имам бебе на 20 дни. Роди се с малко тегло - 2,450. Тъй като имам проблем с формата на зърната и поради това провалено кърмене наголямото ми дете, се подготвих доста старателно за кърменето, но отново бебчето ми направи огромни рани на зърната. Заради малкото си тегло, а от друга страна и от ужасната болка, която изпитвах, бебчето ми изсукваше по около 20 мл и заспиваше. Слабееше всеки изминал ден (имам кантар вкъщи) и започнах да дохранвам с изцедена кърма. Зърната ми обаче се доразраниха съвсем и общо взето нямах здрава кожа по тях - всичко беше в кръв. На 12 -ия ден отбих и започнах да пия бромокриптин за спиране на кърмата.
Сега зърната ми са добре, като стисна имам още кърма и в главата ми се завъртя идеята да направим последен опит за кърмене. Имам усещането, че Димана не е забравила да суче - обръща се към зърното като я взема, отваря широко уста. Въпросът ми е колко време не трябва да пия бромокриптин, за да мога да предложа да суче?

. Пробвала съм преди да се цедя на ръка, но всеки път си докарвах запушвания и всички последици от тях.