Разделно хранене 52

• 44 910
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
честита Коледа   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet!
Здраве, щастие, берекет, през цялата година!
Роси, честита радост! Още десет пъти по толкова години да сте заедно и да се обичате  Hug.
Мурка, честит празник и на твоя Мурчо  bouquet!
Да е жив и здрав и много да те слуша Grinning.
Гале, и на вас честит празник  bouquet!
Добре дошла на  tatianap   bouquet.
Весели празници на всички Hug.

# 676
  • TX

Роси много емоции ти е донесла Коледата тази година браво, радвам се за вас Hug
Честита Коледа  Hug
със сигурност под различните никове се крие и някой именник

# 677
  • София
Здравейте мили мой Hug.

Честита Коледа Heart Eyes, да сте много здрави и щастливи  bouquet.
Роси - честито Hug. Много щастие и хармония ви желая, дълги години заедно Heart Eyes. Децата радват ли се Flutter?
Честито и на всички други, имали поводи  bouquet. На Мурчо, Гале, блейти Hug!
tatianap - Добре дошла  bouquet. След тиквата изчакай 1-2 часа Peace. При строго разделно с ограничени въглехидрати(подразбира се без газирано, сладко, бисквити, чипсове и т.н.) аз свалям по 1 кг за 10 дни. Но това, разбира се, е строго индивидуално и зависи от много неща като възраст, движение, хормони, предишни диети и т.н.
Преди Коледа ходих до Пловдив и се видях с Вяра, не знам от масажите или от разделното, ама е станала слаба, слаба Heart Eyes Mr. Green. Обичам да пия кафенце с нея Hug.
Казвайте сега за трапезите, подаръците и емоциите Party. Аз получих ваучер за СПА ден и ваучер за покупки в МОЛ-а Joy. Хубаво ще се поглезя тия дни!
Хубав ден  bouquet.

Последна редакция: ср, 26 дек 2012, 10:25 от happysmile

# 678
Хайде един коледен поздрав - в ролята на Дядо Коеда- Ния:

# 679
  • TX
ей, че сладко джудженце

# 680
Привет на всички  Hug

Преди години много стриктно се придържах към разделното хранене и се чувствах перфектно, но с годините съвсем го изоставих за съжаление Sad

Иска ми се едно от важните неща, които да направя през 2013 е да започна съвсем сериозно с този режим на хранене отново...благодаря, че ви открих   bouquet

# 681
  • Скопие/Асеновград
Честита Коледа, мили мои   Hug
Честит празник и на всички, чиито подови пропуснах.
 gundie, прекрасно, сладко джудже Heart Eyes
Хапи, толкова работи правих по празниците, че вече ме мързи да готвя  Crazy Обаче следва още един път Коледа - тук празнуват по стар стил, на 6 Януари. Няма много логика от гледна точка на постите, но все пак те са за който е решил да пости. Моята мъжка група не е от постещите.
Алекс, крушите ни са от на Зоран родителите- тази година имало мноооого. Да сме ядяли.Ядем, правим сок, сладкиши, 3 семейства сме, обаче още имало над 60кг. Вчера си мислех как мога да ги замразя за сладкиши. Сега ще потърся рецептата за сладките.
Гушки на всички, трябва да поработя, докато бебето спи.

# 682
Здравейте  Hug
Gally ,добре дошла  bouquet.
gundie, прекрасна е, направо съвършена!
Мим4е, направи си сладко от круши - нарежи ги на кубчета и така може да ги ползваш за сладкиши.
Хепи, подаръците тази година не стигнаха до елхата. Всичко се употреби на момента  Laughing.
Най -облагодетелствана беше Аля, което разбира се се отрази на багажа и - голям зор, докато го подредим. Разбира се, тя беше помъкнала и подаръци за приятелите,а те не са малко. Тази сутрин си я изпратих, сега чакам да ми звънне от летището, да видим как е минало .
Много ми е криво.........................

# 683
Благодаря ви, дами, мнооого сте мили! Hug  bouquet

# 684
Здравейте мили дами!

Гунди прекрасна е!
Алекс пак ще си дойде мила моя!
Мимче от това по-хубаво има ли! Да празнуваш два пъти Коледа Joy
Хепито знами си те аз теб...

момичета  целувки и на всички... не ми се пише много, много
Добре съм вече!

# 685
# 686
  • София
Здравейте милички Hug.
Мурка, мерси за кафенцето Heart Eyes.
Гунди, ми какво да ти кажа, Ния е просто разкошна Heart Eyes. Ако ми попадне в ръцете, какво мачкане ще падне Mr. Green Crazy.
Алексче, гушкам те, слънчо Hug.
Дънди - Heart Eyes, ти кога си идваш Flutter. Мъчно ми е за тебе Hug.
Мимче, а подаръци и на двете Коледи ли получавате Flutter Joy?
Аз голямо мързелуване му удрям Whistling.
Хубав ден  bouquet.

# 687
Здравейте,момичета!
Гунди,Ния е страхотна разкошотия.Целувки.
Мурка, пийнах си от кафенцето ти.
Хепи, мързелувай сега ти се е паднало.
Алекс, ще си дойде пак.Разделите винаги са тежки.Моята сестра живее в чужбина-ужасно е да се виждаме веднъж годишно, но.....
Гали, добре дошла.
Мимче,повече празници повече подаръци....за децата.
 Hug

# 688
  • Canada
Честита Коледа Прекрасни Момичета!   bouquet
Обичайте се и бъдете здрави!!! Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes
Роси, честито...страхотен подарък, видях  4е  ти се е паднал даже късмет Сватба през 2013  Hug
Леле Гунди, това сладко джудженце е само за целуване, хапане и ма4кане .Пу-Пу, да ви е жива и здрава!
Честито на вси4ки, които са имали поводи за празнуване  cheers
Вяра какви масажи си си правила???? Аз едно време си правих антицелулитни масажи, слагаха ми някакви колани на краката и бях много доволна. Сега като си гледам снимките от тогава....ай, ай, ааайй...носила съм безумно къса пола  Crazy
Само Коледа е минала и ве4е са ми отесняли дрехите  ooooh! , добре 4е си купих един блузон та да си крия корема  Tired
Весело посрещане на Нова година!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 689
Ето мееее тук съм, четях ви от телефона ама не ми се пишеше чееее щяхте да ме   fight
При мама основно бях на скара с хлебец домашен препечен направо върху печката
дрехите не ми умаляха ама утре ще си признавам колко кг.  или гр. ми е греха.
То е ясно че всички от 1-ви сме строго разделни та и аз така  Mr. Green
Айде лека и мека от мен, весело посрещане на Нова Година и всичко хубаво от изминалата година в следващата да е по две

Общи условия

Активация на акаунт