Кога ли ще прояде?

После го намазах на един сухар, та облиза малко и смъкна до 36,8. Тъй като само близа незнайно колко си позволих пак да дам след 6 часа, дано не навредя
Сега го преглътна - дано я уловим тая Т и да не се вдига повече така 
Не мога да си представя какво сте изживели, дано не се повтаря 

За Нурофена не мисля, че ще навредиш. На тази възраст мисля, че максималната доза беше 2,5мл на 6 часа. А щом казваш, че първия път не се знае какво е облизала, какво изплюла съвсем нямаш поводи за притеснение.
Да споделя един трик.. Даниел понеже като ме види, че искам да пробутам лекарство и затваря устата и крайй, последния път се изтарикатих напълних спринцовката и му я дадох, той разбира се я лапна...

. И това ми било полицай, пази Боже от такива полицаи
. Мир на праха и
.
на Айчето. А една мама беше писала оцет да се маже за бебета не е препоръчително. Поне така казват докторите
. Силно

Пък и ние нали сме на линия да ви отменим.
Днес сте на преглед нали? 
Имам да и купувам още 3/4 чорапи, че тях почти не ги събува и още една пижамка и поне още два чорапогащника, ама то в това гадн овреме как да излезя да я свърща тая работа... Тази седмица записах Кали на детска кухня Беборани. Уж говорихме с ММ да я записвам през седмица, че да ядяла домашн оготвено според него, ама аз сикам да я записвам всяка седмица, щото у нас не мога да и осигуря толкова разнообразна храна, пък така или иначе събота и неделя ще и готвя аз и когато преценя ще и давам и от нашата храна.

и остава да купя малко панталони, блузки с дълъг ръкав...на първо време е това.

Няма ли да се спре Дани с това захласване. До кога го израстват това нещо?

Тези дни Яна го кара само на мляко и ако успея да пробутам 100 мл зеленчуково пюре и още толкова плодово е постижение. В събота за целия ден е яла мляко 3 пъти и изяде едни зеленчуци с риба има няма 100 гр. И като не яде твърда храна почна да се буди нощно време да яде - в 24, в 2-3 (по 1 път в различно време), обаче така реве
Спи и реве и се търкаля като обладано
А тая нощ не сме я усетили, че е станала, така се нацепи в дъските на леглото, че има зачервяване и цицина и кошмара с реването и търкалянето се повтори и само млякото я успокоява, че от няколко дни почна да спи и при нас 

Честит имен ден от нас и бързо бързо да оздравява и да се връща на детска градина 

, да не е нашата болест?Заведи я на лекар и ако друго не видят, хич да не е това
Аз на Дани му редувах сироп Нурофен и свещички Ефералган, като минеше 38-38.5. И давах преди сън, защото докато спеше ставаше страшно.
да пооправя малко .
Съншайн и Хариела весел празник! 

много съжалявам за твоята приятелка , живота понякога е доста несправедлив 

И на мен ми мина през главата, че може нещо от кухнята да ни е лепнало 
Наистина докато спят най-много вдигат Т
Дано скоро ни мине 

И тока спира 3 пъти докато си напиша поста
Препоръчани теми