Разделно хранене 52

• 44 919
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
И на мен ми е последен работен деееен  Party  Whistling
Отивам при маминка, ама утре шА наготвя на мъжо манджи за седмицата да не го мисля и в неделя с тате и малчо   car003 ще се опитам да съм разделна празниците , нооооо не обещавам  Mr. Green
Открих страхотна салатка, доматче марулка и маслинка, поляти със сосче от малко кисело мляко и малко майонеза, наяжда ме та стой та гледай, майонезата не е много добро попадение, но пък се научих да си правя домашна и започвам с нея да мухам.
Довечера сме на Коледно парти в кръстниците на малчо и нямам търпение деня да свърши, искаше ми се да намажем аванта няколко часа от работата, ама като я гледам как се влачи поради независещи от мен обстоятелства май ще оставам и извънредно  Tired

Айде хууууубав ден  Hug

# 661
Здравейте сладурки!

Влизам да ви пожела Весели и светли празници.
Аз съм вече по-добре. Надвам се до ден два напълно да съм уморила вируса. Трудно е щото тук хомеопатията  гледат като голям камък и нито мога да скочи човек да си купи лекарството, а аз не мога да нося цяла аптека със себе си като пътувам. Joy Щом в цяла Швеция има само 2 аптеки - правете сметка hahaha
Както и да е с подръчни средства бабини илачи и почивка се надвам че ще укрепна.
Цунки на всички ви

# 662
  • Canada
Привет Прекрасни моми4ета!  Heart Eyes
Дове4ера след работа тръгваме, нямам търпение да мине последния работен ден....като гледам пове4ето сте така.
Дънди, бързо оздравяване!  Hug
Весела ваканция и празници!  Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

# 663
Честит последен работен ден! За повечето май е такъв.  Heart Eyes
Аз приключих в понеделник още и съм си вкъщи вече. Засега устоявам на изкушенията, ама тежки дни се задават, че освен всичко друго и с рождени дни е пълно.  hahaha
Хепи, някои от поводите не ми се коментират "в ефир", но най-основният е сватба, за която съм канена за кума.  Flutter
Алекс, пак големи красоти!
Лита, добре дошла!
Дънди, бързо допреборване на настинката!

Хубава предпразнична подготовка и успешно придвижване на пътуващите!  Hug

# 664
Добро утро мили мои Hug.
Дъндинко, да го пребориш този гадн вирус Heart Eyes.
Уж студено, всичко е лед, а тези вируси пак атакуват.............
Аз също съм на кантар, още не се давам и дано се преборя, че няма време за боледуване  Laughing.
 blaithy ,така е душицо, по това време трапезите са тежки, но нека минат празниците и послеееее- ти да видиш, а  Laughing....
 Yonito, лек път и прекрасни празници, после да разказваш, най-добре в картинки Hug.
Г-жа Нервакова, при мама се почива най-добре, така че за теб съм спокойна.
Хепинце, и на мен ми писна от въглехидрати. Вкъщи се готвят едни манджи, не е за разправяне ,а аз хрупам моркови, цвекло и катофи  Laughing.
 Лита ,добре дошла   bouquet.
 Мим4е, ще дам рецептите, но утре, че сега нямам време. Само за меденките мога да те ориентирам- всеизвестните меденки на Джули. Другите рецепти са много стари от моя раздърпан тефтер.
И да знаеш, аз много обичам круши, откъде ги вземате бе  Laughing?
Мурка както винаги мина и замина с влаkа стрела ...
Хубав ден милички, аз отивам да работя.

# 665
  • Има много детски смях.
Тук съм, надничам си аз!
И аз до 3 януари /чак/ вече съм почивка и направо не мога да повярвам, че доживях, а и оцелях след 21.12  Laughing Стандартно, като за последен работен ден лудницата в работата беше ОГРОМНА, но... ето ме тук, при вас, чета ви и се сгрявам в мразовитото утро със силно кафенце и няколко парчета ананас. Опитах се кафето да е без мед, но впоследствие станах и си сложих. Ще се постарая до Бъдни вечер да съм разделна, но нищо не обещавам. Ако не се получи- стандартно: най- тържествено обещавам от 2 януари да съм streight разделна  Laughing
Желая ви весел и усмихнат ден и топли и уютни празници.

До скоро, мили мои!!!  Hug

# 666
  • на последния етаж
Благодаря ви, момичета, за милото посрещане!  Hug
Засега чета и разглеждам, започвам - след празниците. Simple Smile
И желая на всички ви светли и топли празнични дни! Бъдете здрави!  Grinning

# 667
Мерси за кафенцето, Алекс!
За трапезите си права, че няма да е разделно е ясно, ама поне да не е и преяждане.  Wink А за после-то как си праваааааа.  hahaha Mr. Green

Почерпете се за здравето на баба, днес има рожден ден. Heart Eyes Тортата по същество е дело на майка ми, украсата от мен.

Хубав уикенд!   bouquet

# 668
Да е жива и здрава баба ти и сръчните ръце на теб и майка ти, страхотна торта  Heart Eyes

Дъндиии изгони ли грипа  Hug

# 669
Здравейте, момичета!
Алекс, благодаря за кафето.Страхотни сладки.
Нервакова, приятна почивка при маминка.
Лита, добре дошла!
Блайти,да е жива и здрава рожденичката.тортата е супер.
Сладурска, бързо преборване на вируса.
Йонито, лек път и весело изкарване.
Ние вече сме във ваканция.В Котел голям сняг.А си е и доста студено.сутринта -8 градуса.
Така Коледата ще е по-приказна.
Хепи, и аз чакам вече да свършат постите за да спра въглехидратите.И как ми се яде месце вече.
Весели празници на всички!

# 670
  • България
колко е хубаво да ви чета и да усещам и тук Коледния дух

нямам много време за писане,но ви чета когато мога момичета
нервакова да си починеш добре при мама Hugпоздрави на семейството
сладурска бързо да изгониш тоя вирус,че празниците чукат на вратата Hug
добре дошла на Лита

Umma Hug ами успех от 2.01 Hugдо тогава сладко похапване
 aleks никакво разболяване Hugне му е времето по-вече витамини и чаичета
за мен дните си продължават както до сега с малко по-вече работа
утре ще разбера по празниците кога и как ще работя по празниците...за 31.12 е ясно
вчера украсихме още две елхи у нас  и е много Коледно
днес купихме и последните подаръци с Мики,тази година тя е Дядо Коледа или по точно неговото джудженце
Весели празници момичета ще ви чета и ще пиша когато мога
ето и една снимка от зимата при нас

# 671
Здравейте!
От известно време (има няма 2 седмици) съм на разделно хранене! За сега се справям добре, само течностите са ми проблем, но те са ми били винаги проблем. Искам да попитам нещо за тиквата - днес хапнах печена тиква без нищо и сега се питам колко часа след нея мога да ям друга храна по режима?
А, и исках да ви питам при вас кога се появиха първите резултати от разделното хранене?
Аз съм спазвала много диети, имала съм резултата, но после съм си връщала килограмите. Висока съм 168 см и в момента тежа 76 кг. Най-добре се чувствам и изгледам на 65-66 кг. За това реших да се храня разделно пък дано и успея да сваля тея пусти 10 кг които ме мъчат ... Искрено се надявам, че ще се справя до лятото с тях. Спазвам правилата на разделното хранене и .... чакам!
Хубава вечер!

# 672
  • TX
Весели зимни празници желая и
днес моят Мурчо има РД, моля почерпете се

малко по късно ще пейстна моят шедьовър, сега бягам да тъкмя софрата Hug
ей го е на

Гале да ти е здрава и щастлива красавицата, да ви радва много и да дава много поводи за гордост!

Последна редакция: пн, 24 дек 2012, 15:17 от Murka

# 673

Здравейте, момичета!
Мурка,честит рожден ден на твоя Мурчо!Жив и здрав да е.
Днес малката ни щерка Аделина има имен ден!Името й означава благородна.Да ни е жива и здрава!
Нещо не мога да кача снимки днес, но ще почерпя обещавам.
Вече с нетърпение чакам утре за да хапна месце ,че взех да го сънувам. hahaha
Весело посрещане на Коледа на всички!

# 674
  • България
първо да са живи и здрави мъжо на Мурка и щерката на Галя Hug

на всички Весела Коледа  Hug много здраве и щастие ви желая момичета

сега да се похваля Grinningмилото ми предложи брак след 10години съжителство и аз на секундата приех Heart Eyesама как няма толкова много си го обичам
подари ми красив златен пръстен Simple Smileно ще го помоля да ми купи и сребърен,че златото нещо не ми е много на сърце
от утре започвам един маратон с втори смени до 1.01 когато ще съм първа ooooh!
когато мога ще ви чета и ще драсна някои ред
 Hug Hug Hugвесели празници милички

Общи условия

Активация на акаунт