Съмнявам се, че си изчел/а всички книги на Лазарев, ако не си, изказването по темата ти е безсмислено, некомпетентно и излишно философстване.
Свободната воля съществува, но не е толкова лесно и елементарно, иначе светът щеше да бъде още по-голям хаос.
Да, вярвам, че за повечето болести хората сами са си виновни с погрешни мисловни и поведенчески модели, или са избрани съзнателно от душата......нищо ново под слънцето.
[/quote]
Преди доста години, след поредица събития в моя живот и здравословни проблеми, се запитах защо се случва всичко това и каква е причината. Тогава научих за Лазарев, купих си книгите му и ги изчтох на един дъх. Това бяха пъривте книги, които ми отвориха очите за много неща и ме научиха на много неща!
В книгите на Лазарев е дадено обяснение защо се случват някои събития в живота ни; какво сме сторили, че да се появява даден здравословен проблем или да се появи поредното изпитание в живота ни. Лазарев ни учи да прощаваме дори на най-големия си враг и да продължим напред с добро, да мислим и действаме по различен начин, да продължим напред с позитивизъм, доброта и прошка!!! Не случайно Лазаев е направил и стая, където дава възможност на клиентите си да се усамотят и да осмислят разговора си с него, дори да се помолят.
Аз много харесвам книгите на Лазарев и всичко, което е написано там. Тези книги доста пъти съм ги препрочитала. Всичко, което е написано там много ми помогна да преомисля някои неща и да тръгна по друг път.
Разбира се, това е мое лично мнение и само го споделям с вас.
Хубав следобед на всички!