Ясновидци (врачки) - 12 тема

• 291 863
  • 775
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Лазарев е прав за доста неща, първо прочети книгите и после коментирай......наизуст да се говори е излишно.

Съмнявам се, че си изчел/а всички книги на Лазарев,  ако не си, изказването по темата ти е безсмислено, некомпетентно и излишно философстване.
Свободната воля съществува, но не е толкова лесно и елементарно, иначе светът щеше да бъде още по-голям хаос.
Да, вярвам, че за повечето болести хората сами са си виновни с погрешни мисловни и поведенчески модели, или са избрани съзнателно от душата......нищо ново под слънцето.
[/quote]

Преди доста години, след поредица събития в моя живот и здравословни проблеми, се запитах защо се случва всичко това и каква е причината. Тогава научих за Лазарев, купих си книгите му и ги изчтох на един дъх. Това бяха пъривте книги, които ми отвориха очите за много неща и ме научиха на много неща!
В книгите на Лазарев е дадено обяснение защо се случват някои събития в живота ни; какво сме сторили, че да се появява даден здравословен проблем или да се появи поредното изпитание в живота ни. Лазарев ни учи да прощаваме дори на най-големия си враг и да продължим напред с добро, да мислим и действаме по различен начин, да продължим напред с позитивизъм, доброта и прошка!!! Не случайно Лазаев е направил и стая, където дава възможност на клиентите си да се усамотят и да осмислят разговора си с него, дори да се помолят.
Аз много харесвам книгите на Лазарев и всичко, което е написано там. Тези книги доста пъти съм ги препрочитала. Всичко, което е написано там много ми помогна да преомисля някои неща и да тръгна по друг път.
 Разбира се, това е мое лично мнение и само го споделям с вас.
Хубав следобед на всички!

# 316
Ани, моят пост е "подвеждане" на хората ли? Не мисля. Това е само мнение, никой не ангажирам с него. Не мисли, че като "доста си чела" ,това, което мислиш или пишеш тук, не може по същия начин, както казваш "да подведе" хората в грешна посока. Затова - хора разни, различно виждане на нещата. Всеки се изказва и преценява за себе си на кой да вярва или да не вярва. Хората не се "подвеждат" само от моите или твоите постове. Имат си достатъчно ум за себе си.
Не се изявявай като майка -просветителка. За Лазарев - и други сме чели. Не е нищо ново под слънцето той. Не всички обаче споделят неговите методи и виждания.
Коментарите ми се дължат на опит, не само на четене на книжки, повечето  неща ги знам без да ми е нужно да чета, просто ги знам, но е сложно да се обясни......повечко прераждания, повече опит, по-стара душа Wink
nikolinanik, хубаво е обяснила, но колко хора могат да простят на себе си и  на другите?
Прошката е едни от най-трудните уроци, а без нея трудно може да се излекува човек.

# 317
  • Sofia
Коментарите ми се дължат на опит, не само на четене на книжки, повечето  неща ги знам без да ми е нужно да чета, просто ги знам, но е сложно да се обясни......повечко прераждания, повече опит, по-стара душа Wink
Абсолютно всеки има някакъв опит натрупан от прераждания. Именно личния опит,не само четенето на дебели книги допринася за различните виждания на всеки отделен индивид.

# 318
Дали някой би ми дал скайпьт на Ники Узунов и да попитам дали това е профильт му вьв фб http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-ash4/372220_100001149458 … _1380688969_n.jpg

# 319
Абсолютно всеки има някакъв опит натрупан от прераждания. Именно личния опит,не само четенето на дебели книги допринася за различните виждания на всеки отделен индивид.
Но истината е една, и накрая трябва да се стигне  до нея Wink
Различните гледни точки са различните пътища за постигането и, на един по-дълъг, на друг по-кратък, кой каквото си е избрал и посял

# 320
  • Sofia
Но истината е една, и накрая трябва да се стигне  до нея Wink
Различните гледни точки са различните пътища за постигането и, на един по-дълъг, на друг по-кратък, кой каквото си е избрал и посял
Мдаааа...всеки ще си намери пътя до истината и обяснението на нещата. Със или без Лазарев, баячката, астроложката, ходжата.

# 321
Но истината е една, и накрая трябва да се стигне  до нея Wink
Мдаааа...всеки ще си намери пътя до истината и обяснението на нещата. Със или без Лазарев, баячката, астроложката, ходжата.
Да, но Лазарев им е дал наготово сдъвкано  инфо на хората, друг е въпросът, че някои трудно могат да го разберат, осъзнаят, приемат, приложат........да си карат по дългите и заобиколни пътища.
Да не коментираме, че Лазарев, Зеланд и т.н., са избрани да споделят  и кажат тази истина  на хората, не просто са получили гениално прозрение. Различни и много учения, но всички имат една идея и смисъл.

# 322
  • Sofia
Да, но Лазарев им е дал наготово сдъвкано  инфо на хората, друг е въпросът, че някои трудно могат да го разберат, осъзнаят, приемат, приложат........да си карат по дългите и заобиколни пътища.
Различни и много учения, но всички имат една идея и смисъл.
Като им е труден Лазарев например, или някой друг мислител, няма лошо. Просто той така ги поднася нещата вероятно. Затова пък ще се насочат към друг, който им е сдъвкал инфото, и от него ще усвоят всичко,да речем. Зависи от начина на поднасяне на фактите. Друг ще потърси ходжата, защото, нищо не разбира и така му е по-достъпно. Разни хора-разни идеали.

# 323
Различни и много учения, но всички имат една идея и смисъл.
Като им е труден Лазарев например, или някой друг мислител, няма лошо. Просто той така ги поднася нещата вероятно. Затова пък ще се насочат към друг, който им е сдъвкал инфото, и от него ще усвоят всичко,да речем. Зависи от начина на поднасяне на фактите. Друг ще потърси ходжата, защото, нищо не разбира и така му е по-достъпно. Разни хора-разни идеали.
Не се знае с ходжата дали няма да оплете нещата.....човек има потенциала и силата да се лекува сам, да си помага сам, и да променя съдбата си, иска се малко повечко усилия и работа. Не изключвам хората с дарба, които помагат на хората, но за съжаление, количеството на злоупотребяващите с дарбата май е повечко.

# 324
  • София
nikolinanik, хубаво е обяснила, но колко хора могат да простят на себе си и  на другите?
Прошката е едни от най-трудните уроци, а без нея трудно може да се излекува човек.
[/quote]

Много е важно да простиш от сърце, а не защото очакваш да се оправи живота ти или да оздравееш. Трябва да стане много осъзнато и да изпиташ вътрешна необходимост да го направиш, а не защото някой ти е казал, че трябва да простиш. Отново стигаме до мисленето, осъзнаване на нещата и....промяната!!!

# 325
  • София
Дали някой би ми дал скайпьт на Ники Узунов и да попитам дали това е профильт му вьв фб http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-ash4/372220_100001149458 … _1380688969_n.jpg

Да, това е Никола Узунов и неговия профил.
Аз от доста време не съм се чувала с него и не съм зареждала вода. Последния път заредих повече вода, имам още малко, но сякаш има ефект, но от време на време пак се връща старото здравословно състяние..........явно трябва по-дълго да се прилага енергийната вода или може би нещата ще останат на този етап.....ще видим, времето ще покаже!

# 326
  • София
Да простиш на хората, които са те наранили е твоят подарък за тях.
Да забравиш хората, които са те наранили е твоят подарък за теб.

# 327
От седма тема:

Хайрие 037392524
Дора 0897794966
Мария Поморие 059623379
Ая 0888632543
Стела 0897428272

# 328
От осма тема:

Ники Узунов 0881342190
Себа 0886399234

С Ники Узунов съм се консултирала по скайп,имейл и в неговия форум.Иска три имена и рождена дата.Няма такса-кой колкото пожелае,ако желае.Твърди,че имаме общ път и е много оптимистичен в прогнозите си.Според него август трябваше да сме се сдобрили и нещата ще станат постепенно.Надявам се да е прав.За здравословните проблеми на майка ми беше точен и ѝ даде много напътствия,които аз препредадох,ноооооо...трябва някой да ги спазва все пак.

# 329
Хей, здравейте! Хехххх, днес хванах Керанка от Добрич имаше хора при нея и не можеше да говори и ще й се обадя следобяда, за да ми поврачува малко! Просто много ми е далечко, а и нямам път към морето тази година, за да я посетя лично, защото си е друго тет а тет! После ще ви пиша!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт