На почти 5 месеца, суче на 2 часа, да захранвам ли

• 515
  • 3
  •   1
Отговори
От около седмица дъщеря ми суче на 2 часа, че и по-често. Нощем прави по-голяма пауза, но имаме и едно нощно хранене. Чудя се дали това не е знак, че трябва да я захранвам. Мислех да изчакам да навърши 6 месеца и тогава, но сега с това често хранене не знам дали вече  не е време. Иначе други признаци, че е готова за захранване няма- не седи сама, миналата седмица беше болна и и давах вит.Ц с лъжичка и повечето пъти я отблъскваше с езиче. Кърмата ми като количество и е достатъчна, мислех да не е някакъв скок в растежа, но като че ли продължи много дълго време. Какво ще ме посъветвате- да захранвам или да изчакам още малко и хич да не ми пука, че суче често?

# 1
Аз не бих захранила   Peace

# 2
  • на последния етаж
В момента и сина ми се буди доста начесто (има нощи, в които иска да суче всеки час). Непробудно спи навън (понякога 3-4 часа).
Дъщеря ми също имаше подобни етапи - захраних я на близо 7 навършени месеца. Сега ще действам по същия начин.  Simple Smile

# 3
  • Нейде из лудите гори...
Има такива периоди. Може и зъбче да мъчи детенце, та да се успокоява с майчино мляко.
Моята дъщеря ( на 1 година) последните дни суче като новородено на 2 часа, не иска друга храна и днес ме изненада с кътник  Mr. Green
Детето ти е достатъчно малко, за да не те притеснява толкова честото кърмене  Wink

Общи условия

Активация на акаунт