Ясновидци (врачки) - 12 тема

• 291 953
  • 775
  •   1
Отговори
# 645
Твърдеще ,че аз не трябвало да правя нищо.Той извършвал каквото е нужно...Ставало с еднократно посещение...
На мен ми звучи абсолютно неправдоподобно по всяка точка.
[/quote]

Да ви кажа при такива случаи на симбиоза между гледачка и ходжа или каквото и да е там сериозно имам подозрения, че си поделят събраните приходи...
Помислих си го и за Ангел, който също те праща при някаква леля гледачка, сега пък тази с ходжата... Не знам. Аз също съм за Киприянови молитви.
Преди време и Гюкчен разваляше магии. Няма как да разбереш точно какво разваля, но аз поне (и близките ми) не съм пострадала от действията и'.
Защото моя близка ходи преди десетина години при някакви шаманки в София, които чрез нея да коригират съдбата на племенника и'. Той беше психически нестабилен, депресиран, не искаше да живее, иначе страхотно красива и добра душа. Това, което постигнаха "шаманките" беше, че племенникът се самоуби, а тя се разболя от рак два месеца след посещението си при тях. Аз съм убедена, че при нея те са в основата за заболяването и', защото и' бяха казали, че ще пренасочват енергия и чрез нейната ще променят съдбата и енергията на момчето. А това е много фина материа и е страшно, ако не знаеш какво правиш. Сетих се за този случай покрай Исмаил ходжа...

# 646
Имам въпрос - моля за отговор - тази Таня, която се обсъжда в момента, имала ли е офис в кв.Надежда, а сега приема другаде?

Питам, защото днес, мои близки, ми похвалиха такава ...

----------------------

Киприяновата молитва е точно за магии и се чете във почти всички църкви в определен ден от седмицата.Отиди до най-близката църква и попитай в кой ден я четат. Аз ходих три пъти т.е. три поредни седмици - така ми бяха казали че трябва поне три пъти.
Дано да е за хубаво Simple Smile

Първото не е вярно - в София се четат САМО в Света Неделя; определеният ден е четвъртък. За трикратно четене не съм чувала.  

Не е вярно. И в други църкви  ги четата. В Св. Андрей на ул. Опълченска, например, ги четат всеки четвъртък, заедно с водосвет.

# 647
Благодаря, princesss!

Странно, на мен в три църкви ми отказаха - казаха - само Св.Неделя   Thinking

Продължавам да се чудя!

# 648
  • София

Киприяновата молитва е точно за магии и се чете във почти всички църкви в определен ден от седмицата.Отиди до най-близката църква и попитай в кой ден я четат. Аз ходих три пъти т.е. три поредни седмици - така ми бяха казали че трябва поне три пъти.
Дано да е за хубаво Simple Smile
[/quote]

Първото не е вярно - в София се четат САМО в Света Неделя; определеният ден е четвъртък. За трикратно четене не съм чувала.  
[/quote]

Не е вярно. И в други църкви  ги четата. В Св. Андрей на ул. Опълченска, например, ги четат всеки четвъртък, заедно с водосвет.
[/quote]

На мен Марина от "графа" ми каза, че е най-добре сам да си четеш Киприяновите молитви.  ????

# 649
  • София
Днес бях при Вили от Пиротска. НЕ съм доволна!!!

Жената е лъчезарна и приятна за общуване. Консултацията продължи 20 минути. Дойде следващата клиента и тя стана особено нетърпелива. Започна да ми говори общи неща, но аз я прекъснах, че искам да си задам конкретно въпросите, тогава тя видимо се затрудни. На няколкото ми конкретни въпроса първо отговаряше доста общо. След настоятелно питане от моя страна, си изпросих няколко по-конкретни прогнози с уж фиксиран срок. Ще видим занапред, но по пътя на логиката предсказаното от нея е малко вероятно да се случи. Самата тя добре се възползваше от леките ми коментари и въртеше предсказанията около тях. Обиграна е определено.

Каза ми две имена занапред- от най-често срещаните.

Не ми стана ясно как след десет години, когато ще съм на 70- според нея ще имам голям прогрес в живота и цитирам: ''личностно развитие''... Simple Smile

Другото, което ми направи много лошо впечатление е че цялата консултация протече доста несериозно, прекалено несериозно...Тонът ѝ беше все едно ми каза нещо помежду другото, а не предсказания за живота ми. През цялото време не спря да се подсмихва и беше особено лежерна.

Отделно и говореше много хаотично за бъдещето- нещо за след месец, после друго за след десет години, после нещо за след година...Трудно ми беше да хвана връзката...Simple Smile

Това е в общи линии. Жената, която сподели, че Вили си явно си е загубила способностите, вероятно е права.

На теб и е предсказано "личностно развитие", а на мен Марина от "Графа" ми каза, че е трябвало да стана юрист......дааааааа. На тази възраст трябва отново да уча и то нова специалност!!! Ха ха ха ха ....Да се смееш ли, да плачеш ли..........

Последна редакция: пт, 21 сеп 2012, 18:43 от nikolinanik

# 650

На мен Марина от "графа" ми каза, че е най-добре сам да си четеш Киприяновите молитви.  ????

Да - може да се чете вкъщи. Не писах, защото коментирахме църквите - дали другаде четат.

Едното отче, което ми отказа, защото не им било разрешено, ми каза да си купя (купих) от жената, която продава свещите. Мъничко - казва се "Молитвеник против уроки и магии"

# 651
  • София

Да - може да се чете вкъщи. Не писах, защото коментирахме църквите - дали другаде четат.

Едното отче, което ми отказа, защото не им било разрешено, ми каза да си купя (купих) от жената, която продава свещите. Мъничко - казва се "Молитвеник против уроки и магии"

Аз си купих от църква -  малка, много малка книжка, по-скоро диплянка с Киприяновите молитви. Струва 1.00лв. И ги четох в къщи. Четат се 3 пъти и си е цял ритуал. Има и специално изискване.

# 652
ще помогне ли някой с информация ,кой от всичките гледачи и екстрасенси може да ми даде консултация по телефона .Пепа от Хаджи Димитьр ми отказа ,лично ще се видя с нея в петьк живот и здраве ,тази от Сандански сьщо - ще идва в София другата неделя ,каза ми че гледа на свимки и не може нищо да ми каже или пьк не искаха знам ли ? Има ли някой на когото мога да се обадя ?

# 653
  • София
тази от Сандански сьщо - ще идва в София другата неделя ,каза ми че гледа на свимки и не може нищо да ми каже или пьк не искаха знам ли ? Има ли някой на когото мога да се обадя ?

Коя е тази от Сандански? Май нещо съм изпуснала...

# 654
тази от Сандански сьщо - ще идва в София другата неделя ,каза ми че гледа на свимки и не може нищо да ми каже или пьк не искаха знам ли ? Има ли някой на когото мога да се обадя ?

Коя е тази от Сандански? Май нещо съм изпуснала...
Не си, предполагам говори за Стефка.
Лично аз не бих искала да ми предсказва по телефона човек, който не познавам, не съм виждала.
Бих го направила, само ако е с посетен от мен човек, т.е. изградила съм си впечатление.
И предпочитам да си платя при лична среща, от колкото до дължа нещо на някой, и Вселената да ми вземе дълга под друга форма, не парична.

# 655
Добре де, как за толкова време не се научихте да цитирате постове!?!? Всяка тема се получава ужасна каша, като прибавим и неграмотното писане от някои, а за капак и писане на латиница от други ooooh!

# 656
Здравейте на всички ,

тъй като във форума не съм влизала от половин година може би ,
съм забравила парола и се наложи да си направя нова регистрация с
ново- старо име.
Скрит текст:
Всичко това го пиша защото се регистрирах
 току що и да не ме обвините

По същество :

Ани от Пловдив - много точна в познаваемостта за минало и настояще , обаче това което ми каза за бъдещето - нищо не позна. Но имам съмнения , че тя все пак е видяла истината но не ми я сподели защото събитията които се случиха след посещението ми при нея не бях никак в моя полза.
Трагедията за мен беше пълна , но тя това не ми го каза. Дали видя всичко това или не - факт е че ми наговори глупости и ми даде празни надежди. Това означава , че аз вече не бих я посетила.
Също лъхаше и лицемерие при нея , което още повече ме подразни. При никой от следващите посочени по - долу не усетих лицемерие , дори ми се правеха забележки или ми се казваше в прав текст. Това може само да ме спечели.

Мр.Морисън- всичко ми позна говореше за настояще и бъдеще , сроковете които той ми даде все още не са настъпили , но и да не ги познае не е голяма болка. Две консултации имах с него в рамките на 4 - 5 месеца , не мисля че ме е запомнил , но вторият път покриваше почти 100 % това което ми говори първият път.

Емилия, която гледа на карти таро и живее в Англия - пълна познаваемост , както за минало за настояще , а вече към този момент за бъдещето. Интелигента и доста умерена. Обективна и не излишна в думите си. Много психология има при нея. Два пъти говорих с нея , изобщо не ме помнеше , но така както и при мр. Морисън всичко съвпадна.Има още да се случва от това , което тя ми каза.

Никола Узунов - също както при Ани , дали не видя задаващият се проблем или не пожела да ми каже . Тази им постъпка я оценявам като грешна , ако ми спестиха истината. За мен Ники Узунов може би е силен ясновидец , но на моменти дали умората или нещо друго му пречат да доизкаже , някак си не успява да надскочи лентата. През последната половин година се консултирах и с него няколко пъти , успява да хване нещата но все е много общо , конкретиката при него е както при всички , когато се отнася до дати.

В момента очаквам събития около мен  според Емилия , мр. Морисън и Ники Узунов за около началото на м. октомври , ще ви уведомя има ли ги.

За мен Емилия си остава №  1 , като човек с който бих говорила и консултирала , близка ми е по душевност

А как може да се свържем с тази Емилия и как става заплащането?

# 657
  • По света и у нас
http://www.tarotanalyses.info/10471072-108410771085.html

Това е сайтът на Емилия. Не знам начина на плащане за услугите й.
Приятен следобед! Simple Smile

# 658
Здравейте , свързах се с Емилия по скайпа , уговорихме дата и час.
По микрофона се консултирах с нея
За половин  час - 10.00 лева
За 1 час - 20.00 лева
Skype-Shopkata633

Успех на всички  Peace

# 659
Здравейте , свързах се с Емилия по скайпа , уговорихме дата и час.
По микрофона се консултирах с нея
За половин  час - 10.00 лева
За 1 час - 20.00 лева
Skype-Shopkata633

Успех на всички  Peace
За половин час на един въпрос ли отговаря, какво време е необходимо да консултация с нея?

Общи условия

Активация на акаунт