро утро и успешна седмица  bouquet.
.
keti_4c - Добре дошла и успех  bouquet.
Аз днес ще закусвам варена тиква, за следобяд имам грозде Crazy. Остана обяда и вечерята да са разделни Mr. Green.
Вие как сте?

# 52
Добро утро! Успешна и на вас! Аз започвам още от днес,но закуската не съм я измислила и може би ще мина просто с плод.  Simple Smile

# 53
  • България
привет момичета
днес бях на шопинг имаме си нови пердета за стаята на децата-майка ще ги ушие и стаята е готова
малко проблеми в работа се зададоха,но няма как и това се случва..едно голямо майната им и всичко е ок
разделна съм-салатка и кюфтета
вечеря салатка и сиренце
тук започва буря ще ни издуха вятъра,но на пук ще мия прозорци-използвам липсата на слънце днес
мц отново ме изненада с една седмица на пред и се чудя защо така взе да се получава
гале и тук да ти е жива и здрава дъщеричката-много хубави снимки видях
хепинце много на бързо и кратичко си се разписала
хубав ден ви желая

# 54
Здравейте момичета  Simple Smile
Отдавна не съм писала в темата, но се включвам с няколко въпросчета:
-филийка (пълнозърнеста) с лютеничка дали става
-като ям шоколад, понякога го смесвам с кисело мляко, или пък с кисело мляко+плодове. Дали е много лоша тази комбинация  Crazy
-Има едни сусамки дето се продават по магазините, дали са полезни  newsm78

Това е от мен, малко (не)разделни въпроси  Mr. Green Инъче почти се храня по правилата, обещавам  Outta Joint

Поздрави на всички   bouquet

# 55
  • София
-филийка (пълнозърнеста) с лютеничка дали става
-като ям шоколад, понякога го смесвам с кисело мляко, или пък с кисело мляко+плодове. Дали е много лоша тази комбинация  Crazy
-Има едни сусамки дето се продават по магазините, дали са полезни  newsm78
първата комбинация - ако лютеницата е само от зеленчуци, без захар може и да се приеме, че става. Купешката не е разделна, в нея има захар, нишесте и т.н.
Яж шоколада отделно от всичко, най-добре с какаово съдържание над 70%. След него чакай 3-4 часа. Това важи за всички вредни храни, непопадащи в таблицата.
Сусамките са със захар и не са полезни. По-добре яж семената отделно - примерно салата със сусам.
Роси - какво да кажа друго, аз си мисля, че съм изчерпателна Mr. Green. Качи снимки от новите стаи, да се порадваме Hug.

# 56
С малко закъснение честит рожден ден на малката Ади newsm59!
Да е жива и здрава много щастлива и обичана !
Благодаря ви за комплиментите  newsm56 .
Хепи,и аз трябва да си купя тиква ,обожавам я и така преяждам с нея, че после не мога да дишам.
Роси, и аз искам да видя резултатите от ремонта.
 keti_4c, добре дошла   bouquet.
Гале ,видях снимките ,много добре сте си празнували май Grinning.
Момичетата, стават все по- красиви ,да са ти живи и здрави.
Сладурска, ти още ли караш на онзи режим.... сещаш се ? Heart Eyes
Аз от месец юли почти не се отлепям от кухнята - голямо готвене пада, ама нали си имам чужбински гостенчета - все български ястия искат и аз да не посрамя националната кухня - готвя, готвя....
Като си ги изпратя, ще си почина  Laughing.
Хубава вечер на всички Hug.

# 57
  • TX
росна прясна се завърнах отново и какво да видя ами то все хубави новини
Гунди  Hug честита рожба, нека ви дарява с много радост и много поводи за гордост   bouquet
Гале честита да е рожденничката   bouquet
Роси, много се радвам, че и ти си по моята рецепта с чаша майната му, ама още повече се радвам, че сте финализирали стаята на куклите
Алексче красавица голяма си имаш
смайле и от теб снимки на балконските прелести чакам

# 58
aleks благодаря ти за посрещането в темата   bouquet Hug От няколко дни много активно се включвам на сайта в какви ли не теми и ми е страшно приятно! Много добре се чувствам сред хора като вас! Мога да кажа,че както вие така и сайта сте невероятни! Както казах просто е удоволствие за мен да прекарвам тук времето си!   bouquet

# 59
  • София
Добро утро bouquet.
.
Мене много ми се спи kaffeetrmker_2.
Днес една много любима дама от темата, неписала дълго, има рожден ден!
Госпожата - желая ти много здраве, любов и вдъхновение!

Желая ви хубав ден Hug.

Последна редакция: вт, 28 авг 2012, 08:50 от happysmile

Общи условия

Активация на акаунт