Разделно хранене 52

• 44 909
  • 756
  •   1
Отговори
# 690
# 691
Честита да е Новата година,
щастливи да са в нея всички дни
от старата година, що отмина,
ти само хубавото запомни!

# 692
Честитаааа новаааа годииинааа! Много да сте здрави всички и мнооого щастливи. Hug
Благодаря още веднъж за милите думи  за Нийчона , Хепито, ами като нищо може да ти падне в ръцете- като гледам в София живееш. Wink Hug

# 693
  • София
Честита нова година, любими! Много здраве, успехи и любов Heart Eyes Hug!

gundie - ще спретнем нещо smile3508!

Последна редакция: вт, 01 яну 2013, 22:28 от happysmile

# 694
  • София
Добро утро  bouquet.

Едно тематично кафенце и призив - разделничките да се явяват на отчет, че стягаме редиците Joy.
Най - късно утре съм на фитнес, храната я стягам, че мъкааа Crazy.
Я кажете, какво ви се падна от баницата с късмети Crazy?
Хубав ден, за някои вече работен Mr. Green.

# 695
Тук съм не вади бухалкова,
2кг. +  Sad мама е виновна
от вчера съм в страхотна чуденка кой режим да почна, РХ, 90ДД или нещо ударно само протеини  Thinking днес на зеле да се прочистим
Аз съм на работа от утре ,днес мързел  Hug

# 696
Честита нова година!Да е мирна и щастлива!Всички да са здрави и по-добри.
Не съм се теглила с колко съм + но определено ми е много тежкооо.
От баницата ми се падна първо мързела/за пръв път/и здравето.От питата взех парата.Както каза сестра ми с пари и здрава ще си мързелувамммммммммм. Joy
 Hugна всички.
Честито на имениците днес.

# 697
Добро утро  Grinning.
Хепинце, ще се започва нещо, но ще видим откога.
Сега на гости ми е Мина и нали разбираш - няма как да съм на зеле и моркови  Joy.
Нооо ще се влиза в режим, че се не трае.
Снощи беше абсолютна хранителна и алкохолна инвазия ,ноооооооо това е положението.
Гале, страхотни късмети, права е сестра ти.
На мен здраве и любов ми се падна.
Невракова, има една седемдневна с някаква зеленчукова супа, каза ми я Мина, била много ефикасна.
Айде оставям ви. Цунки Heart Eyes.

# 698
Здравейте демойки и за много години!

Живи и здрави да сте и много щастливи!
На мен ми се паднаха любовта и ученето! Joy

Цунем ви и до скоро!

# 699
Привет и  от нашата махала StopМного здраве и берекет !!!
Оффф какво да кажа - тежко,тежко - вино дайте Joy Като се заседнахме от 24 и чак призори станахме.То не бяха празници ,то не беше чудо.Между два празника малко глад и вода ,да има място за следващата порция Simple Smile.
На мен ми се падна нова кола,а на Матюшо екскурзия в чужбина.На Вики парите,а на тати работата.Та всичко е ясно давайте маршрутите и да потегляме Mr. Green
Йонито - правих си антицелулитни първо с колани които загрявяха и всъщото време масажираха.Но редувах и с масажи с вендузи.Направих 3-4 процедури с коланите и спрях.не останах впечатлена.Но от вендузите....Хепи да каже как съм Embarassed
Лошото е ,че хубавото свърши,сега пак коловоза и така до най-близкия празник.Но това да са ни проблемите.
Хайде да се качвам на работното влакче и пуф-паф да свърша нещичко Laughing
До скоро дружина Stop

# 700
Здравейте, сладурки, и честита нова година! Да умножи по много хубавото от 2012 и да ни донесе и още много нови мечтани изживявания и споделени моменти!  Heart Eyes

И кафето слагам, нищо че обед стана.

Аз успях да се размина със сериозните преяждания, но строгото влизане в релси е планирано за след седмица чак, дотогава още глезене. От късметите ми се падна любов, работливост и творческо вдъхновение. Та не се оплаквам.  Mr. Green
Падна голяяяяямо издирване на едни украси за сладки ... а други откачалки дето се занимават с това до 4:30 сутринта едва ли познавате.  hahaha

Гунди, страхотен сладур ти е джуджето, да ти е жива и здрава!  Heart Eyes

Хубав ден, а на количествено запразнилите успешно разтоварване!  Flutter

# 701
Добро утроооо сладурки,
айляк на работа два дена, та да се разпиша при вас  Party
Строго разделна съм на принципа на 90дд, но идва плодов ден утре и незнам дали ще го издържа,
много ми е зор само на плод, до 17ч. успявам, но след това откачам,
Алексче дай тази супена диета да я видя поне само на супи да карам.
Айде хубав ден от мен , че идат клиенти.

# 702
Добро утро и от мен Hug.
Невракова, ето това е диетата. Ще вмъкна моето мнение - не ползвай инстантни супи и кубчета бульони. Приготвяй си ги сама: http://2012-vanga.blogspot.com/2009/10/7.html
Все хубави късмети са ви се паднали, дай-боже и да се сбъднат Grinning!
Аз пък станах за втори път леля-баба Grinning.
На сeстра ми голямата дъщеря си има син, да са ми живи и здрави, голям зор е видяла, на леля милата, но както тя каза - заслужаваше си.
Та по този повод да ви почерпя.

# 703
  • София
Добро утро и от мен  bouquet.
Какво хубаво оживление има в темичката Crazy.
Алекс - честита ви радост  bouquet. Безкрайно много здраве и щастие на бебока и семейството му Hug.
Нерви - нали в плодов можеше сурови ядки, хапни си орехи или бадеми като огладнееш много Hug.
blaithy - всеки луд с номера си, тука сме се събрали с цяла програма Joy.
Вяра, тая година да пишеш по - често Crazy. За масажите - резултатът е видим и страхотен, запали и мен, ама ще е по напролет Joy.
Дънди - какво ще учиш, пиленце Mr. Green. Аз имам идейки, ама ще ти ги кажа очи в очи Joy hahaha Joy.
Гале, страхотни късмети са ти се паднали Hug.
Аз още не съм напълно разделна Crazy, ама се старая bowuu. Постепенно ще станат нещата Joy.
Хубав ден  bouquet.

# 704
Благодаря Алексче, разпечатах я , а дано се навия,
еххх преди години, млада, хубава, влюбена диетата със зелевата супа беше фасулска работа за мен, а сега ми се струва все едно ще изкачвам еверест  Sad

Общи условия

Активация на акаунт